ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Δεύτερη τετραετία Τραμπ σημαίνει το θάνατο της ΝΤΠ…
Οι “Δημοκρατικοί” υποκίνησαν τις λαϊκές εκρήξεις;

Του Παναγιώτη ΑποστόλουΠολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]
www.egerssi.gr

Στο σημερινό άρθρο μου, θα ξεκινήσω θυμίζοντας σε όλους σας, το τι ακριβώς έγραφα πριν από τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στα τέλη του 2016:

«Μήνες τώρα έχουμε χαρακτηρίσει ως κομβικό σημείο για τον Πλανήτη τις Προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016. Όπου διεκδικητές είναι από πλευράς Ρεπουμπλικάνων ο Ντόναλντ Τραμπ και από πλευράς Δημοκρατικών η Χίλαρι Κλίντον, η εκπρόσωπος της ΝΤΠ, που ευελπιστεί πως επί των ημερών της στην Προεδρεία των ΗΠΑ θα ολοκληρωθεί η Παγκοσμιοποίηση στην Πλανήτη μας.

Ωστόσο, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν μαίνεται ένας πόλεμος μεταξύ ηγετών δυο κομμάτων. Μεταξύ δυο κομμάτων που μέσες – άκρες επί δεκαετίες εξύφαιναν πάνω – κάτω την ίδια εξωτερική πολιτική.

Αυτή η αναμέτρηση Τραμπ – Κλίντον διαφέρει από όλες τις άλλες αμερικανικές εκλογικές αναμετρήσεις. Γιατί, έχουμε έναν πόλεμο μεταξύ του κρατισμού και της επιχειρηματικότητας. Η Χίλαρι Κλίντον είναι η επόμενη επιλογή της κρατικιστικής νοοτροπίας και των Τραπεζών, πιστεύοντας ότι ο κρατισμός θα εφαρμόσει μερικό σοσιαλισμό, αλά Ομπάμα με σιδηρά πυγμή, όπως επί εποχής Μπους. Όπου μετέρχεται σκληρής ρητορικής και η δημιουργία πολέμων είναι το επιστέγασμα της πολιτικής της. Δηλαδή, όπως ακριβώς έπραξε ο σύζυγός της Μπιλ Κλίντον στα χρόνια της δικής του Προεδρίας…

Από την άλλη πλευρά ο Ντόναλντ Τραμπ πιστεύει στη δύναμη του κεφαλαίου και της επιχειρηματικότητας. Που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο προκειμένου μαζί με τους Ρώσους να απομονώσουν το μεγάλωμα της Κίνας. Αντίθετα, η Χίλαρι θέλει την Κίνα για να απομονώσει τη Ρωσία. Δεν είναι τυχαίο ότι η Κίνα επενδύει σε Γερμανία, όπου πολλές τράπεζες είναι εκτεθειμένες σε τοξικά χρέη των ΗΠΑ. Ο Τραμπ ως επιχειρηματίας πιστεύει σε συμφωνίες του δούναι και λαβείν. Με λίγα λόγια ο Τραμπ πιστεύει στον πόλεμο του χρήματος και σε αποτελεσματικές γρήγορες λύσεις. Δεν σταματά να υπενθυμίζει στη Γερμανία ότι, οι ΗΠΑ ενίσχυσαν παλαιότερα το Μάρκο και με τη βοήθεια των ΗΠΑ πάλι δημιουργήθηκε το Ευρώ.

Έχει δηλώσει ότι δεν θα ανεχθεί παιχνίδια Σόιμπλε και θα πει εάν χρειασθεί ένα τεράστιο “άντε στο διάολο” στη Γερμανία. Αυτό υπονοεί όταν λέει: “κάτι προβληματικό το διορθώνεις κάνοντας νέο Deal και διαγράφεις την παλιά υποχρέωση”. Που για τους γνωρίζοντες είναι μια σιωπηρή ενίσχυση λύσεως του προβλήματος της Ελλάδος. Και ο Τραμπ είναι σε θέση να εφαρμόσει de facto λύση, ώστε να κόψει τον γόρδιο δεσμό του ελληνικού προγράμματος που είναι σίγουρα η γερμανική ακαμψία των Μνημονίων στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά η Χίλαρι Κλίντον εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κρατισμού στη Γερμανία και τη Γαλλία επενδύοντας στον νέου τύπου ψευδό-σοσιαλισμού – καπιταλισμού…»!

Παγκόσμια “συμμορία” σχεδιάζει την ανατροπή Τραμπ…

Στη συνέχεια θα σας αναφέρω μέρος των όσων έλεγα σε άρθρο μου στις 27 Απριλίου 2020 για την προσπάθεια ανατροπής του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, από το “βαθύ κράτους” των ΗΠΑ, που αποτελούν οι πρώην πρόεδροί του Τζορτζ Μπους, Μπιλ Κλίντον και Μπάρακ Ομπάμα! Που βεβαίως αυτοί είναι οι μπροστινοί στο “βαθύ” αυτό κράτος! Εκείνοι όμως που κινούν αυτές τις καρικατούρες είναι, οι κυρίαρχοι του χρήματος, Τζορτζ Σόρος, Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Μπιλ Γκέιτς κ.α.!
Το άρθρο μου αυτό είχε τίτλο: ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

«Πιστεύω ότι, αυτή η πολιτική μου ανάλυση στο σύνολό της επαληθεύτηκε, παρ΄ ότι όσον αφορά στο ζήτημα της Γερμανίας, ο Ντόναλντ Τραμπ στην τετραετία του δεν μπόρεσε εξ ολοκλήρου να στείλει “στο διάολο” την Άγκελα Μέρκελ και την πολιτική της! Όμως εξακολουθεί να είναι πολέμιός της και εάν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ, σύμφωνα και με ακριβείς πληροφορίες μας, θα “τελειώσει” τη Γερμανία και την Άγκελα Μέρκελ! Βλέπετε η πρώτη τετραετία Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, ήταν ένας πόλεμος με θεούς και δαίμονες, κυρίως στο εσωτερικό των ΗΠΑ! Ένας ανηλεής πόλεμος που δεχόταν από το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ”, που είχε βγάλει επί δεκαετίες βαθιές ρίζες στο αμερικανικό Σύστημα και που ήταν πολύ δύσκολο να ξεριζωθεί από την μια ημέρα στην άλλη! Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ άντεξε και εφάρμοσε το πρόγραμμά του παρά τις τεράστιες παγίδες που του έστηνε συνεχώς αυτό το “βαθύ κράτος”! Αυτό το “βαθύ κράτος”, το οποίο γνώριζε πως μια επανεκλογή Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, θα σήμαινε το οριστικό τέλος του! Μια επανεκλογή, που προ της ελεύσεως της πανδημίας, φάνταζε απόλυτα σίγουρη! Μια πανδημία όμως και στην οποία επενδύει το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ” προκειμένου να επιτύχει την μη επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ! Μια πανδημία που είναι βούτυρο στο ψωμί του “βαθέως κράτους των ΗΠΑ”, αφού αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική για την εκλογή του “Δημοκρατικού” υποψηφίου!

Βεβαίως και δεν θα στοιχηθώ απόλυτα με όσους λέγουν ότι την πανδημία την “δημιούργησαν” εκείνα τα παράκεντρα Εξουσίας του Πλανήτη, που στα σχέδιά τους δεν είναι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπόρις Τζόνσον, ο Ματέο Σαλβίνι και άλλοι πολιτικοί που διατηρούν ψήγματα πατριωτισμού στις καρδιές και στο κορμί τους!

Ωστόσο υπάρχουν πολλές σκιές που ενισχύουν αυτούς, που επικαλούνται ότι η πανδημία και η εξάπλωσή της είναι δημιούργημα σατανικών μυαλών, που ως στόχο έχουν τον φασιστικό ολοκληρωτικό έλεγχο των λαών της γης, αλλά και του αβγατίσματος των χρημάτων στα θησαυροφυλάκιά τους, επιτυγχάνοντας τον έλεγχο του παγκόσμιου χρήματος!

Βέβαια, κατά τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά και πολλών πολιτικών ανά τον πλανήτη, θεωρούν πως στο παιχνίδι ανατροπής του Προέδρου Τραμπ μετέχει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ)! Γι΄ αυτό ο Πρόεδρος Τραμπ ανέστειλε την χρηματοδότηση της χώρας του στον ΠΟΥ!

Που το Παγκόσμιο Σύστημα ανατροπής του Προέδρου Τραμπ αντέδρασε άμεσα, με την γενναία επιπλέον χρηματοδότηση του “φιλάνθρωπου” Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ενίσχυσε τον ΠΟΥ με επιπλέον 150 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμά του! Με την αιτιολογία, πως αυτή η επιπλέον χρηματοδότηση στον ΠΟΥ θα ενισχύσει την διαδικασία παρασκευής εμβολίων και φαρμάκων, στην αντιμετώπιση της πανδημίας! Που βεβαίως θα παράξουν φαρμακευτικές εταιρείες συμφερόντων του πολυεκατομμυριούχου (πλουσιότερος Αμερικανός) Μπιλ Γκέιτς!

Αλλά ταυτόχρονα, σε συνέντευξη του Μπιλ Γκέιτς στο αμερικανικό δίκτυο ABC, ο ίδιος με τη σύζυγό του είπαν, ότι η απόφαση της διακοπής της χρηματοδότησης είναι εξόχως επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία. Άρα, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία! Τόσο λιτά, τόσο απλά!

Ωστόσο, να σημειωθεί επίσης, ότι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ ετησίως είναι ο Μπιλ Γκέιτς! Ο δημιουργός και ιδιοκτήτης της Microsoft, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές! Ο οποίος δεν έτρεφε ποτέ τρυφερά αισθήματα για τον Ντόναλντ Τραμ και τους Ρεπουμπλικάνους γενικότερα!

Οι “Δημοκρατικοί” υποκίνησαν τις λαϊκές εκρήξεις;

Κι ενώ η πανδημία του κορονοϊού μαστίζει ακόμη τις ΗΠΑ, έρχεται η δολοφονία (ασφυξία λόγω συμπίεσης του λαιμού) ενός έγχρωμου Αμερικανού πολίτη (Τζορτζ Φλόιντ) από αστυνομικό της Μινεάπολης για να πυροδοτήσει εκρήξεις σε πολλές περιοχές των ΗΠΑ και να προκαλέσει τρεις ακόμη θανάτους και πολλές άλλες καταστροφές!

Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι, πως η προηγούμενη φορά που στις ΗΠΑ παρατηρήθηκαν τόσης μεγάλης έκτασης συγκρούσεις πολιτών με την αστυνομία από θάνατο έγχρωμου Αμερικανού πολίτη, ήταν στο μακρινό 1968, με τη δολοφονία του ηγέτη του Αφροαμερικανικού Κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα των έγχρωμων ανθρώπων, Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ!

Αλλά ο Τζορτζ Φλόιντ ζούσε στην Αμερική του 2020, ενώ ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ ζούσε στην εποχή της δεκαετίας του ΄60, όπου η καταπίεση των έγχρωμων Αμερικανών πολιτών ήταν πολύ μεγάλη από την αμερικανική πολιτεία και γι΄ αυτό πυροδοτήθηκαν ταραχές με 50 νεκρούς και πολλούς τραυματίες!

Έτσι η κατάθεση πολλών Αμερικανών αναλυτών καταδεικνύει μια γενικευμένη έκρηξη που δεν δικαιολογείται από τη δολοφονία ενός απλού πολίτη. Αφού δυστυχώς και κατά το παρελθόν έχουν δημιουργηθεί τέτοιες ακραίες συμπεριφορές από αστυνομίες πολιτειών της Αμερικής, αλλά δεν υπήρξαν ποτέ κατ΄ ελάχιστον τέτοια θλιβερά γενικευμένα επεισόδια!

Προσωπικά τείνω στην άποψη, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενοχλεί βαθέως το “βαθύ κράτος των ΗΠΑ”, την ΝΤΠ που αυτό εκφράζει και την Παγκοσμιοποίηση που θέλει να επιβάλλει στον πλανήτη και έτσι προσπαθεί την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ! Ώστε να μην προλάβει να φτάσει στις εκλογές του Νοεμβρίου 2020, γιατί παρά τα πολλά θύματα λόγω του κορονοϊού ο υποψήφιος και εκλεκτός των “Δημοκρατικών” Τζο Μπάιντεν για την προεδρία δεν τραβάει!

Κι αν παρόλα ταύτα είχα κάποια αναπάντητα ερωτήματα, ξεκαθαρίστηκαν τελικά μέσα μου, ακούγοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε την 1η Ιουνίου ο Πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Jonathan Κωνσταντίνου, στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και στα “Παραπολιτικά 90,1 fm”:

Το σκληρό lock down επί δυο μήνες εφαρμόστηκε σε Πολιτείες όπου κυβερνήτες ήσαν “Δημοκρατικοί” και το οποίο δεν είχε ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για την υγεία των πολιτών.

Η Μινεσότα είναι μια πολιτεία που διοικείται από την αμερικανική ακροαριστερά και ο Δήμαρχος της Μινεάπολις (της μεγαλύτερης πόλης της Μινεσότα) είναι στο όριο των Antifa! Που ο Πρόεδρος Τραμπ, ήδη ξεκίνησε διαδικασία ώστε το κίνημα των Antifa να κηρυχτεί ως τρομοκρατική οργάνωση! Οι Antifa έχουν σχέσεις με τους “Δημοκρατικούς” και με το Ίδρυμα Κλίντον!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις έγιναν σε Πολιτείες και πόλεις όπου Κυβερνήτες και Δήμαρχοι είναι των “Δημοκρατικών”!

Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα κατάργησε τη δουλεία των μαύρων και γι΄ αυτό έχει πλειοψηφική δύναμη στην κοινωνία τους! Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα επίσης αντιστρατεύτηκε τους Κου – Κλουξ – Κλαν (υποστήριζαν το ιδεολόγημα της υπεροχής των λευκών έναντι των άλλων φυλών της Αμερικής) που είναι καθαρά έργο και ιδεολογικό παιδί των “Δημοκρατικών”!

Από το 2016, επί διακυβέρνησης των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ έπεσε το ποσοστό ανεργίας των έγχρωμων Αμερικανών! Υπήρξε μεγάλη αλλαγή στην οικονομική κατάσταση των έγχρωμων Αμερικανών και μετριάστηκε η εγκληματικότητα!

Τα χρήματα που έδωσε ο Πρόεδρος Τραμπ στις Πολιτείες για την πανδημία, δεν δόθηκαν τελικά σε αυτούς που είχαν ανάγκη λόγω του lock down, αλλά δόθηκαν σε ομάδες οι οποίες ιδεοληπτικά και παραδοσιακά ήθελαν να στηρίξουν και να χρηματοδοτήσουν! Έτσι δημιουργήθηκε μια τραγική συσσώρευση κακοδιαχείρισης από “Δημοκρατικούς” Κυβερνήτες!

Σήμερα επικρατεί διχασμός, που δημιούργησαν οι “Δημοκρατικοί”, του τουρκόφιλου “βαθέως κράτους” των ΗΠΑ, που εκφράζουν η κα Κλίντον, ο κ. Μπάιντεν και η κα Ομπάμα!

Στην ερώτηση δε, αν ο Πρόεδρος Τραμπ θα επανεκλεγεί, ο κ. Κωνσταντίνου απάντησε: με τα τσαρούχια θα πάρει τις εκλογές του Νοεμβρίου 2020!

Δεύτερη τετραετία Τραμπ σημαίνει το θάνατο της ΝΤΠ…

Κλείνοντας να σημειώσουμε, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανακάλυψε έναν αραχνιασμένο όρο του Αμερικανικού Συντάγματος, το οποίο δεν αναθεωρείται, που λέει πως σε περίπτωση που υπάρχει παρεμπόδιση στο έργο του Προέδρου, ο Πρόεδρος μπορεί να αποφασίσει πολύ ακραία μέτρα! Που αφορούν βεβαίως – βεβαίως και συλλήψεις όσων θεωρεί ο Πρόεδρος ότι διασαλεύουν την ειρήνη και την ασφάλεια των ΗΠΑ!

Βέβαια, αν ζούσαμε σε παλαιότερη εποχή, ίσως αυτήν την στιγμή ο Ντόναλντ Τραμπ να μην ήταν ζωντανός! Ίσως να είχε δολοφονηθεί από ένα χέρι κάποιου τάχατες παράφρονα πολίτη! Όμως έχει γνώση ο Ντόναλντ Τραμπ, πως η ΝΤΠ και αυτοί που την εκφράζουν παίζουν το τελευταίο τους χαρτί! Γιατί γνωρίζουν ότι η επόμενη τετραετία Τραμπ θα σημάνει το τέλος της ΝΤΠ και της Παγκοσμιοποίησης, που επί δεκαετίες σχεδίαζαν αυτοί οι παράφρονες να επιβάλλουν στον Πλανήτη!!

loading...