Ταπείνωση: Ελληνικά μαχητικά F-16 υποδέχθηκαν την «Βόρεια Μακεδονία» και τους «Μακεδόνες» στο ΝΑΤΟ!

H Ελλάδα, οι Έλληνες, ειδικά οι Έλληνες Μακεδόνες, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ταπεινώθηκαν σήμερα στα Σκόπια με έναν χαρακτηριστικό τρόπο: Η ίδια η Πολεμική Αεροπορία, το καμάρι των Ελλήνων, υποχρεώθηκε να πετάξει «διθυραμβικά» επάνω από τα Σκόπια για «να εορτάσει την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας και τον Μακεδόνων στο ΝΑΤΟ».

Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία πολιτική ηγεσία, δηλαδή η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υποτίθεται ότι πέρσι τέτοια εποχή, εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας υποσχόταν την κατάργηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών που είχε συνάψει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η δε Πολεμική Αεροπορία έχει βάψει ένα μαχητικό F-16 με τα χρώματα του αρχαίου ελληνικού βασιλείου της Μακεδονίας για να διατρανώσει την ελληνικότητα της περιοχής.

Τα δύο μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας συνόδευσαν δύο στρατηγικό βομβαρδιστικά B-1B που είχαν απογειωθεί από τη… νότια Ντακότα και μετά από πτήση με πολλαπλούς ανεφοδιασμούς πάνω από τον Ατλαντικό έφτασαν πάνω από τα Σκόπια.

Η αποστολή των στρατηγικών βομβαρδιστικών από τις ΗΠΑ και όχι μαχητικών από τις αμερικανικές βάσεις στο Spangdahlem της Γερμανίας ή του Lakenheath στην Βρετανία ή του Aviano της Ιταλίας. εκλαμβάνεται ως «μήνυμα προς την Ρωσία», αλλά αυτό λίγο αφορά την Ελλάδα.

Τους Έλληνες τους αφορά το γεγονός ότι η γεωστρατηγική έκλειψη της χώρας και η εκχώρηση εθνικών ιστορικών δικαιωμάτων, εορτάστηκε πανηγυρικά!

Την πτήση παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, η πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Κέιτ Μπερνς και η υπουργός Άμυνας των Σκοπίων Ράντμιλα Σεκερίνσκα.

«Η σημερινή πτήση αντανακλά τη μόνιμη στήριξή μας προς την “Βόρεια Μακεδονία»”καθώς και χειρονομία μέσω της οποίας σας καλωσορίζουμε ως 30ο μέλος του ΝΑΤΟ» δήλωσε η πρέσβης των ΗΠΑ.

Από την μεριά της η υπουργός Άμυνας της «Βόρειας Μακεδονίας» ευχαρίστησε τις ΗΠΑ («ευχαριστίες» για την Ελλάδα δεν ακούστηκαν) για την δράση αυτή, οι οποίες, όπως είπε, καλωσόρισαν έμπρακτα τη χώρα στη Συμμαχία.

«Οι Σύμμαχοί μας στις ΗΠΑ στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι οι δύο χώρες μας διατηρούν εξαιρετική συνεργασία και ότι μετά από τη συνεχή υποστήριξη, μάς άνοιξαν το δρόμο προς το ΝΑΤΟ, και μετά την ένταξη στη Συμμαχία παραμένουν ισχυρός και στρατηγικός μας εταίρος» πρόσθεσε η Ράντμιλα Σεκερίνσκα.

Η «Βόρεια Μακεδονία» έγινε το 30ο μέλος του ΝΑΤΟ στις 27 Μαρτίου 2020 και οι κάτοικοί της, βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι «Μακεδόνες» και ομιλούν την «μακεδονική γλώσσα».

loading...