Ολοσωμες φορμες που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι

Από τη στιγμή που επανήλθαν στις τάσεις οι ολοσωμες φορμες είναι ο σύμμαχός μας για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις! Φέτος γιατί να μην δοκιμάσεις μερικές ολοσωμες φορμες κοντες για να αναδείξεις τα πόδια και το μαύρισμά σου; Ή ακόμα καλύτερα γιατί να μην αποκτήσεις ένα-δύο ολοσωμες φορμες φαρδιες για να παραμένεις άνετη και εντυπωσιακή όλες τις ώρες; Εμείς βρήκαμε πολλά στυλ, σχέδια και print σε ολοσωμες φορμες στο lovacoco.com και πιστεύουμε ότι θα τις λατρέψεις!

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις μερικές ολοσωμες φορμες βραδινες για να κλέψεις την παράσταση σε κάθε σου έξοδο! Θα τις βρεις όλες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του lovacoco.com. Πάρε ιδέες από τη λίστα και ανανέωσε τη ντουλάπα σου σήμερα!

Ολοσωμες φορμες φαρδιες

Φόρμες με καμπάνα, φόρμες που ανοίγουν από το μπούστο και κάτω, ακόμη και φόρμες που μοιάζουν με σαλοπέτα, όλες είναι σε αυτή την κατηγορία. Μερικές ολοσωμες φορμες φαρδιες θα σε κρατήσουν ζεστή όλο το καλοκαίρι!

Φόρμες κρουαζέ

Τα κρουαζέ έχουν επιστρέψει στις τάσεις και είναι εδώ για να μείνουν. Θα βρεις κρουαζέ top, φορέματα και φυσικά ολοσωμες φορμες. Θα τονίσουν τη μέση σου και κάνουν τη σιλουέτα σου να φαίνεται τέλεια. Για περισσότερο ενδιαφέρον στο look σου προτίμησε ένα κλασικό print όπως οι ρίγες.

Ολοσωμες φορμες κοντες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο καλοκαιρινό από μερικές ολοσωμες φορμες κοντες. Δοκίμασε παστέλ χρώματα όπως ροζ ή γαλάζιο, ή ακόμη και μία κλασική άσπρη φόρμα για να δημιουργήσεις ένα μίνιμαλ look που τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Φόρμες με σχέδια

Γιατί να μην επιλέξεις χαρούμενα χρώματα και σχέδια; Και γιατί ακόμη να μην τα συνδυάσεις όπως στη φόρμα της φωτογραφίας; Οι ολοσωμες φορμες μπορούν να γίνουν το fun στοιχείο της ντουλάπας σου μόνο με λίγο χρώμα!

Ολοσωμες φορμες βραδινες

Από τις καλύτερες επιλογές για έξοδο αλλά και για επίσημες εκδηλώσεις. Διάλεξε ολοσωμες φορμες βραδινες σε απλές γραμμές και χρώματα για να σε προσέξουν όπου κι αν πας. Αν θέλεις να τις κάνεις πιο επίσημες, απλά πρόσθεσε μερικά κοσμήματα και είσαι έτοιμη.

Φρόντισε να διαλέξεις μία ολόσωμη φόρμα που πηγαίνει στο σωματότυπό σου και τονίζει τα δυνατά σου σημεία. Σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία στο lovacoco.com.

loading...