ΑΧΕΠΑ και Άκρα Δεξιά

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Kontra News που μπορείτε να διαβάσετε εδώ ομάδα με πρωταγωνιστή παλαιό Κυβερνήτη των AHEPA ετοιμάζεται για την ίδρυση νέας πολιτικής κίνησης, φιλοβασιλικής που θα κινείται στον πολιτικό χώρο της άκρας δεξιάς. Την είδηση αναμετάδοσαν και άλλα blogs που αναμεταδίδουν την είδηση.

Μιλήσαμε με τον φερόμενο ως επικεφαλής της κίνησης ο οποίος μας διέψευσε την είδηση αυτή αλλά αρνήθηκε και να μας στείλει μια σχετική του δήλωση όταν την ζητήσαμε.

Το όλο θέμα έχει απασχολήσει και την AHEPANS στην Αμερική αλλά και την Περιφέρεια HELLAS που όπως μάθαμε από εσωτερικές πηγές συζήτησε το ζήτημα και έχει ενοχληθεί τα μάλα από την απουσία διάψευσης από την πλευρά του πρώην Κυβερνήτη.

Μάλιστα κύκλοι της Περιφέρειας μας ανέφεραν ότι πλέον τίθεται θέμα διαγραφής από την Οργάνωση του πρώην Κυβερνήτη.

Από την πλευρά του πρώην Κυβερνήτη μας τονίστηκε ότι πιθανολογεί ότι η διαρροή αυτή προήλθε από κύκλους εντός της AHEPA Hellas που ενοχλούνται από την κριτική στάση που επιδεικνύει στα τεκταινόμενα εντός της αδελφότητας των AHEPA στην χώρα μας.

Όπως και να έχει το ζήτημα είναι εμφανές σε κάθε καλόπιστο τρίτο παρατηρητή ότι τα προβλήματα εντός της AHEPA στην χώρα μας αρχίσουν και λαμβάνουν εκρηκτικές διαστάσεις. Ένα εξώφυλλο σαν το παρακάτω δεν σηκώνει και πολλές αμφιβολίες νομίζουμε.

loading...