Έτσι θα βγει η Ελλάδα νικήτρια στον «πόλεμο» απέναντι σε Τουρκία, Ισλάμ και ΜΚΟ

Ο εχθρός που βρίσκεται μέσα στα σπλάχνα της χώρας…
Μπορεί το περασμένο διάστημα στον Έβρο η Ελλάδα να αντιμετώπισε επιτυχώς τον υβριδικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Τουρκία, αλλά τα προβλήματα παραμένουν ανά την επικράτεια με την διαμονή αμέτρητων παράνομων μεταναστών και των οργανώσεων που τους υποστηρίζουν.

Η παραμονή των αλλοδαπών, ασιατικής και αφρικανικής προέλευσης, στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, είναι μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Εθνικής Ασφάλειας. Ισλαμικοί πυρήνες έχουν εισχωρήσει στους ανθρώπους που μας στέλνονται από τα ανατολικά, οι οποίοι έχουν στρατολογηθεί από την ΜΙΤ και έχουν συγκεκριμένη αποστολή.

Στο el.gr έχουμε ξανά-αναφερθεί στην ύπαρξη πρακτόρων της ΜΙΤ κεκαλυμμένους με τον μανδύα του πρόσφυγα ή του αθώου οικονομικού μετανάστη, καθώς η Τουρκία είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευόταν την κατάσταση για να έχει περισσότερους δικούς της ανθρώπους στα νησιά.

Η λύση του «μεταναστευτικού» πρέπει πρωτίστως να είναι πολιτική επιλογή. Το να αποφασίσει η κυβέρνηση να προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις όσων δε δικαιούνται άσυλο, δηλαδή όλων των μη Σύριων και όσων Τούρκων και Κούρδων αιτούνται πολιτικό άσυλο, είναι το βασικότερο. Η παρούσα κυβέρνηση έχει κινηθεί προς την κατεύθυνση της αλλαγής του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τις διαδικασίες εξέτασης ασύλου καθώς επίσης εργάζεται στο να κλείσει τα παράθυρα στους νόμους, με την βοήθεια των οποίων παράνομοι μετανάστες που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα έπαιρναν άσυλο, κωλυσιεργούσαν τις διαδικασίες με τις πάντα πρόθυμες ΜΚΟ σε ρόλο δασκάλου να κατευθύνουν τις κινήσεις τους.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διέθεσε μεγάλα ποσά για το ζήτημα των παράνομων μεταναστών, τις διαχείρισής τους και φυσικά της παραμονής τους στην Ελλάδα, αφού οι υπόλοιπες χώρες έκλεισαν τα σύνορά τους από το 2015. Οι ΜΚΟ που ανέλαβαν μέρος των χρημάτων ήταν πάνω από 300 και δρούσαν ουσιαστικά ανεξέλεγκτα κάτω από την μύτη του κράτους και καθιστώντας το ζήτημα των αιτήσεων ασύλου, ζήτημα που θα έπαιρνε 10 χρόνια για να επιλυθεί για κάθε αιτούντα ξεχωριστά. Τα δε χρήματα που εισέρρεαν στις ΜΚΟ ήταν άγνωστο αν πήγαιναν εκεί που θεωρητικά θα έπρεπε να πάνε.

Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση νομοθέτησε αυστηρά κριτήρια για τις ΜΚΟ με αποτέλεσμα μόνο 83 να εισέλθουν στο μητρώο ενώ, μετά την ψήφιση σχετικού νομοσχεδίου, η οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία 3 ΜΚΟ για ελέγχους καθώς επίσης και σε δύο δομές μεταναστών.

Το μήνυμα της κυβέρνησης είναι σαφές. Οι μέρες ασυδοσίας έχουν παρέλθει και θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι από εδώ και στο εξής και ελπίζουμε να τηρηθεί ο νόμος στο ακέραιο. Εκτός του οικονομικού σκέλους, οι ΜΚΟ που δρούσαν στα νησιά για την υποδοχή των παράνομων μεταναστών, με τις μηδενικές έως ανύπαρκτες ροές των τελευταίων ημερών, δεν έχουν ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, ενώ αντιμετωπίζουν και την εχθρική στάση της πλειοψηφίας του ντόπιου πληθυσμού.

Πως θα διαχειριστεί η κυβέρνηση το θέμα των αλλοδαπών;

Άλλο ένα ζήτημα είναι αυτό της διαχείρισης των αλλοδαπών. Η Κυβέρνηση είχε εξαγγείλει την δημιουργία κλειστών κέντρων στα νησιά όπου θα εξετάζονταν οι αιτήσεις ασύλου αλλά τα επεισόδια με τους ντόπιους κατοίκους των νησιών και η μετέπειτα κρίση με την Τουρκία δεν το επέτρεψαν και τώρα η κυβέρνηση δεν φαίνεται να πιέζει σημαντικά προς την κατεύθυνση αυτή.

Η Τουρκία έψαχνε νεκρούς στον Έβρο προσπαθώντας να το εκμεταλλευτεί στα διεθνή φόρα και να στήσει ίσως και επιχείρηση “προστασίας” των κατατρεγμένων που η ίδια έστειλε προς την Ελλάδα. Στον Έβρο η προσπάθεια αυτή απέτυχε αλλά τα νησιά είχαν ήδη από πριν δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνους «μετανάστες», των οποίον τον αριθμό θέλει να αυξήσει σε αριθμό η Τουρκία.

Οι επιλογές ήταν δύο για την κυβέρνηση:

Είτε αφήνει τους παράνομους μετανάστες στα νησιά ως έχουν, χωρίς να μεταφέρουν κάποιους στην ενδοχώρα, με τα νησιά να παρέμεναν γεμάτα με μουσουλμάνους
είτε μεταφέροντας αρκετούς στην ενδοχώρα.
Η πρώτη επιλογή σημαίνει «πυρηνική βόμβα» στα θεμέλια της άμυνας της χώρας αφού οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες με τους ισλαμιστικούς πυρήνες και τους πράκτορες της ΜΙΤ μπορούσαν να δημιουργήσουν γενικευμένες ταραχές, να προκαλέσουν νεκρούς με προβοκάτσια και να έβρισκε η Τουρκία αφήγημα, προκειμένου να επέμβει στα νησιά στρατιωτικά για την προστασία των μουσουλμάνων, όπως έκανε και το 1974 στην Κύπρο.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Ελληνικός Στρατός θα είχε να αντιμετωπίσει και τους εξεγερμένους εκτός των τακτικών τουρκικών δυνάμεων. Θυμίζουμε ότι τις μέρες που ο Έβρος δεχόταν πίεση, πολλαπλές εξεγέρσεις συνέβησαν στις δομές των νησιών μαζί με εμπρησμούς σκηνών και την αστυνομία να συλλαμβάνει άμεσα τους υπαίτιους.

Η δεύτερη επιλογή διασπείρει σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα το πρόβλημα σε πολλά σημεία με αποτέλεσμα η φύλαξή τους σε περίοδο κρίσης να είναι δύσκολη αλλά ίσως πιο καλά διαχειρίσιμη σε βάθος χρόνου. Ωστόσο, η εγκατάσταση πληθυσμών ξένων προς το Έθνος με το ζήτημα της υπογεννητικότητας που υπάρχει, είναι στοιχείο άμεσης πληθυσμιακής αλλοίωσης και η κυβέρνηση θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσει με άμεσες μαζικές απελάσεις  εφόσον η πολιτική της είναι εθνική και όχι πολυπολιτισμική.

Επίσης, μην λησμονούμε το γεγονός ότι σε αυτή την περίπτωση, οι ισλαμιστικοί πυρήνες των νησιών θα μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα, ενισχύοντας εκείνες που πιθανόν υπάρχουν. Σε περίοδο κρίσης θα προσπαθήσουν να συνδράμουν τον εχθρό εξ ανατολών με δολιοφθορές ή μέσω μεταφοράς αριθμού τους προς τις περιοχές ενδιαφέροντος και ένταξή τους σε παραστρατιωτικές ομάδες του Τουρκικού στρατού σαν τους παλιούς Τσέτες.

Μία ομάδα 500 αλλοδαπών άλλωστε είχε προσπαθήσει να επιβιβαστεί στα τρένα στο σταθμό Λαρίσης και να μεταβεί από την Αθήνα στη Θράκη, αλλά η κίνηση έγινε αντιληπτή και εμποδίστηκε, ενώ μερικές μέρες μετά συνελήφθη αλλοδαπός που καλούσε στα όπλα και σε Τζιχάντ κατά της Ελλάδας.

Οι βασικοί άξονες ενέργειας πρέπει να έχουν ως εξής:

Ταχύτατη απόδοση η μη ασύλου
Εγκλεισμός σε κλειστά κέντρα όσων απορρίπτεται η αίτηση
Διακοπή των επιδομάτων μετά το που απορριφθεί η αίτηση τελεσίδικα.
Μαζικές απελάσεις είτε πίσω στην Τουρκία είτε προς τις χώρες προέλευσης.
Ταυτόχρονα με τα παραπάνω και με τον Έβρο απροσπέλαστο, η κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στις επαναπροωθήσεις των βαρκών (εξαιρετική δουλειά από το Λιμενικό Σώμα) που έρχονται από τα μικρασιατικά παράλια όπως πολύ επιτυχημένα γίνεται τις τελευταίες μέρες, έτσι ώστε σταδιακά να μειωθεί ο αριθμός των παράνομων μεταναστών στα νησιά οπότε θα είναι και πολύ πιο εύκολος ο περιορισμός τυχόν εξεγέρσεων και διαχείρισης κρίσεων σε αυτά.

Οι φωνές των εγχώριων εθνομηδενιστών περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων που καταπατούνται και η λοιπή αριστερή πολιτική κορεκτίλα δεν πρέπει να επηρεάσει στο ελάχιστο τους ιθύνοντες της κυβέρνησης που έχουν αναλάβει το φλέγον ζήτημα.

loading...