Φόβο δείχνουν οι αγρότες μπροστά στις τράπεζες ! Φόβο και έλλειψη εμπιστοσύνης !

Όχι μόνο φόβο αλλά και έλλειψη εμπιστοσύνης στους τραπεζίτες έχουν οι αγρότες…. – και όχι μόνο !!!!

Και έχουν δίκιο…. οι αγρότες ! έχουν δίκιο οι παραγωγικές τάξεις….. Αυτό που έχει ευρέως αποδειχθεί είναι ότι οι Τράπεζες θέλουν “τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας, δικά τους” ! Κι ας μη τολμούν πολλοί να το πουν… και/ή να το παραδεχτούν. Τελικά αυτή είναι η πραγματικότητα.
Είναι διαπιστωμένο ότι οι αγρότες δεν έχουν γνώση οικονομικών και οι τραπεζίτες αγροτικών !!!

Μόνο που οι αγρότες έχουν μια γνώση περισσότερο…. – Γνωρίζουν ότι οι τραπεζίτες τους κοροϊδεύουν γιατί έχουν πλάτες αυτούς που νομοθετούν και τους καλύπτουν.

Αυτό το γεγονός, οδηγεί στην έλλειψη εμπιστοσύνης στον “τραπεζικό θεσμό”. … – ‘γιατί να πάρω δάνειο ; για να μου φάνε τα χωράφια και το σπίτι μου;’ – Ποια εμπιστοσύνη ;
Φόβο μπροστά στις τράπεζες δείχνουν οι Έλληνες αγρότες με βάση τα στοιχεία ευρείας μελέτης του fi-compass για λογαριασμό της Κομισιόν.
Η Ελληνική πτυχή της εν λόγω έρευνας δείχνει τους αγρότες να εισπράττουν απόρριψη στα περισσότερα αιτήματα δανειοδότησης και να καταβάλλουν θεαματικά υψηλότερο επιτόκιο σε σχέση συναδέλφους τους άλλων χωρών.

Χρηματοδοτικό έλλειμμα στον πρωτογενή τομέα καταγράφεται πάντως για το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών.
Οι αγρότες δεν έχουν γνώση περί των οικονομικών και οι τραπεζίτες περί των αγροτικών,…. καταλήγει η έκθεση.

Οι τράπεζες καλυμμένες από την ασυλία που έχει ψηφίσει ο νομοθέτης …. (οι βουλευτές μας)… παίζουν μπάλα όπως θέλουν.

Εξάλλου τους βουλευτές τους έχουν στο τσεπάκι τους….. – δυστυχώς !!!

Κάποτε ο Έλληνας πρέπει να δει τι φταίει…. και τούτο γιατί είναι πάγια τακτική του να αποφεύγει τις ευθύνες του….. το γνωστό “φταίνε όλοι οι άλλοι, εγώ ποτέ” !!!!

loading...