Ο μοναδικός ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων.

O Έλληνας ψοφάει σαν το σκυλί που το τιμώρησαν στη Πείνα και οι «Μετανάστες» ζουν ΖΩΗ και ΚΟΤΑ!! Τους χρηματοδοτούν.. 550 ευρώ το μήνα και επιδοτούν 2.500 το μήνα κάθε ασυνόδευτο παιδί τους… Δάνεια με εγγύηση Δημοσίου, ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ή Χρηματοδότηση ενοικίου…Μια οικογένεια οικονομάει το μήνα αρκετά χιλιάρικα ευρώ!!!Η αντικατάσταση του Έλληνα συνεχίζεται …!!!

Δες τα χαμογελαστά πρόσωπα τους δες την ανεμελιά τους και εσύ Ελληνα δεν μπορείς να χαμογελάσεις από τις ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και τις μειώσεις μισθού και σύνταξης…από το συνεχή “στύψιμο”…Δες τους πόσο ανέμελοι είναι και χαμογελαστοί…Ελληνα από πότε έχεις να νοιώσεις έτσι εσύ και τα παιδιά σου? Χαίρονται τις ομορφιές της πατρίδας σου εξασφαλισμένοι με Χρήμα που σου κλέβουν οι Κυβερνήσεις μας. Κάνουν ηλιοθεραπεία αγοράζουν καινούργια ρούχα κινητά αποκτούν πολυτελή αντικείμενα είδη πολυτελείας βγάζουν φωτογραφίες και συ Ελληνα τρέχεις για το μεροκάματο της Ξεφτίλας!!!

Μείνε Ασφαλής σπίτι σου δηλαδή μόνο να αναπνέεις…και να φτωχοποιηθείς γιατί στο λέει η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ…Φόρεσε  τη Μάσκα σου την μάσκα της Υποταγής…Στο είπε ο Χαρδαλιάς, ο Τσιόρδας, ο Σύψας για να σε βλέπουν υποταγμένο και τρομοκρατημένο…Μείνε δήθεν ασφαλής μέχρι να είσαι άφραγκος…και άστεγος…

70.000 χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν μετά την Καραντίνα …Οι υπόλοιπες ψυχορραγούν… Σε τελειώνουν και ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ή συζητάς με τους Δολοφόνους σου αν θα βάλεις ένα τραπέζι παραπάνω για να αγοράσεις τσίχλες!!!

Σε κατάντησαν Μπατιρομπαγλαμά και σέρνεσαι… για να  πληρώνεις με το ΑΙΜΑ σου όλους τους λαθροεισβολείς και αύριο θα καθαρίζεις γι αυτούς και θα τους παρακαλάς να σου δώσουν δυο τρία ευρώ να αγοράσεις ψωμί να φας…Θα γίνεις η ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ των εισβολέων σου…

Πόσο πιο χαμηλά θα είσαι; Σήκω ΕΠΑΝΩ τώρα. Τι θα πεις στα παιδιά σου?

Γέμισαν τα hot spot  δηλαδή οι Μουσουλμανικές πόλεις. ΤΙΓΚΑ στους λάθρο και από  01/06/20 άφησαν ελεύθερους 11.000 εισβολείς να κυκλοφορούν !!!  Με χρηματοδότηση θα  νοικιάσουν σπίτια δίπλα σου Ελληνα…Ανάμεσα μας και όλο φέρνουν από τα νησιά του Αιγαίου και όλο έρχονται από την Τουρκία..

Απλώνονται μέσα την Επικράτεια. Δεν θα είναι κλεισμένοι στα Hot spot..και όσο κατάσχουν σπίτια Ελλήνων τόσο θα απλώνονται…Γεννοβολάνε σαν κουνέλες και εισπράττουν ΤΡΕΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ…Προσκαλούν τους φίλους τους από τις Χώρες τους…Ελάτε όλα είναι ΤΖΑΜΠΑ Ζούμε ωραία…Πληρώνουν οι ΜΑΛΑΚΕΣ και καθόμαστε!! Τρέχει το παραδάκι και δεν έχουν άγχος…Το άγχος στο έχουν μεταφέρει σε σένα Ελληνα όλοι όσοι κυβερνούν τα τελευταία Χρόνια..

Όλοι όσοι θέλουν την αντικατάσταση μας πληρώνουν τις ΜΚΟ και έχουν στήσει ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ μεταφοράς και αλλοίωσης του πληθυσμού μας…Ο Κουλης είπε πρέπει να μας μπολιάσει..Και εσύ Ελληνα δεν αντιδράς συνεχίζεις να έχεις σκυμμένο το κεφάλι. Η ξαδέλφη του ΚΟΥΛΗ Αντιγόνη Λυμπεράκη πρόεδρος της ΜΚΟ SOLIDARITY NOW φέρνει και αυτή εδώ ανθρώπους απελπισμένους με σκοπό τη μπίζνα. Έχουν ολόκληρη “πολυεθνική” βγάζοντας κέρδος από το εμπόριο ανθρώπων. Φυσικά και η κυβέρνηση δεν έχει αντίρρηση αφού αυτή η ίδια τους φέρνει με το ΟΚ της Ε.Ε.

Λειτουργεί χωρίς να αντιδράς ένα  σύστημα παράνομης διακίνησης ανθρώπων με σκοπό τη φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού μας…και εσύ Έλληνα στο καναπέ σου και στις καφετέριες για καπουτσίνο κ.α

Δες τα πρόσωπα τους στο video. Πόσο χαρούμενοι είναι που δεν δουλεύουν και κάνουν Τζάμπα διακοπές με τα δικά σου χρήματα. Γκετοποιήθηκαν περιοχές έστησαν 28 και ετοιμάζουν σύνολο 70 Μουσουλμανικές πόλεις.

Σήκω ΤΩΡΑ Ελληνα σταμάτα να τρως αμάσητο το ΦΟΒΟ που σε ταΐζουν από τα Μέσα Εξαπάτησης με κυβερνητικές οδηγίες…Έχεις τη δύναμη μέσα σου είσαι στο πλουσιότερο Κράτος του Κόσμου και τους αφήνεις να δώσουν τη η σου και όλο της τον πλούτο…ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ και ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ…

Άρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

loading...