Ας πληρώσουμε εμείς τα ζώα τώρα το αραλίκι του Αχμέτ γιατί αυτός πρέπει να κάνει πολλά παιδιά στην Τζεμιλε για να ανεβάσει το ΚΕΑ που ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ.

Δούλευες χρόνια ολόκληρα εσύ, ο πατέρας σου, ο παππούς σου για να ανοικοδομηθει αυτή η έρμη η χώρα, ώσπου έμεινες άνεργος κι έδιωξες και το παιδί σου, τον αδερφό σου, τον εγγονό σου στην ξενιτιά ψάχνοντας τρόπο επιβίωσης.

Ο πατέρας σου έχτισε ένα σπίτι δουλεύοντας στην γη του παππού σου, το οποίο σου κληροδοτησε για να σου το πάρει για χρέη η τράπεζα, η εφορία, ο πιστωτής, επειδή οι επιτήδειοι κυβερνητικοί διασπαθισαν δημόσιο χρήμα και υπέγραψαν μνημόνια ταυτόχρονα με την ανεργία, έτσι ώστε εσύ δεν μπορούσες να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.

Σήμερα ο πατερουλης σου λέει σε χαρβαρντιανη διάλεκτο “εις υγείαν του κορόιδου” αποφασιζοντας στο όνομα του άκρατου δικαιωματισμού να εντάξει τους εισβολείς στο μοίρασμα του πλούτου που παρήγαγες για το ελληνικό δημόσιο φτυνοντας αίμα, στερωντας από τα παιδιά σου τα απαραίτητα, καλύπτοντας ως νομιμοφρων πολίτης τις φορολογικές σου υποχρεώσεις.
Οι δικοί σου φόροι και οι εισφορές στα πόδια της Τζεμιλε και του Αχμέτ γιατί οι φιλελεύθεροι λελεδες και οι χαραμοφαηδες ζαιοι, ανταρσυες, μαζί με τους παρακρατικους αντιφα, αποφάσισαν ότι τους τα χρωστάς και πρέπει να τους τα πληρώσεις και γρήγορα.

Τόσες φορές που τους έχω διαολοστειλει θα έπρεπε να έχουν φτάσει αλλά μάλλον υπάρχουν πολλοί ΝΔλοκρατες ηλιθιοι που τους ξεματιαζουν και τους καλύπτουν.

Ας πληρώσουμε εμείς τα ζώα τώρα το αραλίκι του Αχμέτ γιατί αυτός πρέπει να κάνει πολλά παιδιά στην Τζεμιλε για να ανεβάσει το ΚΕΑ που ΔΙΚΑΙΟΎΤΑΙ.

Νομικοί υπάρχουν σ’ αυτήν την χώρα άραγε;

#ΕΙΣΤΕ_ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Μαρία Μπαϊραχτάρη μαζί με Μαρία Πενταγιώτισσα

loading...