Η ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

ΡΩΣΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΜΑΚΡΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Tu-22 ΠΕΤΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ


ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ρώσοι κατάλαβαν τι ετοιμάζουν οι τούρκοι στον Έβρο- ΑΙΓΑΙΟ – νότια Κρήτης και κάνουν περιπολίες δια παν ενδεχόμενο.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ενώ οι σχέσεις τουρκίας – Ρωσίας επιδεινώνονται ραγδαία, Ρωσικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22 περιπολούν αυτές τις μέρες στην Μαύρη Θάλασσα , δίνοντας ισχυρό μήνυμα.

Οι σχέσεις των πρώην φίλων δεν είναι καθόλου καλές. Η στρατηγική επαναπροσέγγιση τουρκίας – ΗΠΑ στα μέτωπα Συρίας , Λιβύης , Αν. Μεσογείου και ότι σαν σκηνικό ετοιμάζουν οι τούρκοι στο ΑΙΓΑΙΟ και νότια Κρήτης ανησυχεί την Ρωσική στρατιωτική μηχανή που δίνει τα δικά της μηνύματα.

Ρωσικά στρατηγικά με δυνατότητα πυρηνικού φορτίου ενώ περιπολούσαν σε άλλες υψηλού γεωπολιτικού ενδιαφέροντος γωνίες του πλανήτη , τώρα περιπολούν στα νερά της Μαύρης Θάλασσας με δυνατότητα πλήγματος μέσα στην τουρκία ακόμα και στο ΑΙΓΑΙΟ.

Όποιος κατάλαβε- κατάλαβε.

Κάποιες πληροφορίες μπορούν να δείξουν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

« Το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι “Zvezda” δημοσίευσε ένα βίντεο της πτήσης ρωσικών βομβαρδιστικών Tu-22M3 πάνω από τα διεθνή νερά της Μαύρης Θάλασσας. Σύμφωνα με sputnik

Το βίντεο δείχνει την απογείωση των βομβαρδιστικών, καθώς και την πτήση τους πάνω από τη θάλασσα, που γυρίστηκε από το πιλοτήριο.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, τα πληρώματα των αεροσκαφών πέταξαν περίπου 4,5 χιλιάδες χιλιόμετρα και ήταν στον αέρα για περισσότερες από πέντε ώρες. Σε ορισμένα στάδια συνοδεύονταν από άλλα ρωσικά μαχητικά από τη Νότια Στρατιωτική Περιοχή.

Οι πιλότοι σε αυτά τα μεγάλης εμβέλειας βομβαρδιστικά πετούν τακτικά πάνω από τα διεθνή νερά της Αρκτικής, του Βόρειου Ατλαντικού, του Ειρηνικού Ωκεανού, … και της Βαλτικής Θάλασσας.

Όλες οι πτήσεις των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων πραγματοποιούνται σύμφωνα με τους Διεθνείς Κανόνες για τη χρήση του εναέριου χώρου.» ανέφερε στις 05:47 GMT 20.05.2020 το πρακτορείο sputnik

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...