Το ΒΙΝΤΕΟ που ξεμπροστιάζει το ΨΕΜΑ – Αυτούς βάζουν μπροστά για τον κορωνοϊό (ΒΙΝΤΕΟ)


Έχουν στρατολογήσει τους πάντες, προκειμένου να μας πείσουν να δεχτούμε το όποιο εμβόλιο αλλά και πως υπάρχει «υπερθέρμανση», ακόμα και παιδιά! Ωστόσο, ένα περιστατικό σε αίθουσα τύπου τους «ξεμπρόστιασε».

Η γνωστή Γκρέτα Τούνμπεργκ ρίχτηκε και στην… μάχη κατά του νέου κορωνοϊού, βοηθώντας στην προώθηση εκστρατείας της UNICEF, η οποία έχει εμβολιάσει εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο. Αποφάσισε να κάνει δωρεά στο Ταμείο του ΟΗΕ για τα Παιδιά το χρηματικό έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Η 17χρονη Σουηδέζα ακτιβίστρια έκανε την… δωρεά αυτή μέσω της μη κερδοσκοπικής της οργάνωσης, την Greta Thunberg Foundation.

Άραγε πόσα λεφτά συγκεντρώνουν όλοι αυτοί; Τα αξίζουν; Πρέπει να εισακούγονται;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Γκρέτα να δέχεται ερώτηση, αλλά δυστυχώς να μην έχει σχετικό χαρτί μπροστά της για να απαντήσει-παπαγαλίσει.

Ο δημοσιογράφος την ρωτά, ποιο μήνυμα θέλει να στείλει στους παγκόσμιους ηγέτες και αν ήρθε ο καιρός, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, να αποκριθεί σε αυτά που προωθεί η ίδια.

Η Γκρέτα, αφού ζητά από τον δημοσιογράφο να επαναλάβει την πρώτη ερώτηση, απαντά αμήχανα με την φράση-κλισέ που χρησιμοποιεί: «αρκετά»! Εν συνεχεία κοιτά αμήχανα τους συνομιλητές της και τους δίνει το μικρόφωνο να απαντήσουν αυτοί. Στην αίθουσα επικράτησε «άκρα του τάφου σιωπή».

Ο δημοσιογράφος επέμεινε, αλλά η Γκρέτα του είπε να ρωτήσει τους άλλους.

Δείτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια :