ΠΩΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ……. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος


ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ελληνίδες και Έλληνες χρόνια πολλά.
Για να τελειώσει κάποια στιγμή αυτή η ….. «ψύχραιμη» προδοσία, με την οποία παραδίδουν οι εθνοπροδότες την εθνική μας κυριαρχία στους Τούρκους, ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τις σχέσεις Ερντογάν και Ελληνικής Κυβέρνησης, που δεν είναι φυσικά “εχθρικές”, αλλά σε απόλυτη συνεργασία.

Δεν περίμεναν ότι θα γινόταν τέτοια αποκάλυψη και θα τους έρθει σαν «κεραμίδα» στο κεφάλι, διότι τώρα θα χάσουν την ΚΑΛΥΨΗ, και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που τους παρέχει τόσα χρόνια ο Ερντογάν,
για να μπορούν να συνεχίζουν “άνετοι” την ΠΡΟΔΟΣΙΑ της Ελλάδος.
Αυτή η προδοσία, δεν περιλαμβάνει σε κανένα σημείο της ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΥΡΩΝ με την Τουρκία, αλλά μόνο … “ψύχραιμη” παράδοση εθνικής κυριαρχίας υπό τις … ψεύτικες “απειλές” θερμών επεισοδίων ή .. “πολέμου”.
Έχω γράψει πολλά χρόνια πριν και το επαναλαμβάνω με κάθε ευκαιρία, πως η σημερινή επίθεση κατά της εθνικής μας κυριαρχίας, δεν γίνεται με χρήση συμβατικών όπλων και ούτε υπάρχει τέτοιο σχέδιο μέχρι τώρα που γράφουμε. Για τον απλό λόγο, ότι η ιστορία έχει διδάξει τους εχθρούς μας, πως όσες φορές επιχείρησαν κατά της Ελλάδος με χρήση όπλων, τελικά ηττήθηκαν, ακόμα και αν είχαν πολύ ισχυρότερα όπλα από τους Έλληνες.
Οπότε αυτό που αντιμετωπίζουμε ως Ελλάδα σήμερα, είναι κάτι διαφορετικό.
Δεν προσπαθεί και ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ο Τούρκος να μας πάρει τίποτα με πόλεμο, διότι ακούει “Έλληνας” και τρέμει.
Την εθνική μας κυριαρχία θα την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ στον Τούρκο η Ελληνική Κυβέρνηση, χωρίς να χρειάζεται ο Τούρκος να πολεμήσει για να την πάρει.
Και όλα αυτά γίνονται όσο το δυνατόν καλυμμένα, χωρίς να τους δίνουν και τα ΜΜΕ την απαραίτητη σημασία, η να τα προβάλλουν με διαφορετικό τρόπο, για να περνάνε όσο το δυνατόν απαρατήρητα από τον λαό.
Εμείς εδώ στο “armagedon 2020” δεν συμμετέχουμε σ’ αυτήν την προδοτική προπαγάνδα, γι’ αυτό και επισημαίνουμε τα γεγονότα, όπως ακριβώς τα βιώνουμε, με την ΕΠΙΘΕΣΗ που δεχόμαστε.
Με τόσα βέβαια που έχουμε δεί και ακούσει κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας από την προηγούμενη, αλλά και την σημερινή Κυβέρνηση, πρέπει να είναι εγκεφαλικά νεκρός όποιος δεν έχει καταλάβει ότι μας κυβερνούν πολέμιοι του Χριστού και εθνοπροδότες.
Και για να μπορούν να υπάρχουν στην Ελλάδα οι εθνοπροδότες και να κάνουν τις προδοσίες τους, έχουν την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και την ΣΤΗΡΙΞΗ, του Ερντογάν και της Τουρκίας, που τους βοηθάει για να παραμένουν στην θέση τους και τους προστατεύει από την αντίδραση και την οργή των Ελλήνων.
Και επειδή η αλήθεια αποκαλύπτεται δια των ερωτήσεων,
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ;;;;

Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα.
Αυτοί που αποφεύγουν το ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ επειδή μας τρέμουν,
είναι ο Ερντογάν και οι Τούρκοι.

Ο Τούρκος είναι δειλός και όταν δεν φοβάται ορμάει από μόνος του, όπως έκανε στην Συρία και στην Λιβύη.
Τους Έλληνες τους τρέμει.
Και αν κάνει τις ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ που κάνει,
στην θάλασσα και στον αέρα του Αιγαίου,
είναι επειδή ΓΝΩΡΙΖΕΙ,
ότι στην Κυβέρνηση και στον Στρατό της Ελλάδος, κυβερνάνε και διατάζουν ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
που δεν αντιδρούν στις επιθετικές ενέργειες των Τούρκων.

Αυτό γνώριζαν και το 1996 στα ΙΜΙΑ, γι’ αυτό και προχώρησαν στην πρόκληση. Ήξεραν ότι η Κυβέρνηση και ο Ελληνικός Στρατός διοικούνται από ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
που δεν θα δώσει κανείς διαταγή για πολεμική εμπλοκή με τους Τούρκους και τελικά θα χάσουν.

Μήπως δηλαδή νομίζει κανείς πως δεν ξέρει ο Ερντογάν ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι εντελώς ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ;;;
Νομίζετε, θα άφηνε σε αντίθετη περίπτωση, να πετάνε ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ οι Τούρκοι πάνω από ελληνικά νησιά;
Φυσικά και ξέρει πως η Ελλάδα είναι προδομένη,
γι’ αυτό και κάνει ότι θέλει στο ΑΙΓΑΙΟ.
Και κάθε εξάμηνο που περνάει, ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ όλο και σε περισσότερες ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, παραβιάζοντας όλο και περισσότερη ελληνική κυριαρχία, αφού ξέρει,
πως οι Έλληνες ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ….!!!
Και αφού τα παίρνει χωρίς πόλεμο, γιατί να κάνει πόλεμο; ΜΑΛΑΚΑΣ είναι για να κάνει πόλεμο με τους Έλληνες και να χάσει;;
Οπότε τι κάνει;;;;
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την Ελληνική Κυβέρνηση που του τα δίνει ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ.

ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ, κάνοντας και “πισωγυρίσματα”, αν δείχνει σημεία αντίδρασης ο ελληνικός λαός.
Από το 1974 που καταρρίφθηκαν δύο Τουρκικά f 102, από δυο Ελληνικά f 5, έκαναν από τότε οι Τούρκοι σχεδόν 15 χρόνια να ξαναμπούν στο Αιγαίο.
Και έφθασαν σήμερα σιγά σιγά όχι μόνο να πετάνε στο Αιγαίο, αλλά να πετούν και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ στα ΝΗΣΙΑ μας
και οι δικοί μας να έχουν γίνει «ιπτάμενες κότες»
και να χαλάνε τα καύσιμα και τα λεφτά των Ελλήνων, για να …… «αναγνωρίζουν»…. τον εισβολέα.
Α…. εσείς…είσαστε;;;;;
Ε, τότε .. ΕΝΤΑΞΕΙ….!!!

Ναι αλλά εγώ ως Έλλην φορολογούμενος πολίτης, είτε σας αρέσει είτε όχι πιλοτάρες μας,δεν πληρώνω στρατό, μαχητικά, χειριστές, συντήρηση και καύσιμα, για να σας βλέπω σε επιδείξεις και παρελάσεις
και από την άλλη να αφήνετε τους Τούρκους να πετάνε πάνω από Ελληνικά σπίτια.
Εμένα δεν με έχει πιάσει η εγκεφαλική σύγχυση και «λυπάμαι» αν σας χαλάω την «σούπα» της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Μέχρι πέρυσι,
οι Τούρκοι παραβίαζαν τον εναέριο χώρο του FIR Αθηνών στο Αιγαίο, μέχρι τα 6 μίλια,
αλλά δεν έμπαιναν μέσα από τα 6 μίλια που είναι καθαρά εθνικός χώρος.
Από την αρχή όμως του 2020, ξεκίνησαν να ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ και τα 6 μίλια και να πετάνε πάνω από ελληνικά νησιά.
και μας “ενημερώνουν” καθημερινά τα ΜΜΕ
για “μπαράζ” τουρκικών παραβιάσεων και υπερπτήσεων, πάνω από ελληνικά νησιά.
Έτσι “βαφτίζουν” την προδοσία της εθνικού εναέριου χώρου.
“υπερπτήσεις”…
Και κάθονται οι Τούρκοι και κάνουν ΠΛΑΚΑ με τις πιλοτάρες μας, και κάνουν βόλτες πάνω από τα νησιά μας και τους περιμένουν.
Διότι μέσα σε 3 λεπτά, οι Τούρκοι περνάνε πάνω από το νησί μας και αν θέλουν έχουν επιστρέψει στην Τουρκία, ενώ οι δικές μας «ιπτάμενες κότες» δεν έχουν απογειωθεί ακόμα.

Διότι οι Τούρκοι πετούν ελεύθερα πάνω από τα Τουρκικά παράλια και από την στιγμή που θα θελήσουν να περάσουν πάνω από ελληνικό νησί, σε τρία λεπτά έχουν περάσει και έχουν φύγει,
ενώ τα δικά μας για να πάρουν σήμα να απογειωθούν από Αγχίαλο, Σκύρο, Λήμνο, Τανάγρα, ή Σούδα, πρέπει να δούν πρώτα στα ραντάρ την παραβίαση.
Οπότε από την στιγμή που θα δούν την παραβίαση, μέχρι την στιγμή που θα δουν τον Τούρκο, θέλουν 8-10 λεπτά.

Αλλά ο Τούρκος δεν μπαίνει σαν τον φοβισμένο “κλέφτη” πάνω από τα νησιά μας , αλλά κάθεται σαν “κύριος” και περιμένει τις πιλοτάρες μας.
Οπότε όταν ακούτε ότι έγινε «αναγνώριση» από ελληνικά μαχητικά κατά την «πάγια τακτική»,
να ξέρετε ότι οι Τούρκοι κόβουν βόλτες πάνω από τα νησιά μας
για να κάνουν και λίγο ΠΛΑΚΑ και μετά να φύγουν,
αφού τους ….. «αναγνώρισαν» οι δικοί μας.
ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΙ ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ ΜΑΣ.
ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ … ΒΛΕΠΕΤΕ….
Βλέπουμε λοιπόν να γίνεται ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ η παράδοση εθνικής Κυριαρχίας, αλλά μεθοδικά, με ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ κάθε φορά.
Και μέχρι το 2010 τους αναχαιτίζαμε με το που έμπαιναν στο FIR Αθηνών, ακόμα και αν ήταν 100 μίλια μακρυά από κάποιο νησί μας, και τώρα έφθασαν σιγά σιγά, να πετάνε ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ και πάνω από Ελληνικά σπίτια στα νησιά μας.
Και ο Έλληνες να αναρωτιώμαστε, ποιος είναι ο σκοπός ύπαρξης της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας.
Κάποια στιγμή ελπίζω να μας απαντήσουν οι πιλοτάρες μας.
Τώρα αν πρέπει να αναφερθώ και στην προδοσία που γίνεται στην Θάλασσα, εκεί οι “καπετανέοι” μας δεν έχουν βγάλει μόνο τα παντελόνια, αλλά έχουν κατεβάσει και τα σώβρακα.

Έτσι τώρα ετοιμάζονται να αφήσουν τον Τούρκο να κάνει ότι θέλει στο Αιγαίο, παραχωρώντας ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και όσο θα προχωράει η προδοσία θα φθάσουν να δώσουν και νησιά, εκτός αν βρεθεί κανένας πατριώτης μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις και φυτέψει καμία σφαίρα στο κεφάλι κάποιου προδότη και αναγκαστούν να συμμαζευτούν οι υπόλοιποι.
Αν ψάχνεις όμως πατριώτη μέσα στο Πολεμικό Ναυτικό, ψάξε καλύτερα “ψύλλο στ’ άχυρα”.
Έτσι έχουν αλλάξει στον στρατό μας το αρχαίο ρητό των Ελλήνων ανδρών του: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» και το έχουν κάνει οι σημερινοί “κουνιστοί”: «στήνω κ@λ@ και έλα πάρε ότι θέλεις».
Και βέβαια απ’ όλο τον πλανήτη, μόνο εδώ στην Ελλάδα επιτρέπουμε καθημερινά να δεχόμαστε παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας. Σε όλο τον άλλο κόσμο θεωρείται ΠΡΟΔΟΣΙΑ και αν κάποιος δώσει τέτοια διαταγή κατά της πατρίδας του, εκτελείτε επί τόπου.

Οπότε με αυτά που συμβαίνουν, δεν έχει κανένα λόγο να κάνει πόλεμο ο Ερντογάν, αφού ΠΑΙΡΝΕΙ σιγά σιγά την ελληνική κυριαρχία που του ΔΙΝΟΥΝ οι δικοί μας.
Και ο κίνδυνος των Ελλήνων προδοτών, δεν είναι ο Τούρκος, αλλά ο ελληνικός λαός.
Να μην καταλάβει και αντιδράσει.
Έτσι χρησιμοποιείται ο Ερντογάν για να προσφέρει ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην ελληνική Κυβέρνηση από την οργή και την αντίδραση του ελληνικού λαού.
Και αυτό γίνεται ως εξής:

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο κάτι πάει στραβά για τους προδότες και ξεσηκωθεί εναντίων τους ο λαός,
τότε θα επέμβει άμεσα ο Ερντογάν, δημιουργώντας μία τεχνητή ένταση στις σχέσεις των δύο χωρών και το ενδιαφέρον θα φύγει από την εσωτερική πολιτική αναταραχή και θα στραφεί στην ελληνοτουρκική “κρίση”.
Όχι ότι θα είναι κάτι σοβαρό για να φέρει σε αληθινή ρήξη τις σχέσεις των δύο χωρών,
αλλά θα είναι μία ΤΕΧΝΗΤΗ και ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ “ΚΡΙΣΗ”,
μέχρι να ΞΕΧΑΣΤΕΙ το γεγονός που έφερε σε ΚΙΝΔΥΝΟ τους προδότες της Ελλάδος.

Αυτό ακριβώς το παρακολουθήσαμε στον ΕΒΡΟ, με την ένταση που δημιούργησε ο Ερντογάν, για να προστατέψει την Κυβέρνηση Μητσοτάκη από την μεγάλη ΗΤΤΑ που είχε δεχθεί στο μέτωπο των νησιών Λέσβου και Χίου,
που σε συνδυασμό και με τα @ρχ@@@ του Μουτζούρη,
είχε ξεφτιλιστεί ο Μητσοτάκης, έψαχνε τρύπα να κρυφτεί ο Χρυσοχοΐδης, είχε αποκαλυφθεί πως οι παρακρατικοί “μπαχαλάκηδες” είναι οι αστυνομικοί των ΜΑΤ , η εικόνα της Κυβέρνηση είχε διαλυθεί και είχε χαθεί κάθε έλεγχος της εσωτερικής κατάστασης.

Για να προστατευθεί λοιπόν η ελληνική Κυβέρνηση από την πτώση,
έρχεται ο Ερντογάν και δημιουργεί ξαφνικά και από το τίποτα
το μεταναστευτικό θέμα στον Έβρο, για να φύγει το ενδιαφέρον από την ΗΤΤΑ των ΜΑΤ στα νησιά και ο ξεφτιλισμός του Μητσοτάκη από τον Μουτζούρη.
και να στραφεί το ενδιαφέρον στον πετροπόλεμο και στα χημικά που έριχναν μεταξύ τους τα μπαχαλάκια Ελλάδος και Τουρκίας.
Γιατί την ένταση δεν την δημιούργησαν οι οικογένειες μεταναστών και προσφύγων που τους μάζεψε εκεί ο Ερντογάν,
αλλά τα οργανωμένα μπαχαλάκια που τα συνέδραμε η Τουρκική στρατοχωροφυλακή.
Για όσους βλέπουν τα πράγματα μόνο επιφανειακά, ας θυμηθούμε λίγο το χρονικό των γεγονότων.
– Τρίτη 25 Φεβρουαρίου. Αποβιβάζονται τα ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο, με σκοπό να προχωρήσουν ανεμπόδιστα οι εργασίες κατασκευής νέας κλειστής δομής για μετανάστες και πρόσφυγες και ξεκινούν οι μάχες με τους κατοίκους. Υπάρχουν πολλοί τραυματίες από τους κατοίκους και οι μάχες δεν σταματούν ούτε την νύχτα.
– Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου. Οι μάχες έχουν γενικευτεί και έχουν γίνει πολύ σκληρές, με κατοίκους να μπαίνουν μέσα στα ξενοδοχεία που διέμεναν άνδρες των ΜΑΤ και να τους δέρνουν άσχημα, ενώ και κάποιοι πιο δυναμικοί πυροβολούν με κυνηγητικά κατά κλούβας των ΜΑΤ. Ο διοικητής των ΜΑΤ φεύγει από το νησί με ελικόπτερο, ενώ για να προστατευθούν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την οργή των κατοίκων, κλείνονται στο στρατόπεδο. Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με υπουργό, γράφει στ’ @ρχ@δι@ του τον Μητσοτάκη ενώ τον παίρνει βίντεο. Διατάζεται από την Αθήνα ή άμεση αποχώρηση των ΜΑΤ από τα Νησιά.
– Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου. Αποσύρονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ από τη Μυτιλήνη και τη Χίο, καθώς η κατάσταση τις τελευταίες δύο ημέρες έγινε πολεμική και εκτός ελέγχου μεταξύ κατοίκων και αστυνομικών. Οι αστυνομικοί αποχωρούν σπάζοντας αυτοκίνητα στα λιμάνια. Έκρυθμη η κατάσταση για την Κυβέρνηση μετά την συντριπτική ήττα που υπέστη η φασιστική πολιτική της, στο μεταναστευτικό.

– Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες παρατηρούνται μαζικές αφίξεις μεταναστών στα σύνορα στον Έβρο, μετά την ανακοίνωση του Ερντογάν, ότι ανοίγει τα σύνορα προς την Ευρώπη. Στις 10 το πρωί περίπου 1.000 μετανάστες έχουν φτάσει στα Ελληνο-τουρκικά σύνορα και αρχίζει να διαδίδεται στα ΜΜΕ, ότι εντός της νύχτας θα προσπαθήσουν να περάσουν. (όλα τα ήξεραν) Ξεχνιούνται προς στιγμή τα γεγονότα των νησιών και σώζεται η Κυβέρνηση.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ 40 μέρες, με τον Ερντογάν να ΜΑΖΕΥΕΙ τους τελευταίους μετανάστες στις 9 Απριλίου και να τους επιστρέφει στην ενδοχώρα του, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τους έστειλε να κατασκηνώσουν στα σύνορα.
Ή όλη απάτη της σκηνοθετημένης έντασης, φάνηκε ακόμα και στους τυφλούς, στις 6 Μαρτίου, όταν και επιχείρησε να «ρίξει» τον φράχτη ένα 4χ4 Τουρκικό ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟ μεταφοράς προσωπικού με τεράστια αναρριχητική και ελκτική δύναμη, αλλά ….

«δεν τα κατάφερε».

Αυτό είναι, επειδή στο σκοτάδι δεν φαίνεται καθαρά.

Εντάξει είπαμε: Ένας συρμάτινος φράχτης είναι για να εμποδίζει ανθρώπους. Δεν κρατάει τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού και άρματα μάχης.

Και αν ήθελε ο Ερντογάν πράγματι να περάσουν στην Ελλάδα οι μετανάστες, θα τους μετέφερε εκεί και θα έριχνε τον φράχτη με το τεθωρακισμένο, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. Αν θέλεις πραγματικά να κάνεις ζημιά στο αντίπαλο κράτος, ψάχνεις να εκμεταλλευτής κάποια “αναμπουμπούλα” που γίνεται στον εχθρό, γι’ αυτό και λέμε: “ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”.

Ο Ερντογάν όμως δεν ενέργησε ως “λύκος”, αλλά ως ΦΙΛΑΡΑΚΙ της Κυβέρνησης, γι’ αυτό και δημιούργησε την “ένταση” μετά την “αναμπουμπούλα” για να την βγάλει από την δύσκολη θέση στην οποία είχε περιέλθει, μετά από τις ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ που έφαγαν τα ΜΑΤ από τους Έλληνες νησιώτες.

Εδώ πολέμους δημιουργούν με σκοπό να ελέγξουν πολιτικές κυβερνήσεις, για έναν πετροπόλεμο θα είχαν πρόβλημα;;

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ «ΕΝΤΑΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ και επανήλθαμε στην κανονικότητα, είχε ΞΕΧΑΣΤΕΙ η φασιστική εισβολή και η ήττα της Κυβέρνησης στην Χίο και την Λέσβο, είχαν ξεχαστεί και τ’ @ρχ@δι@ του Μουτζούρη και όλα καλά για τον Μητσοτάκη.

Μπορεί τώρα ελεύθερα να προχωρήσει για την νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα, υπό τους “λεονταρισμούς” φλώρων και καρδερίνων και υπό τις απειλές “θερμών επεισοδίων”, αλλά στο τέλος θα παραμείνουμε ….. “ψύχραιμοι” και για να μην γίνει … “πόλεμος” θα δώσουμε λίγη ακόμα εθνική κυριαρχία.

Πρέπει να είναι κάποιος πολύ μαλάκας σήμερα, για να μην καταλαβαίνει ότι η ελληνική Κυβέρνηση πάει με την “όπισθεν” και θέλει να παραχωρήσει στην Τουρκία την ελληνική Υφαλοκρηπίδα.

Απλά δεν θέλει να ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ από την οργή των Ελλήνων.
Γιατί τότε θα δείτε ΠΑΛΙ τον Ερντογάν να δημιουργεί …… ελεγχόμενη “κρίση” για να γλυτώσει την Κυβέρνηση.

Αν δεν ήταν προδότες, Τι τους εμποδίζει να οριοθετήσουν την Ελληνική ΑΟΖ μέχρι τα 200 μίλια;;;;
Αυτό είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της κάθε χώρας και δεν χρειάζεται κανέναν άλλο για να το κάνει.
Οι κοινές συμφωνίες με άλλα κράτη,
γίνονται όταν θέλεις να επεκτείνεις την ΑΟΖ σου πέραν των 200ων μιλίων.
Μέχρι τα 200 σε ανοιχτή θάλασσα «παίζεις μπάλα» μόνος σου.
Έτσι λέει το διεθνές δίκαιο.
Και τι την εμποδίζει να ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ΜΙΛΙΑ, όπως λέει το διεθνές δίκαιο και ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που έχει επικυρωθεί από την Βουλή των Ελλήνων;;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.Γιατί αν ανακηρύξουν ΑΟΖ ή κάνουν ΕΠΕΚΤΑΣΗ των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια, μετά, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;

Τώρα αν αυτό είναι «αιτία πολέμου» για την Τουρκία,
είναι μια καλή ευκαιρία
να πάρουν φόρα τα μεμέτια και να έρθουν να μας «κάνουν αέρα»,
αλλά δεν θα κάνουν τίποτα γιατί ακούνε “Έλληνες” και τρέμουν.

Οπότε ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙ «ΘΕΡΜΩΝ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ,
Γιατί ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ μας ΤΡΕΜΟΥΝ και δεν θέλουν με τίποτα να αναμετρηθούν στρατιωτικά με τους Έλληνες,
αν δεν έχουν διαβεβαιώσεις πως θα νικήσουν.

Όποτε οι Τούρκοι κάνουν επίθεση σε Έλληνες,
είναι σίγουροι ότι θα νικήσουν, διότι ξέρουν ότι υπάρχει από πίσω ΠΡΟΔΟΣΙΑ των Ελλήνων.

Η Κων/πολη έπεσε με ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Η μικρασιατική καταστροφή ήρθε από ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Η κατοχή της Κύπρου έγινε με ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Στο επεισόδιο των ΙΜΙΩΝ υπήρξε ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Και σήμερα στην Κυβέρνηση και την διοίκηση του Στρατού είναι όλοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, που έχουν ως “δόγμα” το «μένω “ψύχραιμος” και δίνω κυριαρχία».
Αλλά να ξέρουν οι πισωγλέντηδες
ότι το πολεμικό δόγμα των ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ,
το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ».

Αυτή είναι η κάσκα του ήρωα Νικόλαου Σιαλμά που χάθηκε στο Αιγαίο στις 18 Ιουνίου 1992 και ήταν ο πρώτος Έλληνας πιλότος που χάθηκε στον άγιο Ευστράτιο της Λήμνου, σε προσπάθεια αναχαίτισης. Αυτό το “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” που έγραφε στην κάσκα του, αυτό θα καθορίσει τις εξελίξεις.

Και τώρα ξεχάστε προδότες τα παραμύθια των ψεύτικων εντάσεων και των γιαλατζί “θερμών επεισοδίων” με τα κλανο-μεμέτια, που μας τα ζαλίζετε και μας κοροϊδεύετε τόσα χρόνια,για να κάνετε εσείς από πίσω,
τις … «ψύχραιμες» προδοσίες.

Τώρα μείνατε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ μέσα στην Ελλάδα και δεν θα σας σώσει ο Ερντογάν, γιατί τον αποκαλύψαμε τον φίλο σας.
ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΛΑΝΟ-ΜΕΜΕΤΙΑ μας ΤΡΕΜΟΥΝ και μόνο που ακούνε το … “ΕΛΛΗΝΑΣ”
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΕΤΕ,
αλλά τώρα οι Ελληνες ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και σας παρακολουθούν.

Αν θέλετε να γλυτώσετε, παλιοαδερφούλες,
σας αρέσει δεν σας αρέσει,
θα μιλήσετε σαν Έλληνες και σαν άντρες
και θα πείτε στα κλανο-μεμέτια και σε οποιονδήποτε ζητάει κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδος,
αυτό που γράφει η κάσκα του ήρωα Νικόλαου Σιαλμά
και το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν του στον άγιο Ευστράτιο.
Θα πείτε:
«ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

ΑΝΤΕ ΙΠΤΑΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΒΙΕΣ ΠΑΠΙΕΣ
Γιατί πόλεμο ακούμε και πόλεμο δεν βλέπουμε,
αλλα την πατρίδα την πουλάτε
και οι Τούρκοι πετάνε σήμερα πάνω από τα σπίτια μας
και κάνουν βόλτες και μπάνια στις ακτές μας.

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ……….

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

loading...