ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. … ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΩΡΑ.

AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ «ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΓΩΓΗ», ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ.
Ελληνίδες και Έλληνες.
Μέσα στις 250 σελίδες του πολυνομοσχεδίου που φέρνει αυτή η αφορισμένη η Κεραμέως, κρύβεται επιμελώς μέσα σε δύο λέξεις, όλη η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ και η παιδική-εφηβική ΠΟΡΝΕΙΑ, που χρόνια τώρα αγωνίζονται να φέρουν στην Ορθόδοξη Ελλάδα, οι άθεοι και οι κάθε λογής αντίχριστοι που περνάνε από το Υπ. Παιδείας.
Θέλουν δηλαδή με λίγα λόγια, να φέρουν στην Ελλάδα την πορνεία και την διαστροφή της Σουηδίας και των άλλων βόρειων λαών της Ευρώπης, που έχουν πλέον ελεύθερη την παιδοφιλία και την κτηνοβασία.
Και φυσικά αυτό είναι το αποτέλεσμα σε αυτές τις Βορειο-ευρωπαϊκές κοινωνίες, αφού η «Σεξουαλική αγωγή» υπάρχει ως υποχρεωτικό «μάθημα» στα σχολεία τους, με πρωτοπόρο την Σουηδία που το έβαλε από το 1958..!!!!

Σήμερα βέβαια η Σουηδία είναι πρώτη στον κόσμο στις αυτοκτονίες εφήβων, στις εγκυμοσύνες 12χρονων κοριτσιών και φυσικά στις εκτρώσεις,
στην πορνεία φοιτητριών που διαφημίζεται στους δρόμους,

στα ψυχολογικά προβλήματα εφήβων και πρώτη στον κόσμο στα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Οι βιασμοί είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση και οι Ισλαμιστές εκεί χτυπάνε και βιάζουν τις Σουηδέζες δημόσια χωρίς να αντιδρά κανείς, αφού η κοινωνία στην Σουηδία είναι ηθικά διαλυμένη. Η πορνεία και ειδικά οι γυναίκες που το εξασκούν ως επάγγελμα, 20πλασιάστηκαν την προηγούμενη δεκαετία. (βιβλίο Φ.Δ. Κούβελα «Η ηθική κρίση στις Σκανδιναβικές κοινωνίες».

Αυτά τα αποτελέσματα έφερε η «σεξουαλική αγωγή» ως μάθημα στα σχολεία της Σουηδίας από το 1958.
Και τώρα δηλαδή τι επιδιώκει η αφορισμένη Κεραμέως με αυτό το πολυνομοσχέδιο;;;;;
Να φέρει αυτήν την εφηβική σεξουαλική ασυδοσία και στην Ορθόδοξη Ελλάδα;;;;;;
Αυτό θέλει;
Η Σουηδία όμως και οι άλλες βορειοευρωπαϊκές χώρες των παιδεραστών και των κτηνοβατών, δεν έχουν ως θεμέλιο του Συντάγματός τους την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ, ούτε ως επίσημη θρησκεία την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ με τις ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ που την διέπουν.

Και αφού δεν υπάρχουν αυτές οι ηθικές αρχές, οι άνθρωποι εκεί έγιναν ζώα, γι αυτό και έφθασαν στο σημείο να πηδιούνται με ζώα.
Και εύλογα αναρωτιούνται οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτά τα «μαθήματα» της ΑΝΗΘΙΚΗΣ σεξουαλικής ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ, τι «δουλειά» έχουν στα ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;;;;;;;;;;;;
Και τι θέλει τώρα αυτή η ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ;;;;;;
Να ψηφιστεί με «νόμο» η «διδασκαλία» της ΠΟΡΝΕΙΑΣ, με υποχρεωτικά «μαθήματα» από … το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ…!!!!!!!…..;;;;;;

Βρε ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ, ακόμα και στην «πρωτοπόρο» Σουηδία, τα σεξουαλικά «μαθήματα» στα παιδιά ξεκινούν στα 11 χρόνια τους.
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ;;;;;
Μάλλον κάτι άλλο θέλετε γιατί πολύ ξύνεστε στην γλίτσα του ΤΣΟΛΙΆ.

Και που «πήγε» βρε ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ το άρθο 16.2 του Συντάγματος και ο νόμος (Ν 1566 ΦΕΚ 167/1985) που αναφέρουν πως μέσα στους σκοπούς της εκπαίδευσης είναι και η ΗΘΙΚΗ ΑΓΩΓΗ των ελληνόπουλων;
Και γιατί εσύ, την ΗΘΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, θέλεις να την κάνεις ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;;;;;;

Και που τελικά βρίσκονται αυτοί οι ΙΕΡΑΡΧΕΣ της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας και γιατί έχουν ΚΡΥΦΤΕΙ και έχουν βγάλει τον ΣΚΑΣΜΟ σε αυτόν τον πρωτόγνωρα ΑΝΗΘΙΚΟ, και εντελώς ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ «νόμο», που στοχοποιεί τα μικρά ελληνόπουλα;

Και τι σκατά «ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ» είναι το Υπ. παιδείας;;;;
Ποια «θρησκεία» βρε ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΗ ταυτίζεται με την ΠΟΡΝΕΙΑ και την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ;;;;;

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ;;;;
ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.

Καταπατάτε οι Κυβερνώντες για ακόμα μία φορά το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της Ελλάδος, αλλά επειδή τώρα δεν στρέφεστε κατά ενηλίκων Ελλήνων αλλά στρέφεστε κατά ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ νηπίων και ελληνοπαίδων, τώρα σας ΔΗΛΩΝΩ ως Ορθόδοξος Έλλην, ότι εμείς εδώ οι λίγοι, θα υπερασπιστούμε τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ δικαιώματα των ελληνόπουλων, όπως έχουμε υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Και μετά θα δείτε ΠΟΣΟΙ θα μας ακολουθήσουν…

ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ;;;;
ΕΔΩ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ,
ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΩΡΑ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
[email protected]

Υ.Γ. Ελληνίδες και Έλληνες, πρέπει να επισημάνουμε τα εξής:
Για να μπορέσει να εγκαθιδρυθεί η παγκόσμια Κυβέρνηση του αντίχριστου Εβραίου «μεσσία», πρέπει οι ανθρώπινες κοινωνίες να είναι ΗΘΙΚΑ διαλυμένες, όπως είναι σήμερα στην Βόρεια Ευρώπη.
Εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε ηθικά διαλυμένη κοινωνία και αυτό οφείλεται στις ΗΘΙΚΕΣ αρχές της Ορθοδόξου πίστεώς μας.
Αυτά που προσπαθούν να δείξουν κάθε χρόνο οι πούστηδες με τα “gay pride”, είναι μία απεγνωσμένη προσπάθεια μίας ασήμαντης μειοψηφίας που κάνουν πολύ «θόρυβο» για να τους προσέξεις.

Αλλά γνωρίζουν όλοι αυτοί, πως για την ελληνική κοινωνία, ήταν είναι και θα είναι πάντα εμετικά αίσχη, χωρίς καμία αποδοχή. Και μιλάμε για τα «αισχρά πανηγύρια» τους και όχι για τις επιλογές τους, που είναι δικαίωμα τους.

Όπως έχουν πει γέροντες και άγιοι, «η Ελλάδα διαφύλαξε και διέδωσε στον κόσμο την Ορθοδοξία και η Ορθοδοξία κρατάει και διαφυλάττει τώρα την Ελλάδα».

Αυτές τις ΗΘΙΚΕΣ αρχές της Ορθοδοξίας, θέλουν να πολεμήσουν στην Ελλάδα οι Σιωνιστές, όπως τις έχουν πολεμήσει με επιτυχία σε πολλές άλλες χώρες, ακριβώς επειδή εκεί δεν έχουν οι άνθρωποι ως θεμέλιο την Ορθόδοξη πίστη να τους δημιουργεί τις ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ και να τους προστατεύει αυτό το ΗΘΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ.

Και όπου δεν υπάρχει ΗΘΙΚΗ, ο άνθρωπος εύκολα γίνεται ζώο.

Έφερε τώρα λοιπόν το «πολυνομοσχέδιο» στην παιδεία αυτή η αφορισμένη,
και έβαλε μέσα με δόλο και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του σχολείου, εισάγοντας πιλοτικά μεν αλλά υποχρεωτικά δε, κάποιες θεματικές ενότητες για καλλιέργεια -λέει- «ήπιων δεξιοτήτων» όπως π.χ….. σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, …… πρόληψη από εξαρτήσεις κ.λ.π.

Αυτή είναι δόλια και κακουργηματική ενέργεια που στρέφεται κατά ανυπεράσπιστων ΝΗΠΙΩΝ και παιδιών του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
Και δεν είναι μόνο ότι αντιβαίνει τις ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ της Ορθοδόξου πίστεως, αλλά αντιτάσσεται και στις θέσεις έγκριτων Ελλήνων επιστημόνων, που είναι εντελώς αρνητικοί σε τέτοια «διδασκαλία» από το σχολείο, που το θεωρούν εντελώς ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ως χώρο.

Διότι τα παιδιά ακόμα και της ίδιας ηλικίας έχουν διαφορετική σεξουαλική ωρίμανση και τους εκπαιδευτικούς τους θεωρούν εντελώς ανειδίκευτους και επίσης ακατάλληλους για να διδάξουν «μάθημα» σεξουαλικής αγωγής, το οποίο είναι ένα σύνθετο θέμα, που σχετίζεται με την ΘΡΗΣΚΕΙΑ, την ΙΑΤΡΙΚΗ, την ΒΙΟΛΟΓΙΑ, την ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ , την ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ και την ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ.

Οπότε υπάρχουν πολύ μεγάλα προβλήματα και πολλά μειονεκτήματα μίας τέτοιας διδασκαλίας στα σχολεία και αυτά είναι από επιστημονικές πηγές τα εξής:

Πρώτον: Η ανάπτυξη των παιδιών (σωματική, διανοητική, ψυχική) αναπτύσσεται με διαφορετικούς ρυθμούς και ας έχουν την ίδια ηλικία.
Οπότε οι σεξουαλικές διεγέρσεις δεν είναι ποτέ ίδιες και κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει ένα παιδί, αφήνει αδιάφορο το άλλο. Κάθε παιδί δεν είναι έτοιμο να δεχθεί την ίδια σεξουαλική πληροφορία και αν του την δώσεις, ΘΑ ΤΟ ΒΛΑΨΕΙΣ.

Δεύτερον: Οι διαφορετικές επιστήμες που σχετίζονται με την σεξουαλική αγωγή, βλέπει η καθεμία το θέμα από διαφορετική σκοπιά. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει μεταξύ τους απόλυτη συμφωνία.
Το σχολείο τώρα τι ακριβώς θα υιοθετήσει;
Αν παραμεριστεί η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, όπως έγινε στις ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ χώρες που εφαρμόστηκε, τότε δεν μιλάμε για σεξουαλική αγωγή αλλά για σεξουαλική διαφώτιση, που περιέπλεξε το πρόβλημα και οδήγησε την νεολαία ταχύτερα στην διαφθορά.

Τρίτον: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ; Τι καθηγητές και ποιάς ειδικότητας; Θεολόγοι, Παιδαγωγοί, Ιατροί, Σεξολόγοι, Βιολόγοι;;
Εδώ δεν μιλάμε για απλή μετάδοση γνώσεων, αναπνοής, καρδιακής λειτουργίας, πέψης κ.λ.π.
Το θέμα είναι ηθικό, ψυχικό, πνευματικό και θέλει και εξατομικευμένη προσέγγιση το κάθε παιδί, ανάλογα της ωριμότητάς του.

Τέταρτον: Τα παιδιά μίας τάξης, έχουν διαφορετική ψυχοσύνθεση, αρχές και χαρακτήρα.
Ακόμη και μεταξύ παιδιών ίδιας ηλικίας, άλλα θα είναι απαθή, άλλα ευσυγκίνητα, άλλα πολύ αθώα, άλλα πονηρεμένα, άλλα ιδεαλιστές και ονειροπόλοι, άλλα ρεαλιστές και αισθησιακοί.
Κανένα παιδί δεν θα αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο.
Επιπλέον το μάθημα αυτό απαιτεί ιδιαίτερη σοβαρότητα και κατάλληλο κλίμα.
Διαφορετικά θα υπάρξουν γέλια, πλάκες, και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκρηκτική, η πειθαρχία ασταθής, το περιβάλλον ηλεκτρισμένο.
Και όχι μόνο δεν πρόκειται να γίνει μάθημα σε αποδεκτά επίπεδα, αλλά θα εκτραπεί επικίνδυνα σε βάρος όλων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,
ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Το Υπουργείο έχει λάβει γνώση για τις ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ θέσεις περί της «σεξουαλικής αγωγής», με επίσημη ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ενημέρωση και με επισύναψη τριών αρχείων pdf.

Μπορεί οι αρμόδιοι Ιεράρχες μας, να γύρισαν την πλάτη τους στα ελληνόπουλα και να ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά η ομάδα μου ΕΚΑΝΕ, αυτό που τουλάχιστον μπορούσε.
ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


Έκανε μήπως κάποιος Ιεράρχης της Ελλάδος κάτι αντίστοιχο;;;;;
Ενημέρωσε κάποιος την υπουργό για τις θέσεις της Ορθοδοξίας και της επιστήμης;;;;
Θυμάται μήπως κανένας τους, την φωνή του ουρανοβάμονα και θεόπτη Απ. Παύλου: «Το σώμα, ναός του Αγίου Πνεύματος» (Α’ Κορ. 6:12-20)

Ας πράξουν τώρα ότι θέλουν οι Εβραίοι Σιωνιστές και ο αφορισμένος «αγρός του Κεραμέως».
Δεν ξέρω τι κάνουν οι Ιεράρχες μας, αλλά εμείς δεν πρόκειται να προδώσουμε τα μικρά ελληνόπουλα και να τα εγκαταλείψουμε στις ορέξεις των Εβραίων.

Εδώ δεν είναι Παλαιστίνη για να χτυπάνε οι Εβραίοι παιδιά χωρίς συνέπειες. Τώρα αν θέλουν αληθινό πόλεμο, βρίσκονται στην κατάλληλη χώρα.
Άντε γιατί πέρασαν πολλά χρόνια χωρίς πόλεμο
και οι Έλληνες … “σκουριάσαμε”…

loading...