Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος… το OSTKIRCHLICHES INSTITUT και Ναΐτες….

Gewkwn

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν “μιλούσε”, γιατί δεν είχε να πει τίποτε, υπέρ του ποιμνίου του, το οποίο είχε λεηλατηθεί από τις κυβερνήσεις των δωσίλογων. Μόλις όμως έπρεπε να μιλήσει, για να προστατεύσει τα συμφέροντα των δωσίλογων το έκανε.

Με τη συμπεριφορά του δείχνει πως δεν κατάλαβε τον ρόλο του. Δεν κατάλαβε το ρόλο του τόσο ως ποιμένα ανθρώπων όσο και ως εκπρόσωπο των ανθρώπων προς το Θεό . Ο ιερέας δεν είναι «αντιπρόσωπος του Θεού στη γη» Ο Θεός δε χρειάζεται αντιπροσώπους, ούτε μεσάζοντες. Ο άνθρωπος, με την προσευχή του (όταν φυσικά βγαίνει απ’ την καρδιά του), επικοινωνεί απευθείας μαζί Του. Στην πραγματικότητα, το αντίθετο συμβαίνει: ο ιερέας είναι εκπρόσωπος των ανθρώπων προς το Θεό. *

Ποιο ήταν το τελευταίο έγκλημα του Ιερώνυμου; Ότι φέρθηκε σαν Θεός, διότι ήθελε και είχε εντολές να υποστηρίξει την απόφαση της πολιτείας, για κλείσιμο των Ιερών Ναών.

Μόνον ο Κύριος έχει αυτό το δικαίωμα.

Μόνον ο Ιδιοκτήτης μπορεί ν’ αποφασίζει για την τύχη ή τη φύση της ιδιοκτησίας Του. Οι δούλοι Του, οι οποίοι διαχειρίζονται την “περιουσία” Του, έχουν πάρει σαφείς εντολές για τη χρήση αυτών των χώρων και τα όρια μέσα στα οποία θα περιορίζονται οι όποιες αποφάσεις τους. Αυτοί οι χώροι είναι μόνον για να εξυπηρετούν τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς. Είναι Λατρευτικοί χώροι και ασφαλή καταφύγια για τους πιστούς.

Με υποτροφία του Βατικανού σπούδασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερωνυμος!! Σε ενα ινστιτούτου του Βατικανού που εδρεύει στη Γερμανία. Πρόκειται για το OSTKIRCHLICHES INSTITUT, Ινστιτούτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας,

Στον κατάλογο του OSTKIRCHLICHES INSTITUT υπάρχουν τα ονόματα αρχιερέων της Εκκλησίας της Ελλάδος, του Οικουμενικού Πατριαρχείου και του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Κάθε μία από αυτές τις υποτροφίες, περιλαμβάνει δωρεάν διαμονή, τροφή, δίδακτρα, ακόμη και ένα «χαρτζιλίκι».

Σε ορισμένες περιπτώσεις χορηγούνται και έξτρα χρήματα για την εκμάθηση μιας επιπλέον ξένης γλώσσας, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες

.https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_6349.html

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος (κατά κόσμον Ιωάννης Λιάπης) τιμήθηκε με τον ΜΑΣΟΝΙΚΟ αστέρα των Ναϊτών, Οι σχέσεις του αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου με το Τάγμα των Ναϊτών χρονολογείται από… το 2009 την εποχή που τιμήθηκε με τον Αστέρα του Τάγματος των Ναϊτών

το Πανεπιστήμιο του Γκρατς, το 2008, αναγόρευσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη……Βαρθολομαίο επίτιμο διδάκτορα.

Pablo Argarate Καθηγητής Πανεπιστημίου Gratz

Αυστρία και Γκρατς….Ένα Επιτυχές Παράδειγμα Οικουμενικού Έργου ’’Σε συνδυασμό με την Θεολογική Σχολή, το ProOrienteτου Γκρατς εργάζεται για την πρόσκληση ομάδας φοιτητών από τη Θεολογική Σχολή της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να επισκεφθούν το Γκρατς και το Πανεπιστήμιο του, και να βιώσουν την πλούσια οικουμενική ανταλλαγή μεταξύ των διαφορετικών Εκκλησιών

Ο Τέκτονας ιστορικός Lawrie, γράφει: «Γνωρίζουμε ότι οι Ιππότες Ναΐτες όχι μόνον κατείχαν τα μυστήρια των ελευθεροτεκτόνων, αλλά τελούσαν τις τελετὲς και αποτύπωσαν τα καθήκοντά τους»

οι αρχαίοι Ναΐτες ήσαν κάτοχοι αποκρύφου, καββαλίστικης γνώσεως, την οποίαν συνεισήγαγαν μαζί τους και στη Μασονία.

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ είναι επίτιμος Διδάκτωρ του Καθολικού Πανεπιστημίου Leuven Βελγίου, των εν Αμερική Πανεπιστημίων Yale, Georgetown, Tuft, Southern Methodist, του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων κ.ἄ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΙΡΕΤΙΚΗ «ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ» ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΗΓΑΓΕ, ΣΥΝΟΔΙΚΑ, ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ……

Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ αποδέχτηκε τα αιρετικά-προδοτικά «θεολογικά» κείμενα του «Παγκοσμίου Συμβουλίου των Εκκλησιών» (Π.Σ.Ε.)! Αναγνωρίζουν εκκλησιαστική υπόσταση σε όλους τους αιρετικούς, (400 αιρετικές Κοινότητες που συμμετέχουν στο Π.Σ.Ε)

Ο Άγιος Ιουστίνος Πόποβιτς έγραψε ότι και μόνο η απλή συμμετοχή της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο σατανικό μόρφωμα που λέγεται Π.Σ.Ε. συνιστά «ανήκουστη προδοσία»

οι αρχιερείς πήγαν εκεί μόνο για …να υπογράψουν τα προαποφασισθέντα κείμενα (λίγες διορθώσεις έγιναν μόνο). Αυτό, λοιπόν, που ειπώθηκε ότι « «έγινε η σύγκλιση της Συνόδου την ημέρα της Πεντηκοστής για να τους φωτίσει το Άγιο Πνεύμα» είναι βλασφημία κατά του Αγίου Πνεύματος, διότι όλες οι αποφάσεις ήταν προειλημμένες από ολιγομελείς επιτροπές θεολόγων και αρχιερέων!

● Στο Chambezy της Ελβετίας (1990) αναγνωρίστηκαν ως Εκκλησία οι αιρετικοί Μονοφυσίτες που

καταδικάστηκαν από τη Δ΄ Οικουμενική Σύνοδο!14

● Στο Balamand του Λιβάνου (1993) αναγνωρίστηκε Αποστολική διαδοχή, Χάρη και μυστήρια στους

Παπικούς! Επίσης αθωώθηκε η επάρατη Ουνία, ο Δούρειος Ίππος του Ρωμαιοκαθολικισμού με τον οποίο προσηλυτίζει τους φτωχούς ορθόδοξους λαούς της Ανατολικής Ευρώπης

● Στη Ravenna της Ιταλίας (2007) έγινε αποδεκτό ότι κατά την πρώτη χιλιετία, πριν από το οριστικό

σχίσμα του 1054, ο επίσκοπος της Ρώμης είχε, δήθεν,Πρωτείο έναντι των άλλων πατριαρχών! 16

Την ημέρα έναρξης των εργασιών της ψευδοσυνόδου, ο προεδρεύων Πατριάρχης Βαρθολομαίος ευχαρίστησε «εγκάρδια» και δημόσια τον «Αγιώτατο Πάπα» γιατί «προσευχήθηκε στο Θεό» για την θετική έκβαση της Συνόδου!

Σε ποια Σύνοδο οι ορθόδοξοι ευχαριστούσαν τους αιρετικούς για τις προσευχές τους; Φανταστείτε, τώρα, όταν συνήλθε η Α΄ Οικουμενική Σύνοδος, ο προεδρεύων Άγιος Αλέξανδρος να διάβαζε μήνυμα-χαιρετισμό του …Αρείου και να τον ευχαριστούσε δημόσια!

Ο Πάπας ξαναχτύπησε: Όσοι αρνούνται την Πανθρησκεία είναι εκτός Χριστού

Ο ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ!!!! ( στο τέλος του βίντεο )

https://www.youtube.com/watch?v=pcnVD7kABiU

Ἐξυμνεῖται ὁ Ἑωσφόρος ὡς Θεός σέ Ρωμαιοκαθολική «Λειτουργία» προεξάρχοντος τοῦ Πάπα Φραγκίσκου!

https://www.youtube.com/watch?v=c5sIyuB9Lvg

Koράκι και γλάρος επιτέθηκαν στα περιστέρια ειρήνης που απελευθέρωσε ο Πάπας

https://www.youtube.com/watch?v=Qnak5l2nwa0

Τα περιστέρια του Πάπα Φραγκίσκου δεν διασώθηκαν καθώς έπεσαν στο έδαφος από τα κτυπήματα των δύο άλλων πουλιών φέροντας ανατριχίλα στους παρευρισκομένους, με το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Ορθόδοξη Ακαδημία στο Κολυμπάρι…

loading...