Σοκαριστικές εξελίξεις στην υπόθεση της 10χρονης – Απίστευτη καταγγελία Κούγια, διαψεύδει η άλλη πλευρά

Επιμένει ο δικηγόρος της μικρής: Υπάρχει κύκλωμα…
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 10χρονης, Αλέξη Κούγια, η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε τη 10χρονη από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη πρότεινε την καταβολή χρημάτων ως αποζημίωση, μέσω ενός εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Μιλώντας στα ΜΜΕ, ο κ. Κούγιας αποκάλυψε την πρόταση της κατηγορούμενης, λέγοντας πως «μου τηλεφώνησε ο συνήγορος υπερασπίσεως της κατηγορουμένης και μου είπε ότι είναι έτοιμοι να αποζημιώσουν οικονομικά την οικογένεια και ότι θα ήθελε να συναντηθούμε και μάλιστα αυτό το Σαββατοκύριακο».

«Μου έστειλε μήνυμα, μάλιστα, να συναντηθούμε στη Βουλιαγμένη που είναι η κατοικία μου κι εγώ του έστειλα μήνυμα ότι σε αυτή την υπόθεση δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού. Η υπόθεση δεν είναι μόνο της οικογένειας της Μαρκέλλας, αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και μάλιστα είπα ότι αν η οικογένεια της δεχτεί να κάνει τελικά συμβιβασμό, εγώ δεν μπορώ να είμαι συνήγορος πολιτικής αγωγής».

«Αυτή η εξέλιξη ενισχύει απόλυτα τις ανησυχίες μας ότι δεν ήταν μόνη της, φωνάζουν συνεχώς ότι είναι μόνη της, σαν να θέλουν κάποιοι να το ακούσουν αυτό, σαν να επιτελούν ένα έργο. Σαν να υπάρχει εργολαβία μεταξύ αυτών και κάποιων άλλων. Aν ο Τύπος, τα μέσα δεν είχαν αναδείξει με τη δημοσιοποίηση της κοπελίτσας αυτό το θέμα, ίσως η μικρή να είχε την τύχη της Μαντλίν που την ψάχνουν ακόμα οι γονείς της», συμπλήρωσε.

Τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισης Αλέξη Κούγια περί πρότασης για εξωδικαστικό συμβιβασμό απέρριψε ο δικηγόρος της 33χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

«Δυστυχώς θα πρέπει να διαψεύσω τον συνάδελφο. Δεν υπάρχει καμία πρόταση συμβιβασμού. Είχαμε μόνο μια απλή τηλεφωνική επικοινωνία. Με τον κ. Κούγια έχουμε μιλήσει αρκετές φορές. Ακόμη και για μπάλα (σ.σ. ποδόσφαιρο)» δήλωσε ο Βασίλης Λουλέζας.

loading...