Συνελήφθη γυναίκα που μπουγέλωσε τον Νίκο Χαρδαλιά φωνάζοντάς του “καταστρέψατε την Ελλάδα”

Η ίδια ευρισκόμενη σε έξαλλη κατάσταση φώναζε μεταξύ άλλων απευθυνόμενη στους δύο υφυπουργούς “καταστρέψατε την Ελλάδα”
Με… παρατράγουδα ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης (9.6).

Κατά τη διάρκεια γεύματος του κ. Χαρδαλιά με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και μια ανάσα από τον Λευκό Πύργο η γνωστή Θεσσαλονικιά, Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορονοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών όταν αντιλήφθηκε την παρουσία τους.

Αφού εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, τονίζοντάς του ότι «Είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, άμεση ήταν η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης  Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

loading...