ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ….8/6/2020…..

GEWKWN

ΜΗΝΥΜΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ…. Αυτό που συμβαίνει τώρα στην Λιβύη θα είναι το τέλος του Ερντογαν και σύντομα το τέλος της Τουρκίας.

Ο Ερντογαν και οι τούρκοι θα βρεθούν προ εκπλήξεων… ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ…. διότι εκεί που δεν το περιμένουν θα δουν μια άλλη χώρα η οποία θα κινηθεί στρατιωτικά εναντίον των τούρκων στην Λιβύη, θα δεχτούν και κτυπήματα στα σύνορα τους από άλλους……. Θα βρεθούν μεταξύ δυο πυρών α) Λιβύης  β) πισώπλατα.

Όπως ένα πληγωμένο  θηρίο θα είναι η Τουρκία και θα κτυπά παντού, και όταν έρθουν προς Ελλάδα, δεν θα τα καταφέρουν διότι θα είναι εξαντλημένοι, ταλαιπωρημένοι και θα τρέμουν τα γόνατα τους …….Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ …….

Η πτώση μιας μεγάλης Αυτοκρατορίας ( όχι του Βατικανού, δεν είναι τώρα η ώρα του ) της Αμερικανικής, η πτώσης της θα ξεκινήσει με ένα γενικό ξεσηκωμό και θα συμπληρωθεί με τον μεγάλο σεισμό στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Οι ρώσοι στην αρχή θα προσπαθήσουν να πάρουν την θέση της Αμερικής ως υπερδύναμη, αλλά στο τέλος θα υπηρετήσουν το σχέδιο ΤΟΥ ΘΕΟΥ…….

Δυο μεγάλες πτώσεις θα συμβούν, της Αμερικής και της Τουρκίας……

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΞΑΓΡΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ……

Μεταξύ του κτυπήματος των τούρκων και του πολέμου, θα συμβεί ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, δεν θα μείνει πέτρα στην πέτρα.

Τα γεγονότα θα έρθουν με τέτοια σφοδρότητα που θα τα χάσουν και αυτοί που τα δημιούργησαν, θα είναι το τέλος τους.

Παιδιά μου, ήρθε  Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

loading...