Σύντομα θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος. Την πιο λυτρωτική «φωτιά» που έχει δει στην ιστορία του.

GEWKWN

Ημερομηνίες δεν υπάρχουν, μπορεί να ξεκινήσουν όλα ανά πάσα στιγμή…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ

Το τέλος της Τουρκίας και του Ερντογὰν  είναι κοντά, πολύ κοντά, και όπως είπαν κάποιοι Γέροντες,  χωρίς να χρειαστεί πολεμική εμπλοκή της Ελλάδος, προδοσία θα έχουμε, αλλά αυτήν την φορά δεν θα περάσει, διότι οι Έλληνες με την βοήθεια Του Θεού, θα ξεσηκωθούμε και θα διώξουμε από την Ελλάδα όλους τους προδότες πολιτικούς, όλους τους Δεσποτάδες που πρόδωσαν τον Χριστό, όλους τους άθεους και  αντίχριστους, τους ανθέλληνες και όλους τους εντεταλμένους Λαθρομετανάστες.

 Θα μου πείτε βεβαίως, μα πόσοι θα μείνουν βρε GEWKWΝ;  Παιδιά, όσοι μείνουν,  ας θυμηθούμε τι είπε ο Άγιος Νεκτάριος για  τον κοσμοϊστορικό ρόλο των Ελλήνων,    ‘’ Ναὶ ὁ Ἕλλην ἐγεννήθη κατὰ θείαν πρόνοιαν διδάσκαλος τῆς ἀνθρωπότητος· τοῦτο τὸ ἔργον ἐκληρώθη αὐτῷ· αὕτη ἦν ἡ ἀποστολὴ αὐτοῦ· αὕτη ἡ κλῆσις αὐτοῦ ἐν τοῖς ἔθνεσιν· μαρτύριον ἡ ἐθνικὴ αὐτοῦ ἱστορία· μαρτύριον ἡ φιλοσοφία αὐτοῦ· μαρτύριον ἡ κλίσις αὐτοῦ· μαρτύριον αἱ εὐγενεῖς αὐτοῦ διαθέσεις· μαρτύριον ἡ παγκόσμιος ἱστορία· μαρτύριον ἡ μακροβιότης αὐτοῦ, ἐξ ἣς δυνάμεθα ἀδιστάκτως νὰ συμπεράνωμεν καὶ τὴν αἰωνιότητα αὐτοῦ, διὰ τὸ αἰώνιον ἔργον τοῦ Χριστιανισμοῦ μεθ᾿ οὗ συνεδέθη ὁ Ἑλληνισμός’’

GEWKWN, ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ :  Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη. ‘’ 

Η Τουρκία θέλει να ελέγχει την Ν.Α Μεσόγειο, κάτι που είναι αντίθετο με τα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων…. Που χρησιμοποιούν την Κύπρο και την Ελλάδα ως δόλωμα   (Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Κρήτη )  για να δελεάσουν τους τούρκους.

Η Ν.Τ Πραγμάτων είναι σίγουρη ότι η Ρωσία θα αντιδράσει, και αυτό θέλουν, τα έχουν σχεδιάσει όλα……. Θα μου πείτε βεβαίως ότι το ΝΑΤΟ και οι σύμμαχοι θα αντιδράσουν, μην είστε όμως τόσο σίγουροι γι’αυτό, θυμηθείτε τους Γέροντες που είπαν ότι στην αρχή οι Δυτικοί δεν θα αντιδράσουν, διότι πιστεύουν ότι η Ρωσία θα τα βρει σκούρα με την Τουρκία, θα την νικήσει βέβαια αλλά ότι η Ρωσία (αυτό πιστεύουν) θα πάθει μεγάλη φθορά και τότε το ΝΑΤΟ θα επιτεθεί της Ρωσίας. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ‘’ΜΕΓΑΛΑ’’ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Τ πραγμάτων

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ……

Όπως λένε κάποιες προφητείες, στην αρχή θα φαίνεται  ( κόλπο του Πουτιν ) ότι οι τούρκοι νικούν, μετά όμως οι πύραυλοι που θα εξαπολύσει η Ρωσία θα σκεπάσει τον ουρανό της Τουρκίας, όλος ο πλανήτης θα πάθει ΣΟΚ με την μεγάλη καταστροφή της Τουρκίας μέσα σε 3 μέρες……Μετά από κάποιους μήνες θα αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο, με τον μεγάλο καταστροφικό πόλεμο.

 GEWKWN : ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ….Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ….’’  Όμως θα καταστραφεί , θα είναι το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ, και θα χωριστεί σε μικρά κρατίδια …….. Η Deutsche Bank θα καταρρεύσει, και η Μερκελ καλύτερα να ……αντί να περιμένει να την σκοτώσουν………

 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ο μόνος λαός που δεν έχει προσφέρει ΤΙΠΟΤΕ απολύτως στην ανθρώπινη και ευρωπαϊκή ιστορία …Ο μόνος λαός που θα μπορούσε άνετα να καταγραφεί ως ο “ψυχοπαθής” του τελευταίου αιώνα, εφόσον με την ύπαρξή του μόνον την καταστροφή και τον θάνατο “σπέρνει” γύρω του ….Δύο χαμένους Παγκόσμιους Πολέμους, και έμμεσα τον Γ’ παγκόσμιο διότι οι Γερμανοί θα συμφωνήσουν με την Τουρκία να κτυπηθεί η Ελλάδα (Θέλουν να εξαφανίσουν ότι Ελληνικό και Ορθόδοξο υπάρχει στην Ελλάδα… ) αυτό μου είπε ο Γέροντας μου πριν από πολύ καιρό…..’’

Ο Ερντογαν δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους Συμμάχους, όμως τον κρατούν ακόμη ζωντανό διότι επενδύουν στον πόλεμο που θα γίνει μεταξύ Τουρκίας –Ρωσίας ( που οι σύμμαχοι προωθούν ) με στόχο να εγκλωβιστεί η Ρωσία σε ένα πόλεμο τύπου Βιετνάμ, και να εξασθενήσει…..

Η Τουρκία απειλεί ευθέως την Ελλάδα με πόλεμο, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.. Ακάρ :  «Δεν εποφθαλμιούμε τα εδάφη κανενός. Απλά θα πάρουμε πίσω αυτά που είναι δικά μας», γράφει το μήνυμα, που συνοδεύει το χάρτη ο οποίος περιλαμβάνει στα τουρκικά εδάφη τη μισή Συρία, τη βόρεια Ελλάδα, τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη την Κύπρο και μέρος του βορείου Ιράκ!

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟ ;  Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά για να εκλαμβάνονται από τις ελίτ της Λευκωσίας και της Αθήνας ως δήθεν ξεσπάσματα μιας τουρκικής ηγεσίας που, τάχα, αντιμετωπίζει εσωτερική κρίση και εξωτερικούς περισπασμούς.

Η πολιτική κατευνασμού και εξημέρωσης του τουρκικού θηρίου απέτυχε παταγωδώς τα τελευταία 45 τουλάχιστον χρόνια με ολέθρια αποτελέσματα για την Ελλάδα και την Κύπρο……..’’

Οι καιροί είναι… πονηροί και πρέπει όχι απλά να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά να έχουμε και έτοιμους κανόνες εμπλοκής σαν χώρα.

Το παρελθόν και η ιστορία έχουν αποδείξει περίτρανα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μόνοι μας.

Στις 28 Ιανουαρίου 1920, το τελευταίο οθωμανικό κοινοβούλιο έθεσε τα ελάχιστα αποδεκτά σύνορα μιας μελλοντικής τουρκικής δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αυτόν, τουρκικά εδάφη πρέπει να είναι ολόκληρη η Θράκη, δηλαδή, εκτός από την ανατολική, η δυτική που σήμερα ανήκει στην Ελλάδα και η βόρεια που ανήκει στη Βουλγαρία, τα Δωδεκάνησα, η Κύπρος, η περιοχή της Αντιόχειας (σημερινό Χατάι της Τουρκίας), τα βόρεια εδάφη των σημερινών συριακών επαρχιών Χαλεπιού, Ράκκα και Χασάκα, δηλαδή το συριακό Κουρδιστάν, ολόκληρο το βόρειο Ιράκ, δηλαδή το ιρακινό Κουρδιστάν, η Μοσούλη και το Κιρκούκ, μέρος από την ιρανική επαρχία του Δυτικού Αζερμπαϊτζάν, ο σημερινός αζέρικος θύλακα του Νακχιβάν στα νότια της Αρμενίας και η Αζαρία (Κολχίδα) της σημερινής Γεωργίας.

Το 2016 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άρχισε να αμφισβητεί με δημόσιες δηλώσεις τη Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 αναφερόμενος και στον «Όρκο του Έθνους».

Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να συνειδητοποιήσουν ότι, την κρίσιμη στιγμή, θα είναι ουσιαστικά μόνες. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, καλούνται να αντιληφθούν ότι οφείλουν να ισχυροποιήσουν την άμυνά τους. Τα επόμενα χτυπήματα του ασύδοτου Τούρκου θα είναι στο Αιγαίο στην Κύπρο, στην Κρήτη και στην Θράκη….

Δεν ησυχάσαμε ποτέ από τον εχθρό… Χιλιάδες τα χρόνια ταλαιπωρίας. Το ένα κακό πίσω από το άλλο…

Όλα αυτά τα χρόνια αντέξαμε πολλά και ανεχτήκαμε υπομονετικά την ασέβεια, την προσβολή και την προδοσία σε όλο της το μεγαλείο, εναντίον του Έθνους μας!

Ανεπαρκείς, τουρκοφρενείς και ανιστόρητοι ηγέτες, πιστεύουν αφελώς πως, αν δώσουμε τα πάντα στους Τούρκους, θα προβούν και αυτοί σε παραχωρήσεις, θα επιδείξουν καλή θέληση και όλα θα γίνουν μέλι-γάλα. Οι ανόητοι…

Ο Ελληνισμός κουράστηκε πια. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Η προσβολή και η χαμένη αξιοπρέπεια του έβλαψε και τον ίδιο αλλά και την πατρίδα. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή του ΕΛΛΗΝΑ.

Ο Έλληνας πλέον αντιλαμβάνεται σε πόσο κρίσιμο σημείο βρισκόμαστε όλοι.

Θα διαπιστώσουμε τώρα πως δεν μας λυπούνται όλοι αυτοί που μας επιτίθενται.. αλλά μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!! Κι έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι…

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ……

loading...