Τρομαγμένοι μασκοφόροι κάνουν βουτιές στη θάλασσα ακόμη και με γάντια!!!

Οι μασκοφόροι της Θάλασσας…Η βλακεία δεν έχει βλακόμετρο να την μετρήσουμε…Η υποταγή στη Νέα Τάξη είναι η Μάσκα που η Κυβέρνηση την έκανε υποχρεωτική.Με θερμοκρασία 40 βαθμούς η μέσα σε ψησταριές κλπ η Μάσκα για οποιον δεν είναι άρρωστος είναι επικίνδυνη…Οι Μάσκες σε κλειστούς Χώρους σχολεία ,Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,παντοπωλεία,κουρεία κομμωτηρια κλπ είναι δηθεν για την Κυβέρνηση η γέφυρα ασφαλείας.Η ίδια Κυβέρνηση έλεγε άλλα στην αρχή. Ότι δεν είναι απαραίτητη και κάνει ΖΗΜΙΑ!!! Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ειδικοί γιατροί αναφέρουν ότι την μάσκα πρέπει να την φορούν μόνο οι άρρωστοι. Οι μασκοφόροι και πόσο κινδυνεύουν..

Πόσο μάλλον όταν ο ιός αυτός είναι εξαφανισμένος και στατιστικά πολύ μικρότερος από την απλή γρίπη.

Ρωτήστε έναν ανιδιοτελή Γιατρό που δεν “σπρώχνει” το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μαζικό ελεγχο και το τσιπάκι και θα σας το επιβεβαιώσει.Ο ιός δεν κατακρατάται από τις μάσκες. Ιατρική γνωμάτευση

Η γνωμάτευση του Γιατρού κ.Β.Κουρούκλη αναφέρει οτι :Είναι γνωστό στην ιατρική ότι τα μικρόβια και τα βακτήρια είναι κύτταρα και έχουν διάμετρο από 2 έως 50μm (μικρόμετρα) ενώ οι ιοί δεν είναι κύτταρα αλλά ένα σφαιρικό μόριο DNA, ή RNA με πρωτεϊνικό περίβλημα και έχει διάμετρο 9 έως 15 nm (νανόμετρα) δηλαδή 0,012 έως 0,050 μm. Ο ιός δηλαδή είναι περίπου 2000 φορές μικρότερος από τα κύτταρα, τα μικρόβια και τα βακτηρίδια. Για αυτό και όπως είπα νωρίτερα δεν κατακρατάται από τις μάσκες.Η υποχρεωτική επιβολή της μάσκας θεωρώ ότι είναι ένα μέτρο που δεν υπαγορεύεται από καμία επιστημονική λογική, από καμιά επιστημονική κοινότητα, αλλά από πολιτικές, οικονομικές σκοπιμότητες, αλλά και ψυχολογικού εκφοβισμού. Πρακτικές τις οποίες και αποδοκιμάζω, και δεν πρόκειται να υπακούσω ακόμα και με την απειλή του προστίμου. Πρέπει κάποτε να σταματήσουμε να μας ελέγχουν με τον φόβο και την απειλή καθώς και με το πρόσχημα της «ατομικής ευθύνης» περιορίζοντας τις ατομικές μας ελευθερίες και εμπαίζοντας την νοημοσύνη μας.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ “ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ”.

Στη Φωτογραφία βλέπουμε ένα κολάζ από τρομαγμένους ανθρώπους που φορούν τη μάσκα ακόμη και μέσα στη Θάλασσα..Ο ένας τύπος δεν φορά μόνο τη μάσκα αλλά και γάντια για να κάνει μπάνιο…

Ο τρόμος που μεταδίδει η Τηλεόραση μαζί με την Κυβέρνηση θα φέρει κόσμο με χειρότερα αποτελέσματα και χωρίς καν να τους αγγίξει ο ιός..Είναι πιο εύκολο να πάθεις ασφυξία να γεμίσεις εξανθήματα και να εισπνέεις αυτό που εκπνέεις χωρίς να κατεβάζεις οξυγόνο και καθαρό αέρα…Δηλαδή να πάθεις χειρότερο κακό από αυτό που δηθεν φορώντας την νομίζεις ότι θα προστατευτείς!!!

Kάποιοι ετοιμάζουν και plexiglass για παραλίες…Απίστευτα πράγματα..

loading...