Από την Κίνα στην Ελλάδα! Το ΒΙΝΤΕΟ σοκάρει αλλά δυστυχώς δεν είναι ψεύτικο

Ξεχνάμε όσα γνωρίζαμε…
Από την Κίνα ξεκίνησε το ξέσπασμα του κορωνοϊού, από την Κίνα ξεκίνησαν και τα μέτρα περιορισμού που επιβάλλονται παγκοσμίως.

Το ίδιο θα συμβεί με τα ρεστοράν και τις ταβέρνες, οι οποίες θα προσαρμοστούν στην Νέα Εποχή.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στην Κίνα οι υπηρεσίες φαγητού αλλάζουν! Ένα άτομο ανά τραπέζι, όρια στα οποία περιμένουν οι πολίτες και απαγορεύεται να τα υπερβούν, ρομπότ μαγειρεύουν για να μην υπάρξει διάδοση μικροβίων και η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο!

Το βίντεο σοκάρει αλλά δυστυχώς δεν είναι ψεύτικο:

Θα τα ζήσουμε αυτά και στην Ελλάδα; Ήδη, υπάρχουν τα πρώτα δείγματα, καθώς, όπως πολλάκις σας έχουμε γράψει, οι οδηγίες είναι παγκόσμιες!

Μπορεί από την Δευτέρα να ξεκινάει σταδιακά η άρση των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο τίποτα δεν θα θυμίζει το πως ήμασταν πριν κάνει την εμφάνισή του ο κορωνοϊός.

Αυτό φυσικά ισχύει και για την αγαπημένη συνήθεια του Έλληνα, τον καφέ ή το φαγητό με τους φίλους του, σε ένα από τα άπειρα μαγαζιά που υπάρχουν στην χώρα.

Και δεν μιλάμε μόνο για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να έχουν οι υπάλληλοι στον χώρο εστίασης, αλλά κυρίως σε αυτά για τους πελάτες: Τα δύο μέτρα απόσταση που θα πρέπει να έχει το ένα τραπέζι από το άλλο, το μάξιμουμ των τεσσάρων ατόμων σε ένα τραπέζι και τον έναν πελάτη ανά δύο τετραγωνικά μέτρα.

Δείτε:

loading...