Μήνυμα συμπαράστασης στη ν αδύνατη – αδικημένη Ελληνίδα Ιωάννα Κουσκούση

Άστοχη και άτοπη η ενέργεια του κ. Χαρδαλιά.

Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου  Ανεξάρτητος Πολιτευτής  

   Ως εκ της θέσεώς του όφειλε να συμπεριφερθεί ο κ. Χαρδαλιάς πιο συνετά, ψύχραιμα, με μεγαλοσύνη απέναντι στην αντίδραση και την πράξη της διαμαρτυρόμενης συμπολίτισσας μας, η οποία ήταν αγανακτισμένη και υπερέβαλε τα όρια ευπρέπειας ευρισκόμενη σε αδύνατη θέση.
   Η διαδηλώτρια ήθελε να περάσει το μήνυμα της αντίστασης στην εφαρμοζόμενη πολιτική της Ν.Δ του κ. Μητσοτάκη στο πρόσωπο του στενού του συνεργάτη σε σχέση με το ζήτημα του Κορωνοϊού. Ο τρόπος ήταν άκομψος.
   Το γεγονός αυτό δε δικειολογεί τον κ. Χαρδαλιά από θέση ισχύος να εκφοβίζει, να απειλεί και να εκβιάζει, την αδύνατη παθούσα Συνελληνίδα. Πέφτει πιο χαμηλά.
   Κανένας της Ν.Δ δεν έμαθε στον εν λόγω κύριο, ότι ο αγανακτησμένος πολίτης, οταν δε συκοφαντεί, δεν απειλεί, νιώθει αδικημένος δε διώκεται, έχει πάντα την ανοχή της εκάστοτε εξουσίας, όπως έλεγε ο Μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου και έπραξε ακόμη και όταν λοιδορήθηκε ανήθικα προσωπικά.
   Κύριε Χαρδαλιά μας δυσφημείτε, απαξιώνεται την πολιτική και σε λίγο θα σας πάρουν οι πολίτες με τις πέτρες  μ´αυτά που κάνετε.

loading...