Τούρκοι πράκτορες σε γειτονιές όλης της Ελλάδας – Κίνδυνος ταυτόχρονων χτυπημάτων – Έγγραφα «φωτιά»

Τούρκος αντικαθεστωτικός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα πάντα σε ελληνική εφημερίδα…

Ο αντικαθεστωτικός Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποσκούρτ, προχωρά σε μία αποκάλυψη-βόμβα, επιβεβαιώνοντας τους φόβους μας!

Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», αναφέρει πως τούρκοι πράκτορες έχουν φυτευτεί στις γειτονιές πόλεων της Ελλάδας, κάτι που σημαίνει πως, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να ενεργοποιήσουν λαίλαπα σε όλη την χώρα.

Ο Μποσκούρτ είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τις σχέσεις των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ) με ομάδες οπλισμένων τζιχαντιστών και με δίκτυα του οργανωμένου εγκλήματος.

Όπως μεταδίδει το ethnos.gr:

Τούρκοι πράκτορες, σύμφωνα με απόρρητα έγγραφα που αποκάλυψε, πραγματοποίησαν μυστικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς προσφύγων σε ελληνικό έδαφος, με στόχο να συγκεντρώσουν στοιχεία για οπαδούς του Φετουλάχ Γκιουλέν που δραπέτευσαν στη χώρα μας, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του 2016. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» ο Αμπντουλάχ Μποσκούρτ τονίζει ότι η δράση της ΜΙΤ έχει διευρυνθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και ότι η Τουρκία «φυτεύει» πράκτορες όχι μόνο σε καταυλισμούς προσφύγων αλλά και σε γειτονιές όπου ζουν οπαδοί του Γκιουλέν σε ελληνικό έδαφος:

«Αυτοί που κάνουν οι πράκτορες της ΜΙΤ είναι να διεισδύουν στο περιβάλλον όπου οι γκιουλενιστές νιώθουν ασφαλείς και να αναπτύσσουν εκεί συνδέσμους. Το ντοκουμέντο που δημοσίευσα αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Κατάφεραν να ταυτοποιήσουν ονόματα πολιτών που είχαν εγκαταλείψει την Τουρκία για την Ελλάδα. Η ΜΙΤ έστησε επιχειρήσεις σε κέντρα υποδοχής προσφύγων, συνέλεξε πληροφορίες,. Ίσως και να ‘φύτεψε’ πράκτορες αλλά και να επένδυσε ‘κεφάλαια’ εκεί. Είναι τρομακτικό ότι το μακρύ χέρι του Ερντογάν αγγίζει τους αντιπάλους του ακόμα και όταν αυτοί νομίζουν ότι έχουν ξεφύγει από τον διώκτη τους. Επίσης, η ΜΙΤ χαρτογραφεί τις τακτικές των γκουλενιστών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν απαγάγει οπαδούς του Γκιουλέν από διάφορες χώρες. Για παράδειγμα απήγαγαν έξι ανθρώπους από το Κόσσοβο».

Εμπλοκή της ΜΙΤ στον Έβρο

Ο Τούρκος δημοσιογράφος διατείνεται ότι η ΜΙΤ έχει «επενδύσει» στις σχέσεις της με τα οργανωμένα κυκλώματα δουλεμπόρων ακόμα και για την πραγματοποίηση τέτοιου είδους μυστικών επιχειρήσεων: «Ήταν από τις πρώτες υπηρεσίες που ασχολήθηκαν με τη διακίνηση ανθρώπων. Κάποιοι από τους διακινητές είχαν δουλέψει με την ΜΙΤ για να στείλουν πράκτορες στην Ευρώπη».

Στην ερώτηση εάν οι μυστικές υπηρεσίες είχαν ανάμειξη στην «προώθηση» προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα του Έβρου, απαντά: «Το γεγονός ότι η εταιρία με λεωφορεία ‘Metro’ χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρει πρόσφυγες στα ελληνικά σύνορα είναι από μόνο του ένα στοιχείο. Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της μεγάλης αυτής εταιρίας, Galip Ozturk, έχει καταδικαστεί για δραστηριότητες του οργανωμένου εγκλήματος, ενώ το 2014 είχε παραδεχτεί δημοσίως ότι τα λεωφορεία του έχουν χρησιμοποιηθεί από την ΜΙΤ για τη μεταφορά μεταναστών προς τα σύνορα της Συρίας. Ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τα κέντρα κράτησης μεταναστών στην Τουρκία, είχε, επίσης, ανάμειξη στην επιχείρηση που έγινε για να μαζέψουν μετανάστες από καταυλισμούς, να τους βάλουν σε λεωφορεία και να τους προωθήσουν προς τα ελληνικά σύνορα».

Με πληροφορίες από ethnos.gr,

loading...