Πολιτικοί χωρίς τσίπα και φιλότιμο – Παπαδημούλης, Κουντουρά …Μεγάλα λαμόγια και η δυο

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραπαίει και οι βουλευτές του να τρέμουν για το μέλλον τους · είναι, όμως, δύο ευρωβουλευτές, που … έχουν πιάσει την καλή και “καθάρισαν”, με αποτέλεσμα να μη τους καίγεται καρφάκι για την κατάρρευση της αριστερής πολυκατοικίας:

– Η εκ μεταγραφής “δεξιά” Έλενα Κουντουρά χάρη και σε μία μόνο 5ετή θητεία αναμένεται να ξεπληρώσει σημαντικό μέρος των δυσθεώρητων δανείων της, που λέγεται πως προσεγγίζουν (αν δεν ξεπερνούν) το 1 εκατ.

– Ο τιτάνας Μήτσος με τις αλλεπάλληλες 5ετείς θητείες έχει τώρα 22 ακίνητα και κάνει τρελές μπίζνες real estate με ΜΚΟ. Ας καεί λοιπόν το παλιάμπελο (ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή).

Και αν αμφιβάλλετε για τα παραπάνω, ο Γ. Μαρίνος σε ένα εξαιρετικό άρθρο στο Βήμα της Κυριακής παραθέτει τα έσοδα ενός ευρωβουλευτή (ασχέτως κόμματος). Κρατηθείτε!

Έχουμε και λέμε:

✔️Καθαρός μισθός 6.825 ευρώ το μήνα.
✔️Γενικά έξοδα γραφείου 4.513 ευρώ το μήνα.
✔️Ημερήσια αποζημίωση 320 ευρώ (όταν παρίστανται σε συνεδριάσεις του Ευρωκοινοβουλίου) + αποζημίωση για έξοδα μετακίνησεις.
✔️Μηνιαίο ποσό 24.943 ευρώ, για να καλύψει τις ανάγκες του προσωπικού του.

Εντάξει, αμφιβάλλετε ακόμη πως η Έλενα θα συμμαζέψει τα (ασυμμάζευτα) οικονομικά της και πως ο Μητσάρας το έχει κάνει το κομπόδεμά του!
Αριστεροί, δεξιοί ευρωβουλευτές τα κάνουν τα κουμάντα τους!

loading...