Οι δολοφόνοι σου μέχρι να σου φέρουν το εμβόλιο σου επιβάλουν πως θα ζεις.(ΦΩΤΟ)

Tα αρρωστημένα μυαλά της Νέας Τάξης Πραγματων και η Κυβέρνηση της Ελλαδος με όλη την υποταγμένη αντιπολίτευση σου επιβάλουν πως θα ζεις στα επόμενα χρόνια και πόσα χρόνια θα ζήσεις…Αυτοί οι προδότες και απατεώνες πολιτικοί με όλους τους ανήθικους τύπους στους Θεσμούς που έπρεπε να σε προστατέψουν σε ρίχνουν στο σκοτεινό δρόμο που δεν έχει επιστροφή…Όλοι οι εργατοπατέρες που σιώπησαν η μπουκώθηκαν για να μην αντιδράσουν όλα τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης σε πάνε στον Καιάδα..Εκει που δεν θα είσαι ιδιοκτήτης αλλά υπαλληλάκι τους για λίγα κόκαλα…Όλα σχεδιασμένα από τους ψυχοπαθείς που σε κυβερνούν…

Έχασες τα περισσότερα θεμελιώδη Δικαιώματα σου.ΛΟΥΚΕΤΑ , ΑΝΕΡΓΙΑ , Απαγόρευση εργασίας ,ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΓΧΟΣ,ΑΠΟΓΝΩΣΗ ,ΦΤΩΧΕΙΑ.. Κατέλυσαν τα Συνταγματικά σου Δικαιώματα και υπακούς αυτούς που θέλουν να σε δολοφονήσουν?

Διέλυσαν την Οικογένεια την Φιλία την Κοινωνικότητα την Παρέα όλους σας βάζουν δυο μέτρα απόσταση σε γυάλες σε μάσκες …ΤΟΣΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ αποδοχής δεν την έχουμε ξαναδεί..Ο τρόμος που έσπειραν για μια Πανδημια που δεν έχει τον αριθμό Πανδημίας είναι μια ΑΠΑΤΗ…Το φωνάζουν οι Γιατροί οι Μικροβιολόγοι που δεν τα άρπαξαν…στο λένε και μόνοι τους ότι χρέωναν θανάτους από άλλη αιτία…ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ να ΥΨΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ,,,Να αντισταθείς!!!

Μια υπόδουλη Ελλάδα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων ..Μέχρι πότε θα το ανέχεσαι αυτό????

Πούλησαν την Πατρίδα σου σε αντικαθιστούν με ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ που τους χρηματοδοτούν…Επαιρναν 30 ευρώ το μήνα στη Χώρα τους και τους έφεραν εδώ και μια οικογένεια παίρνει 550 ευρώ το άτομο και 2.500 ευρώ το μήνα τα λαθρο παιδιά τους..10.000 εως 15.000 ευρώ το μηνα και ΤΖΑΜΠΑ σπίτι αυτό που έχουν κατασχέσει..Το δικό σου Ελληνα…και εσύ ΡΟΧΑΛΙΖΕΙΣ ακόμη???

Πούλησαν την Μακεδονία την Θρησκεία σου , Τα νησιά του Αιγαίου ,τον τεράστιο ΟΡΥΚΤΟ μας πλούτο και εσύ στη κοσμάρα σου…Μην ξεχάσεις να φορέσεις τη ΜΑΣΚΑ να κρατήσεις δυο μέτρα απόσταση να μην έχεις να φας για να τρέξεις στα συσσίτια ..

Η Μόνη λύση είναι να σηκωθείς …Μέχρι να ξυπνήσεις δες τις παρακάτω Φωτογραφίες ..Έτσι θα είναι η Ελλάδα μέχρι να παρουσιάσουν το εμβόλιο που ψήφισαν να είναι Υποχρεωτικό με 10 χρόνια Φυλάκιση και απενεργοποίηση ΑΦΜ!! Θα γίνεις το προβατάκι τους ? Θα δεχθείς τους σταβλάρχες σου? Θα μπεις στο κοπάδι και στο μαντρί τους?

Το ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ σχέδιο είναι να σε σφραγίσουν με το υγρό εμβόλιο τσιπ για να καθορίζουν πόσο θα ζήσεις και να ελέγχουν πλήρως τη ζωή σου…

Με την ελπίδα ότι ο Ελληνας θα σηκωθεί και θα ανατρέψει την σκλαβοποίηση του και την ημερομηνία λήξης της ζωής από το εμβόλιο Δολοφόνος..Ο Ελληνας πρέπει να ενωθεί και να αντισταθεί…απέναντι σε αυτά τα Καθάρματα..Διάλεξε πως θέλεις να είναι η ζωή σου..

Aρθρο του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη.

*** ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ κάθε Δημοσίευση μας….Αυτό τους ενοχλεί πιο πολύ από τα like!!!Είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις και δεν κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ…Όσο θα είναι όρθιο και το Ιντερνετ…ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ -Διάδωσε την αλήθεια…μόνο έτσι θα σωθεί ο κόσμος & η Χώρα μας από τα Παρανοϊκά σχέδια της Νέας τάξης και του Πολιτικού μας συστήματος που εκτελεί τους Ελληνες..

Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΟΥ….

loading...