Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ (ΑΠ)ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΑΟ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ (ΠΗΧΤΡΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ (CIA)RCHIBISHOP OF AMERICA

ΗΠΑ: Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος έδωσε το «παρών» με μάσκα μεν, πατείς με-πατώ σε δε, στις διαδηλώσεις με πλακάτ «Βlack lives matter»

«Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία και μετράνε». Με αυτό το πλακάτ στα χέρια, ο Ελπιδοφόρος συμμετείχε χθες το απόγευμα (ώρα Αμερικής) στην πορεία διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στην περιοχή Κράουν Χάιτς στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Ο Αρχι(κατά ή επί)σκοπος Αμερικής ενώ αρνήθηκε να συναντήσει τον Τραμπ,  ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση του προέδρου της Δημοτικής Περιφέρειας του Μπρούκλιν, Έρικ Λιρόι Άνταμς, και του ομογενούς γερουσιαστή της 22ης Περιφέρειας της Νέας Υόρκης, Ανδρέα Γουνάρδη, και πήγε σε μία από τις διαδηλώσεις που θέλουν να ρίξουν τον Τραμπ.

Εφ΄όσον ο Τράμπ τάχθηκε αμέσως εναντίον της αστυνομικής βίας που σκότωσε τον Φλόυντ και υπέρ της καταδίκης του δράστη και των διά της απαθείας συνεργών του και αφού όλοι αυτοί συνελήφθησαν, δεν υπήρχε κανένας λόγος να διαδηλώνει κανείς με αιτήματα που ήδη έχουν ικανοποιηθεί διότι είναι σαν να θέλει να παραβιάσει ανοικτές θύρες!

Όλοι αυτοί οι “αναρχικοί” που βγήκαν τώρα σαν τα σαλιγκάρια
να διαδηλώσουν υποτίθεται κατά της βίας, που ήταν για να αντιδράσουν όταν κλείδωναν το μισό πλανήτη μέσα στο σπίτι, καταστρέφοντας την παγκόσμια οικονομία;..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...