Το υπερόπλο που διαθέτει ο Ελληνισμός…..

Το υπερόπλο που διαθέτει ο Ελληνισμός…..

GEWKWN

“Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν”, Στρατηγός Μακρυγιάννης.

Έλληνες, το υπερόπλο που διαθέτει ο Ελληνισμός, απέναντι στους εχθρούς του, που θέλουν να του,  αφαιρέσουν το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας…. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ….

Τώρα που η πατρίδα μας στενάζει χτυπημένη από τους λύκους της νέας εποχής, και αναμένει την επίθεση των τούρκων βαρβάρων οι γέροντες μας προτρέπουν:

ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ….

Και ο Θεός όταν θα δει τα παιδιά της Ελλάδας γονατισμένα, να του ζητάνε την ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας τους, θα λυγίσει και θα μας λυτρώσει από τους εχθρούς.

ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ… Οίμος-Αθήνα

…..Μέσα από τις γραφές σας πληροφορώ ότι έρχεται κακό ,Τρέξτε στο Χριστό, Στένεψαν το όρια τα χρονικά, Θλίψεις έρχονται παρατεταγμένες στην σειρά .Βοήθα τον φτωχό και ίσως, πίσω από το πρόσωπο αυτό, Έχω κρύψει ένα μικρό Χριστό, Βοήθα την χήρα και τα ορφανά, Βρίσκονται σε τρικυμία,

Ίσως, πίσω από την γυναίκα αυτή, βρίσκεται η Μητέρα Μου, η Αγία Παναγία. Μισήστε την φιλαργυρία , Έχω τα πάντα Εγώ ο Χριστός να χαρίσω χωρίς ολιγωρία. Εξετάσεις δίνετε σε κάθε κατηγορία…

ΕΛΛΗΝΑ… Ανήκεις στο Έθνος των οδηγών, των δικαστών και των τιμωρών…. Μην τους αφήσεις να σε πείσουν πως είσαι απλά μέρος της μηχανής…. Δεν είσαι!… Εσύ έφτιαξες τη μηχανή, μα την παρέδωσες σ εκείνους που ποτέ δεν ήξεραν που ακριβώς χρησιμεύει και πως δουλεύει….. Τους γέλασες και σε τιμωρούν αιώνες τώρα…. Κι αντέχεις ακόμα …..

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να σταθείς απέναντι στην Ελληνική σου ιστορία και να πεις ……: «Ως εδώ η πατρίδα είναι δική μου και δεν μπορεί κανείς να ξεπουλά, να χαρίζει…!!!!»

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να ονειρευτείς για τα παιδιά σου ένα καλύτερο αύριο σε μια πατρίδα που γέννησε ήρωες, ποιητές, φιλοσόφους, Αγίους.

ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ να μιλήσεις για να μη σε χαρακτηρίσουν «ακραίο»…. Αλλά να φοβάσαι να αφήσεις νηστικά τα παιδιά σου…

ΕΛΛΗΝΑ, Χρόνια σε βλέπω παραδομένο να σε λοιδορούν, να σε χλευάζουν, μα εσύ, στέκεσαι αμίλητος …… Πως άφησες το δόρυ σου και την ασπίδα να πέσουν; Πως γονάτισες μπροστά στους άθλιους;  Εσύ δεν ήσουν που οδήγησες την ανθρωπότητα στο δρόμο της σοφίας;  Ποιος πότισε φαρμάκι το πνεύμα σου κι έχασες το δρόμο σου….. Ποιος κατάφερε να σε πείσει ότι είσαι “μικρός”, πως είσαι “λίγος”…….

ΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….. Το φως του κόσμου σου χρωστούν, το θάρρος και τη νιότη του πνεύματος…. Δεν τους χρωστάς, ποτέ δεν τους χρώσταγες….. Είναι η μοίρα σου να είσαι οδηγός, μην υποτάσσεσαι …

Η Ελλάδα έχει ακόμα μέλλον και η ελπίδα δεν χάθηκε. Υπάρχει ακόμα το μέταλλο του νικητή. Υπάρχει η μικρή και φτωχή Ελλάδα που δεν ήταν απούσα από καμιά μεγάλη μάχη για την ελευθερία. Και έδινε το είναι της, όταν οι άλλοι είχαν ήδη παραδώσει και την ψυχή και το πνεύμα. Η Ελλάδα έχει μέλλον, γιατί στη μακραίωνα ιστορία της κάθε μεγάλη ήττα και καταστροφή, αντί να την αφανίσει, την ανάσταινε!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ……

loading...