ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2020…

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ «ΚΟΚΚΙΝΟΡΟΖΟΠΡΑΣΙΝΙΝΟΜΠΛΕ» ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΩΠΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΛΙΠΟΘΥΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ! !
Την ώρα που οι διάφοροι Παπαδημούλιδες θησαυρίζουν από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, η πείνα για τους ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ξανά εδώ.
Οι δημοσιογράφοι που σήμερα είναι ΓΑΛΑΖΙΟΙ, ενώ χθες οι ίδιοι ήταν ΡΟΖ και προχθές ΠΡΑΣΙΝΟΙ, είναι τόσο πολύ θιγμένοι από το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στο λειτούργημά τους και πέρασε στα ψιλά η είδηση της λιποθυμίας της 9χρονης από πείνα… στη ΡΟΔΟ και του 74χρονου στο ΒΟΛΟ αφού άλλωστε τους απασχολεί μόνο ότι έχει ΒΙΤΡΙΟΛΙ…ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ! ! !
Έτσι κανείς δημοσιογράφος -εκτός από μικρές εξαιρέσεις- δεν έχει μπει στην ανάγκη να θιχτεί ότι ένα νέο παιδί και ένας παππούς… λιποθυμού από την πείνα.
Ναι εν έτη 2020 ένας 74χρονος και ένα 9χρονο κοριτσάκι λιποθύμησε μέσα σε φούρνο από την πείνα, μια που η μητέρα της άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος και γυρεύει απεγνωσμένα δουλειά για να μπορέσει να θρέψει τα δύο μικρά κορίτσια της.
Τα ξενοδοχεία στη Ρόδο και παντού παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει πόσα θα λειτουργήσουν και πόσοι εργαζόμενοι θα απορροφηθούν.
Και δεν είναι η μοναδική ιστορία….
Η πείνα είναι ξανά εδώ και η αξιοπρέπεια των ανθρώπων δοκιμάζεται και πάλι… Ποιος θα φωνάξει για την πείνα, Ποιος θα μιλήσει για την αδικία, Που χάθηκαν πάλι οι ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ; ; ;
ΠΟΥΘΕΝΑ…. ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΓΥΡΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΑϊΖΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ «ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ» ΑΞΙΑΣ 5.700 € ΚΑΙ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΜΕ 500 ! ! !
Υ.Γ. ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΤΥΡΙΚΗ
β. τεζαρης
϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

loading...