ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Πρ.Μικροπωλητών στον FOCUS FM: Συνάδελφός μου τρώει 6 μέρες χόρτα με δυο σταγόνες λάδι…

Τη δεινή θέση, στην οποία βρίσκονται οι πλανόδιοι μικροπωλητές, που δραστηριοποιούνται στις εμποροπανηγύρεις και τα εκκλησιαστικά πανηγύρια, περιέγραψε μιλώντας στον FOCUS FM ο πρόεδρος του Σωματείου Πλανόδιων Μικροπωλητών Βορείου Ελλάδας, Στέφανος Πουταχίδης…
Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Διπλός Ελληνικός», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Η δουλειά μας δεν είναι 365 ημέρες το χρόνο. Είμαστε σε ένα κυκεώνα, κατανοώ τις προσπάθειες της κυβέρνησης, αλλά δε μου λέει κανείς, πού θα είναι μαζί μου το κράτος. Τα 800 ευρώ δε μου λένε τίποτα. Πώς θα επιβιώσω;» και πρόσθεσε, ότι συνάδελφός του, του τηλεφώνησε απελπισμένος, λέγοντάς του «6 μέρες τρώω χόρτα με 2 σταγόνες λάδι».
Σχολιάζοντας την πρόθεση να ενισχυθούν και οι καλλιτέχνες, σχολίασε πως «Οι καλλιτέχνες μου είναι συμπαθείς, αλλά εγώ ποτέ δεν είχα τις αμοιβές του καλλιτέχνη, έτρεχα για το μεροκάματο», ενώ με πικρία συμπλήρωσε «Θέλω να πω στην κυβέρνηση: Δώσε μου χαρτιά μετανάστη να παίρνω κάθε μήνα 500 ευρώ από το ΑΤΜ».

Ο κ.Πουταχίδης εκτίμησε πως «ο κορωνοϊός δεν έφερε την καταστροφή, θα την φέρει η οικονομία, έχει διαλυθεί» και συμπλήρωσε πως και οι δήμαρχοι είναι σε αναβρασμό, καθώς περίμεναν τα πανηγύρια για να καλύψουν κάποια έσοδα.

loading...