Οι πραγματικοί ρατσιστές του πλανήτη – Μελαμψός πολιτικός τους ξεμπροστιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα τα όσα ειπώθηκαν από τον Joe Biden και την Αριστερά των ΗΠΑ…
Σε μήνυμα μέσω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, o Vernon Jones πρώην βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Georgia των ΗΠΑ, αναφέρθηκε σε περιστατικό, κατά οποίο ο υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, Joe Biden, μιλώντας σε μελαμψό παρουσιαστή εκπομπής, είπε σε ένα άκρως ρατσιστικό σχόλιο:

«Λοιπόν θα σου πω αυτό: Αν έχεις πρόβλημα να καταλάβεις αν είσαι με μένα ή τον Τραμπ, τότε δεν είσαι μαύρος»!

Ο Jones, εξοργισμένος, με την τοποθέτηση Biden, δήλωσε πως έχει κουραστεί να ακούει αριστερούς Δημοκρατικούς, όπως ο αντίπαλος του Τραμπ, να λένε στους μαύρους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν.

«Αρχικά έχω πρόβλημα με το ύφος που χρησιμοποιεί. Δεύτερον, αυτό είναι ένα δείγμα σχετικά με το πώς οι αριστεροί Δημοκρατικοί (οι δεξιόστροφοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ αποκαλούν τους αριστερόστροφους δημοκρατικούς liberal) λατρεύουν να υποδεικνύουν στους μαύρους πως θα σκέφτονται», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Λοιπόν ξέρετε κάτι; Έχω ένα μήνυμα για τον Joe Biden. Άσε με να σου ξεκαθαρίσω κάτι: Δεν θα σε ψηφίσω, αλλά είμαι μαύρος. Θα ψηφίσω τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά είμαι μαύρος. Το καταλάβατε Joe Biden και εσείς όλοι οι αριστεροί που πιστεύετε πως μπορείτε να σκέφτεστε για εμάς; Τώρα δεν είμαστε καν μαύροι, αν δεν σας ψηφίσουμε; Τι προσβολή!».

Τα λόγια του Vernon Jones έρχονται σαν «μαχαιριά» στην καρδιά του αριστερού Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ, το οποίο κατηγορεί τον Ν.Τραμπ για «ρατσισμό», ενώ αποδεικνύεται πως εκείνο είναι που κρύβει τους πραγματικούς ρατσιστές μέσα του, οι οποίοι υποδεικνύουν στις φυλές των ΗΠΑ τι θα ψηφίσουν και όποιος δεν συμφωνεί, του αφαιρείται ακόμα και η φυλετική του ιδιότητα.

loading...