Πραγματική ταινία θρίλερ! Τα έχασε η αστυνομία με αυτά που βρήκε στο κινητό της 35χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Είχε βάλει ακόμα και GPS στο αμάξι της Ιωάννας…
Ακόμα και σε χαρτορίχτρες, φέρεται να είχε απευθυνθεί η 35χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι, σύμφωνα με αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, προκειμένου να “δέσει” τον σύντροφό της και να απομακρύνει τους ανεπιθύμητους.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, υποστηρίζουν πως η 35χρονη φαίνεται να είχε τοποθετήσει GPS TRACKER στο αυτοκίνητο του στόχου της, της Ιωάννας. Στο κινητό της είχε εφαρμογή παρακολούθησης δορυφορικού γεωεντοπισμού, με το οποίο γνώριζε τις κινήσεις της άτυχης γυναίκας προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται για να βρει την κατάλληλη στιγμή της επίθεσης. Δεν αποκλείουν να τοποθέτησε τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό με σκοπό να διαπιστώσει αν η άτυχη Ιωάννα, συναντιέται με τον σύντροφό της.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ισχυρίζονται ότι στο ιστορικό του υπολογιστή και των κινητών τηλεφώνων της δράστιδας εντόπισαν στοιχεία αναζήτησης αγοράς πομπού GPS στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, η Έφη αρκετά καλοκαιρινά βραδιά του Ιουνίου, έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και παρακολουθούσε.

Αυτό αποδείχθηκε από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματος της.

Μάλιστα, οι λήψεις είναι νυκτερινές και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα ανασύρουν και άλλο πολύτιμο υλικό το οποίο αν και η 35χρονη φρόντισε να σβήσει, οι αστυνομικοί με ειδικές μεθόδους μπορούν να ανακτήσουν.

Αυτό το υλικό, αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.

Στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram, γεγονός που δείχνει ότι η Εφη είχε εμμονή μαζί της και την ζήλευε.

Η 35χρονη πέρασε την πόρτα του ανακριτή και τελικά κρίθηκε προφυλακιστέα:

loading...