ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΡΑΜΠ

Οι «αντιφασίστες» έχουν άμεση χρηματοδότηση από λόμπι της ελίτ, τα οποία επιθυμούν την αποδιοργάνωση του τρίπτυχου «έθνος-θρησκεία-οικογένεια», ώστε να προωθήσουν τις διεθνιστικές αντιλήψεις τους που εξυπηρετούν παγκόσμια διαπλεκόμενα ολιγοπώλια.

Μας εξέπληξε ευχάριστα ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ.Ντόναλντ Τραμπ την τελευταία εβδομάδα, με δύο άκρως απρόβλεπτα αλλά ιδιαίτερα σημαντικά πλήγματα προς τους τρομοκράτες της άκρας αριστεράς και την ελιταρία του διεθνιστικού συστήματος.

Είχαμε την τύχη απρεπώς να λογοκρίνει το τούητερ μία ανάρτηση του Τραμπ, η οποία αναφερόμενη στις πρωτοφανείς και ανεξέλεγκτες εξεγέρσεις που συμβαίνουν στην Αμερική, τόνισε πως «όταν αρχίζει το πλιάτσικο, τότε ξεκινάνε και οι πυροβολισμοί», δίνοντας το έναυσμα στους νομοταγείς πολίτες της χώρας του, να αντισταθούν με όπλα και να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από τον μανιακό όχλο που λεηλατεί.
Ο Τραμπ αντέδρασε ακαριαία και εξέδωσε ως αντίποινα, προεδρικό εκτελεστικό διάταγμα το οποίο βάλλει κατά της δυνατότητας λογοκρισίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανοίγοντας την πόρτα για μαζικές μηνύσεις και αγωγές από τους χρήστες κάθε πλατφόρμας προς τις επιχειρήσεις Facebook και Twitter που αυτή την στιγμή κρατούν σχεδόν μονοπωλιακά τα κλειδιά της ηλεκτρονικής επικοινωνίας δισεκατομμυρίων συνανθρώπων μας σε όλο τον πλανήτη. Ιδιαίτερα μεγάλο βήμα για την ελευθερία μας, έστω και αν γίνεται στην μακρινή Αμερική, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και ονειρεύεται δυστοπικές οργουελικές καταστάσεις όπου με απολυταρχικό τρόπο θα μπορεί να ελέγχει ηλεκτρονικά κάθε έκφραση λόγου και ιδεών στην ήπειρό μας.
Η δεύτερη ενέργεια του Τραμπ ήταν η ανακοίνωση πως το ακροαριστερό κίνημα «antifa» θα χαρακτηριστεί επίσημα ως τρομοκρατική οργάνωση, γεγονός που δίνει την δυναμική στις αστυνομικές αρχές να ξεριζώσουν αυτό το καρκίνωμα της αμερικάνικης –και όχι μόνο- κοινωνίας το οποίο οργανώνει όλες τις αιματηρές εξεγέρσεις στις Η.Π.Α., και επηρεάζει βαθύτατα ξεγελώντας με την ψευτοηθική ανωτερότητα που ευαγγελίζεται, την νεολαία στις δυτικές χώρες. Όλοι μας γνωρίζουμε καλά ότι υπό τον παραπλανητικό τίτλο «αντιφασίστες» κρύβονται οι χειρότεροι ακροαριστεροί απολυταρχικοί και βάρβαροι αλήτες, οι οποίοι μέσω παράνομων ενεργειών και βίας και ως αυτόκλητοι δικαστές, ενεργούν κατά στόχων που χαρακτηρίζουν ως «φασιστικών» επειδή απλά οι τελευταίοι δεν στηρίζουν τις ακροαριστερές και αναρχικές ιδεοληψίες του «κινήματος». Οι «αντιφασίστες» έχουν άμεση χρηματοδότηση από λόμπι της ελίτ τα οποία επιθυμούν την αποδιοργάνωση του τρίπτυχου «έθνος-θρησκεία-οικογένεια» ώστε να προωθήσουν τις διεθνιστικές αντιλήψεις τους που εξυπηρετούν παγκόσμια διαπλεκόμενα ολιγοπώλια.
Εύχομαι ολόψυχα στον Τραμπ να νικήσει στην κατά μέτωπο επίθεση του προς το βαθύ σύστημα, αν και ο αγώνας του είναι ιδιαίτερα άνισος και αμφίρροπος.

Απόστολος Κρητικόπουλος, Διδάκτωρ Πληροφορικής.




loading...