ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ (ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Δ.Γ.)

Γράφτηκε μια φορά η Αλήθεια του Τραχωνίου περί Αντίχριστου και έπεσαν όλα τα “φωτισμένα” κοράκια να μας φάνε…

Γράφονται ένα σωρό ανοησίες περί του παραπάνω σιχαμένου και φυσικά δεν τρέχει τίποτε (η τελευταία μας ενημερώνει ότι ο Αντίχριστος εγεννήθη τώρα την εποχή του κορόνα ιού. Δεν μας πληροφορεί όμως από πιο ληξιαρχείο ενημερώθηκε…)

Θεωρούν ποιο “λογικό” να έλθει ο σιχαμένος μετά 40 χρόνια και να σπιλώσει το έργο του Θεού (ως άθλιοι παπαγάλοι επαναλαμβάνουν την προφητεία του Αγίου Ανδρέα του Σαλού, που ένα Θεός γνωρίζει πόσο αλλοιωμένη έχει φτάσει στα χέρια μας).

Αντιδρούν ως σφαγμένοι κόκκορες για ποιό; για την Άριστη για όλους μας κατάσταση, όπου Αντίχριστος και Εωσφόρος θα ριφθούν στο πυρ το εξώτερον μέχρι λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία….!!!! Για το ότι η Ανθρωπότης θα περάσει Άγια τα τελευταία της χρόνια… Μα τόσο σκοτισμένο πνεύμα πια; Διαβάστε λίγο την Αποκάλυψη του Ιωάννου. Δεν απαιτείται ερμηνεία, απλά Ελληνικά είναι…

Στο Κολυμπάρι (Ιούνιος 2016) ο Αντίχριστος τοποθετήθηκε ως αρχηγός της εκκλησίας. Κάντε τον κόπο να διαβάσετε τι έγραψαν και θα φρίξετε… Ποιον Αντίχριστο τοποθέτησαν στην κορυφή; αυτόν που θα έλθει κάποτε;;;; ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!

Ποιος ετοιμάζει το ναό του καθώς και το χάραγμα που είναι ήδη έτοιμο;;; Κάποιος προ-Αντίχριστος;;;; ΞΑΝΑΣΥΝΕΛΘΕΤΕ !!!

Γιατί ορίστηκε πρόσφατα η Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ;;;;

Ποιος ρε άνοες θα έκλεινε τους Ιερούς Ναούς και θα απαγόρευε τη Θεία Μετάληψη;;;;

Όλα αυτά τα διεστραμμένα που συμβαίνουν σήμερα, από ποιον θα ήταν αν όχι από το Θηρίο της Αποκαλύψεως;;;;

Όπως όμως μας πληροφορεί και η προφητεία του Αγίου Νείλου, θέλει να έχει κανείς ανοιχτούς τους πνευματικούς του οφθαλμούς και την ψυχή του ανοιχτή, και όχι να τον τρώει ο εγωισμός…. με τον εγωισμό που βλέπω στους περισσότερους που γράφουν, είναι λογικό ο Θεός να δίνει σκοτισμένο πνεύμα…

Όταν δείτε λοιπόν αυτόν που θα μας εμφανίσουν οι Εβραίοι αμέσως μετά τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο (μετά την Ανάδειξη του Ιωάννη), τον “μεσσία” τους όπως λένε οι ίδιοι, να δούμε τι θα λέτε ωρε σκοτισμένα μυαλά. Μήπως ότι θα είναι κάποιος προ-Αντίχριστος ή ότι μπορεί να είναι και κάποιος καλός άνθρωπος… ΦΕΥ…!!!
Ο σχεδιασμένος από τους Σιωνιστές Γ’ παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για να εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια κυβέρνηση με έδρα το Ισραήλ. Παγκόσμια κυβέρνηση και Αντίχριστος πάνε μαζί…!

ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ …

loading...