Δρούγος Κίνδυνος Θάνατος Για Ελλάδα Τα Τουρκικά Drones – (Βίντεο)

Ασυναρτησίες Βελόπουλου Υπέρ Χαφτάρ Εκλογές=Αστάθεια Απίστευτη Πολεμική Βιομηχανία Έχουν Οι Τούρκοι Η Ελληνική Κυβέρνηση Και Η Στρατιωτική Ηγεσία Είναι Σκέτη Απογοήτευση

Ο Γνωστός Διεθνολόγος Αθανάσιος Δρούγος, σε μια διαφορετική  αποκλειστική συνέντευξη του στο Priftis News, όπου τα λεγόμενα του θα δημιουργήσουν αίσθηση!

Απο τα κύρια που ειπώθηκαν είναι:

1) Η Ελληνική Κυβέρνηση έκανε λάθος και υποστήριξε τον Χαφτάρ, ένα αποτυχημένο Στρατηγό που τον έδιωξε κλοτσηδόν ο Καντάφι, και αφού πήραμε για δικα μας συμφέροντα το μέρος του, θα έπρεπε να τον βοηθήσουμε με Όπλα και Πολεμικό υλικό.

2) Το Κόμμα Ελληνική Λύση και ο Βελόπουλος, έλεγε ένα σωρό ασυναρτησίες για να φέρουν στην Ελλάδα τον Χαφτάρ, και έτρεχαν να τον συναντήσουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, κάποιοι αποτυχημένη Απόστρατοι.

3) Στο ΝΑΤΟ εκτός της Γαλλίας, η Ελλάδα είναι απομονωμένη, Μεγάλες και Μικρές Χώρες υποστηρίζουν των Σάρατζ!

4) Μετά τα Χριστούγεννα θα είναι η πιο απίστευτη επικίνδυνη περίοδο, όπου μάλλον η Τουρκία θα επιχειρήσει να κατεβάσει πλωτό γεωτρύπανο.

5) Τα Τουρκικά Ντρόουν-Drones, συνέτριψαν πάνω από 250 άρματα του Χαφτάρ, και κατέστρεψαν τα Σύγχρονα Ρωσικά αντιαεροπορικά όπλα που του είχαν παραχωρήσει.

6) ΗΠΑ και Ισραήλ, υπολογίζουν πολύ στις τεχνολογικές δυνατότητες των Τουρκικών Drones, με αποτέλεσμα, σε Στρατιωτική Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ, να διδάσκει Τούρκος Αξιωματικός τις μορφές και ενέργειες των Τουρκικών Drones, κατά του Άσαντ στην Συρία, και Χαφτάρ στην Λιβύη.

7) Το Καταστροφικό Σενάριο Εκλογών τον Μήνα Οκτώβρη, δεν συμφέρει την Ελλάδα, και λόγω Απλής Αναλογικής, θα υπάρξει Αστάθεια και Ακυβερνησία στην Ελλάδα, με την Τουρκία να βρίσκει την ευκαιρία, για να το εκμεταλλευτεί αυτό.

Δείτε εδώ το Βίντεο

https://priftisnews.blogspot.com/2020/06/drones.html

loading...