ΑΓ. ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ:«ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ… Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ…»!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΧΕ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011

ΒΙΝΤΕΟ 12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Γράφει ο π. Γεράσιμος Ηλιού

Χριστός Ανέστη αδελφοί μου Ορθόδοξοι Χριστιανοί!

Σας θυμίζω πως ο Χριστός μας, πουλήθηκε για 30 Αργύρια= (1200€ σημερινά)…και μάλιστα προφητευεται αυτή η πράξη 800 χρόνια π. Χ. , Από τον προφήτη ( και 5ο ευαγγελιστή κατά τους αγίους Πατέρες), από τον προφήτης Ησαΐα.

Η προφητεία αυτή επαληθεύτηκε πρώτη φορά στο μυστικό δείπνο ( που ο μαθητής Του τον πούλησε για τα 30 Αργύρια, ο Ιούδας Ισκαριώτης) αλλά θα επαληθευτεί και στα έσχατα…η προδοσία συνεχίζεται…

Τι εννοώ;;;
Πρώτα, θέλω να διαβάστε προσεκτικά τα κείμενα- προφητείες( 2012 , Θεσσαλονίκη) του γέροντα Βασιλείου Καυσοκαλυβίτου από το βιβλίο του αδελφού μας, Διονύση Μακρή, ιδικά στη σελίδα 74, και στο τέλος, δηλαδή, τελευταία φωτογραφία θα δείτε την απάντηση…

Σήμερα, ένας αδελφός εν Χριστώ( από Αμερική) με εμπιστεύθηκε και με έστειλε αυτή την φωτογραφία, και με παρακάλεσε να σας ενημερώσω σχετικά με το θέμα.

Ξανατονίζω ότι όλο το θέμα είναι ο Χριστός μας, και η θεία κοινωνία.

Ο άγιος αυτός γέροντας, Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης, μας λέει ότι το μεγάλο κακό έρχεται από τους επισκόπους και μάλιστα από την Κρήτη. Σημειωτέον ότι ο γέροντας τα είπε όλα αυτά το 2011 και η ψευδοσυνοδο Κολυμπάρι έγινε το 06/2016.
Λέει, στη σελίδα 74 ότι «θα σφραγίσουν εκκλησίες και η Θεία Κοινωνία θα γίνει σε στερεά μορφή και σφραγισμένη, δήθεν για να μην κολλάνε αρρώστιες οι πιστοί…»

Σας είπα πριν δύο μήνες πως όλα αυτά που κάνουν είναι να μας κάνουν να μοιάζουμε πιο πολύ με τους αιρετικούς-Παπικούς, στο τρόπο μετάδοσης της θείας κοινωνίας.

Μην σας φανεί υπερβολικά. Ότι είπε ο άγιος γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης και τι γίνεται στην”Εκκλησία” των αιρετικών Λατίνων- παπικών, σε λίγο θα γίνει και σε μας…υπερβολές; Δεν νομίζω…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, TO BINTEO  KAI TΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...