«Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής » ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !! Σχηματίζεται δικογραφία .

Συνεκλήθη εκτάκτως και κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα του προέδρου αυτού ( στρατηγού ε.α ) στις 15:00 χθες , 6 Ιουνίου 2020 με την παρουσία και των πέντε  δικηγόρων.
Πόρισμα : Δεδομένου του ότι ,  με τις συντηρητικές εκτιμήσεις των από (…) μη αμφισβητούμενων μελετών , ορίζονται τα ήδη επιβεβαιωμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Ελλάδας να της αποδίδουν όφελος  τουλάχιστον €300 δισ μέσα στα επόμενα 25 χρόνια και το φυσικό αέριο της χώρας να αγγίζει τα $9 τρισεκατομμύρια , δεδομένα που μπορεί να εκμεταλλευτεί προκειμένου  να αλλάξει ΑΜΕΣΑ η οικονομική της κατάσταση αλλά , που δεν εκμεταλλεύεται  όπως γενικώς γίνεται αποδεκτό .  Υπάρχει πλέον διαπιστωμένη από κάθε οπτική , τουλάχιστον βαρεία και βάσιμη υπόνοια  ότι , η , κατά τα τελευταία έτη παρατεταμένη , μη επέκταση των χωρικών μας υδάτων από τα 6 ναυτικά μίλια στα 12 και η μη ανακήρυξη ΑΟΖ έστω και μονομερώς , αποβαίνει κατά της τιμής, της ασφάλειας και της ανεξαρτησίας της Ελλάδος .Ειδικά , σε μια χρονική περίοδο όπως αυτήν των τελευταίων μηνών όπου , οι επιπτώσεις από τη μη ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας αποβαίνει αισθητά και ΑΜΕΣΑ σε βάρος τής ίδιας της Κρατικής μας υπόστασης .

Η σταδιακή αυτή παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας σε αλλοδαπές δυνάμεις , υποστηριζόμενη τεχνηέντως είτε από το φόβο – που συστηματικά καλλιεργείται –   πρόκλησης πολέμου με την Τουρκία , είτε προβάλλοντας κυρίαρχα την άποψη εξωτερικής μας πολιτικής ,  ότι απαιτείτο έγκριση αλλοδαπών δυνάμεων ,  συνιστά ενσυνείδητη παράλειψη που γίνεται με επίγνωση των συνεπειών .

Το Εθνικό Συμφέρον, νοείται υπό την διπλή του σημασία: α) ως συμφέρον του λαού στη διασφάλιση της εθνικής του ανεξαρτησίας και κυριαρχίας και β) στην εξασφάλιση της βιολογικής και ποιοτικής του επιβίωσης και ύπαρξής του, δια της κυρίαρχης και αποκλειστικής εξασφάλισης και χρήσης των βασικών προς τούτο οικονομικών του πόρων που κατέχει ή μπορεί – έχοντας το δικαίωμα – να αποκτήσει .

Η διασφάλιση και προστασία του Εθνικού Συμφέροντος (και στις δύο μορφές του) είναι εκ του νόμου (του Εθνικού και Διεθνούς) αναφαίρετο και εκούσια μη-αποποιήσιμο (μη-παραιτήσιμο) για κάθε Έλληνα . Η κατάφωρη παραβίαση αυτή , ενεργοποιεί το άρθρο 120 Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο  «H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Έτσι, η παράβαση του Εθνικού Συμφέροντος ιδιαίτερα της πρώτης μορφής του (αυτό της Εθνικής Κυριαρχίας), αλλά υπό προϋποθέσεις, και της δεύτερης μορφής του , στοιχειοθετούν το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, κατά τις διατάξεις των άρθρων 134, 134Α ΠΚ.

Κατόπιν των ανωτέρω ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ δίνεται χρόνος 100 ΗΜΕΡΩΝ για de facto ορισμό υφαλοκρηπίδας και ανακήρυξη ΑΟΖ για τις περιοχές αρχικά , νότια της Κρήτη , όπως ο επισυναπτόμενος χάρτης .

Να επισημανθεί ότι  σε περίπτωση που το υφαλοπλαίσιο εκτείνεται και πέρα των 200 μιλίων από την ακτή, τότε η υφαλοκρηπίδα κατά το Διεθνές Δίκαιο προεκτείνεται είτε ως τα 350 ν.μ. είτε ως τα 100 ν.μ. πέραν της ισοβαθούς των 2.500μ. είτε ως τα 60 ν.μ. από τη βάση του ηπειρωτικού ανυψώματος.

Η 23η Ιουνίου ορίζεται ως ημέρα έναρξης την ως άνω ορισθείσας προθεσμίας

Κοινοποιείται αρμοδίους και προσωπικά στο Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Έλληνα Πρωθυπουργού.

Εν Αθήναι σήμερον , το  Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής «Internal Security and Geopolitical Strategy Council (I.S.C.S.C. Hellas ) της ,

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...