Διαδηλωτής πήγε να γκρεμίσει άγαλμα και αυτό…αντεπιτέθηκε (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρός τραυματισμός όταν το άγαλμα καταπλάκωσε διαδηλωτή
Τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βρετανία, η Antifa και άλλες ακροαριστερές ομάδες αναλαμβάνουν να ξηλώσουν και να ανατρέψουν αγάλματα και μνημεία που δεν τους αρέσουν, επιδιώκοντας να «καθαρίσουν» την κουλτούρα για οτιδήποτε θεωρούν «προσβλητικό» όπως έκαναν το τελευταίο διάστημα με ένα πλήθος επιθέσεων ακόμη και σε αγάλματα του Χριστόφορου Κολόμβου.

Όταν την Τρίτη τα αγάλματα του Κολόμβου καταστράφηκαν στο Ρίτσμοντ και τη Βοστώνη, αναρωτηθήκαμε αν η αστυνομία παραιτείται τώρα αφήνοντας τις ομάδες κυρίως λευκών ανθρώπων να σαρώνουν τα μνημεία της κομητείας, όπως φαίνεται να συνέβη στο Ρίτσμοντ, όπου το πλήθος έβαλε φωτιά σε ένα μνημείο του Κολόμβου, και το έσυρε περίπου 200 μέτρα πριν το τεμαχίσει σε μια λίμνη – όλα υπό το βλέμμα της αστυνομίας και των μέσων ενημέρωσης.

Και αφού η αστυνομία δεν επεμβαίνει , αντεπιτέθηκαν τα ίδια τα αγάλματα!!!

Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά τελικά ο κίνδυνος σοβαρού τραυματισμού ατόμων είναι μεγάλος και αποδείχτηκε καθώς κατά τη διάρκεια της προηγούμενης νύχτας μνημείο στο Πορτσμουθ που ανετράπη τραυμάτισε άνδρα διαδηλωτή και μάλιστα σοβαρά.

Το περίπου 600 λιβρών άγαλμα κατέρρευσε πάνω του. Όλα τραβήχτηκαν σε βίντεο: το πλήθος αρχίζει να ζητωκραυγάζει θριαμβευτικά τη στιγμή που ένα από τα αγάλματα του μνημείου καταρρέει, αλλά ο τρόμος ακολουθεί μόλις συνειδητοποιήσουν ότι ένας άντρας είναι από κάτω.

Το συγκλονιστικό βίντεο δείχνει ότι ένας άντρας – προφανώς αγνοώνταςότι το μεγάλο άγαλμα θα έπεφτε εκείνη τη στιγμή – τραυματίζεται στο κεφάλι από το τεράστιο αντικείμενο που πέφτει. Το χάος της σκηνής καθιστά επίσης σαφές ότι υπήρχε μηδενικός συντονισμός ή οργάνωση δεδομένης προφανώς της φρενίτιδας του όχλου και του εξαιρετικά επικίνδυνου περιβάλλοντος.

Παρατηρήστε επίσης πώς ο όχλος που μέχρι εκείνη την ώρα ζητούσε «απομάκρυνση της αστυνομίας» μετά το συμβάν επιτρέπει γρήγορα την αστυνομική βοήθεια στην εκκαθάριση της σκηνής και τη μεταφορά του τραυματισμένου ατόμου σε νοσοκομείο.

Ένας μάρτυρας που αναγνωρίστηκε ως ακτιβιστής του Black Lives Matter είπε στο θυγατρικό δίκτυο του NBC, WAVY, ότι ο τραυματίας ήταν στο μπροστινό μέρος του «αγάλματος» όταν χτυπήθηκε καθώς αυτό τραβήχτηκε προς τα κάτω.

«Ήρθε και τον χτύπησε πλήρως στο κεφάλι, και μπορούσαμε να δούμε ότι το κρανίο του έδειχνε πραγματικά», είπε. “Ήταν σπασμένος στο έδαφος.” “Έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος”, είπε ο μάρτυρας. “Και ζητάμε όλοι να προσεύχονται για αυτόν τον άνθρωπο τώρα”

loading...