ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ «ΕΙΡΗΝΙΚΑ» ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Η Ρωσία έστειλε 11 αεροσκάφη στη Σύρτη.Το λιβυκό κλειδώνει σε de facto διχοτόμηση/ιντλιμπιοποίηση.

 Ανοίγει το Κυπριακό/Αιγαίο; Ο Αναστασιάδης διαμόρφωσε νέα θέση στα ελλληνοτουρκικά. Κατ΄ουσίαν πρότεινε αποστρατικοποίηση της Κύπρου και έμμεσα νήσων του Αιγαίου…

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αίθουσας επιχειρήσεων Σύρτης και al Jufra του GNA πάνω από 11 μεταγωγικά ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο Qardabiya της Σύρτης φέρνοντας ενισχύσεις από τη Συρία, όπλα και πυρομαχικά.

Η Ρωσία ανέπτυξε επίσης 6 συστήματα πυραυλικής αεράμυνας Pantsir στη Σύρτη.

Αν αληθεύει η πληροφορία αυτό σημαίνει πως οδηγούμαστε στο χειρότερο σενάριο παγίωση εδραίωση θέσεων των αντιμαχόμενων εκατέρωθεν της κόκκινης γραμμής δηλ. de facto διχοτόμηση της Λιβύης στα πρότυπα του Ιντλίμπ.

Οπότε η Τουρκία κατοχυρώνει ως προτεκτοράτο χειρίστου είδους τη Δ Λιβύη με την πρωτεύουσα δημιουργεί τις 2 βάσεις αεροπορική και ναυτική σε νευραλγική θέση στην Αν Μεσόγειο και ισχυροποιεί τη θέση της στην περιοχή. Αυτό δεν είναι προς το συμφέρον ούτε του λιβυκού λαού ούτε της Ελλάδας….

Kλειδώνει το στόχο Λιβύη και περνάει απευθείας στα ελληνοτουρκικά με πρώτο κι άμεσο στόχο την Κύπρο. Ο Αναστασιάδης είπε πως η στρατικοποίηση και τα όπλα θα σημάνουν το τέλος του κυπριακού ελληνισμού.

  Έμμεσα προτείνει αποστρατικοποίηση της νήσου αν κατάλαβα καλά στην λογική της Άγκυρας για αποστρατικοποίηση νήσων του Αιγαίου..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...