ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΠΟΥΛΟ – Μπακογιάννης για Ομόνοια: Ήταν λάθος μας – Το «απολογητικό» βίντεο που ανέβασε στο Facebook

Το λάθος του παραδέχθηκε μετά τις έντονες αντιδράσεις ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για την κίνηση να γίνουν τα εγκαίνια της Πλατείας Ομονοίας χθες. Ο Δήμαρχος Αθηναίων ανήρτησε «απολογητικό» βίντεο στον λογαριασμό του στο facebook με φόντο το συντριβάνι της Ομόνοιας.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δίνει τη δική του εξήγηση και τονίζει ότι δεν έγιναν εγκαίνια ούτε φιέστα με ομιλίες και πως και ο ίδιος πήγε μόνο για λίγα λεπτά για να δει το σιντριβάνι να ανοίγει. Παράλληλα αναφέρει ότι η δημοτική αστυνομία ήταν παρούσα κι από τα μεγάφωνα καλούσε τους πολίτες να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους.

«Κάναμε λάθος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων. Εξέφρασε τέλος την ελπίδα να τελειώσει το εφιαλτικό πέρασμα του κορονοϊού και στο μέλλον η Ομόνοια να είναι ένας τόπος «πολλών ασφαλών και χαρούμενων συνωστισμών».

Νωρίτερα πάντως σε συνέντευξή του στον ΘΕΜΑ 104,6 αναμάσησε τα λόγια του για τα χθεσινά “έκτροπα” με τον συνωστισμό πολιτών καθώς αγνοήθηκαν οι συστάσεις της πολιτικής προστασίας αλλά και των επιστημόνων του ΕΟΔΥ.

loading...