ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ : Ξεκίνησε τυπικά ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος . Η Ρωσία ¨έσπασε ¨ τη συνθήκη Μοντρέ στο Βοσπόρο και στα Δαρδανέλια. Κατεβαίνει !

Οι εξελίξεις φέρνουν στην αυλή μας ένα μακροχρόνιο Πόλεμο που θα καθηλώσει και θα θέσει τα πάντα σε εντελώς νέα , αχαρτογράφητα δεδομένα .

Μεγάλος στόλος Ρωσικών υποβρυχίων ( μεταξύ αυτών το πυρηνοκίνητο Rostov-na-Donu και το Stary Oskol με πυραύλους cruise «Caliber») έχει ξεκινήσει από τη Μαύρη Θάλασσα και κατευθύνεται για τις ακτές της Λιβύης για να συμβάλει στη διασφάλιση της Σύρτης που έχει αποκλείσει από θαλάσσης το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

Τα κάτω από την επιφάνεια της θαλάσσης υποβρύχια , δεν ακολουθούν τους κανόνες της ¨μη αβλαβής διέλευσης ¨

Στις 29 Δεκεμβρίου 2019 σας είχαμε προειδοποιήσει με το άρθρο μας «ΕΚΤΑΚΤΟ :Ανακηρύξτε ΑΟΖ με Μάλτα και Ιταλία ΤΩΡΑ. Ο Ερντογάν θέλει να κλείσει τον κόλπο της Σύρτης . Ξυπνάτε »

Το άρθρο αυτό σας καθιστά υπόλογους στην κοινή γνώμη … κύριοι !!

Σε λίγο η Τουρκία δε θα μπορεί να πατάει ¨σε δύο βάρκες¨ . Στη φάση αυτή , έχοντας λάβει το πράσινο φως από τις ΗΠΑ για ολική παρέμβαση στη Λιβύη , θα συγκρουστεί – ως ένα σημείο – αρχικά με τα Ρωσικά συμφέροντα και το συνασπισμό δυνάμεων που επωφελείται από την υπερίσχυση του Χάφταρ

Ο Πόλεμος δια αντιπροσώπων θα κλείσει τον κύκλο του γρήγορα στο γεωπολιτικό σημείο ισορροπίας και η πρόσωπο με πρόσωπο αντιπαράθεση των δύο υπερ -δυνάμεων θα γίνει πιο ορατή . Σ εκείνη τη φάση θα μας ζητηθεί να θυσιάσουμε περισσότερα για να επιβιώσουν … ξέρετε ποιοι .

Θα μας ζητηθεί γη και ύδωρ και σε αντάλλαγμα ..τίποτα !

Τι θα κάνετε ; Πόσο και πως θα το καλύψετε ; Θα το χρησιμοποιήσετε ως δικαιολογία για τα …. αδικαιολόγητα ;

Μπορείτε να φανταστείτε τη συνέχεια γνωρίζοντας ότι ο ¨υπνωτισμένος λαός ¨ έχει πλέον ξυπνήσει και αντιλαμβάνεται τα ¨πολίτικά ¨ κόλπα ;

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( …σε αποστολή εξωτερικού. Σύντομα κοντά σας )

loading...