Ρε λιμοκοντόρε σκορδαλιά, οι χριστιανοί δεν μπορούσαν, αλλά οι μουσουλμάνοι μπορούν ε !

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι «στις 24 του μηνός είναι μεγάλη γιορτή, η λύση της νηστείας του ραμαζανιού», ο Υφυπουργός Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι «φέτος δεν μπορεί να γιορταστεί, όπως γιορτάστηκε πέρυσι…

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι «στις 24 του μηνός είναι μεγάλη γιορτή, η λύση της νηστείας του ραμαζανιού», ο Υφυπουργός Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι «φέτος δεν μπορεί να γιορταστεί, όπως γιορτάστηκε πέρυσι. Πρέπει να αποφεύγονται οι μαζικές συναθροίσεις».

Για το λόγο αυτό, φέτος δεν θα παραχωρηθούν χώροι από την κυβέρνηση ή τους δήμους για την τελετή λύσης του ραμαζανιού, ενώ οι πιστοί μπορούν να παρευρίσκονται στους προαύλιους χώρους του τζαμιού με αυστηρή προϋπόθεση την 1.5 μέτρο απόσταση και σύσταση για τη χρήση της μάσκας.

Βεβαίως δε βγήκε να μας πει, γιατί δεν έγινε το ίδιο και το Πάσχα… όπου όχι μονό υπήρχε η απαγόρευση να βρίσκεται κάποιος στο προαύλιο της εκκλησίας, άλλα ούτε καν να ακούγεται η θεία λειτουργία από τα μεγάφωνα.

Μήπως θεωρείτε ότι οι Χριστιανοί πολίτες δε μπορούν να τηρήσουν τα μέτρα στις εκκλησίες, σε αντίθεση με τους Μουσουλμάνους συμπολίτες μας;

«Η δεύτερη φάση άρσης των μέτρων εξελίσσεται σε γενικές γραμμές ομαλά» τόνισε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υπογραμμίζοντας ότι τόσο η εικόνα των εκκλησιών σήμερα ήταν «καλή» λόγω των μέτρων που είχαν ληφθεί, όσο και των οργανωμένων πλαζ, που ανταποκρίθηκαν «σε γενικές γραμμές καλά».

Σύμφωνα πάντα με τα δικά σας λόγια, μάλλον και οι Χριστιανοί ξέρουν να τηρούν σωστά τα μέτρα, όποτε δεν υπήρχε και κανένας λόγος να μη γίνει το ίδιο και στο Πάσχα.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί σας αφόρισε ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος… δείξατε το μίσος σας κατά του Χρίστου το Πάσχα και πήρατε ακριβώς αυτό που σας αξίζει.

loading...