«Μπίζνες» ΣΥΡΙΖΑ με ΜΚΟ και μετανάστες! «Χαμός» στον «αέρα» με Κ.Κυρανάκη και Ρένα Δούρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις για Παπαδημούλη και Μαντά…
 «Ο κ. Παπαδημούλης αγόρασε 8 ακίνητα μέσα στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τα νοικιάζει σε μετανάστες. Έκανε μπίζνες με μετανάστες», ανέφερε ο Κ. Κυρανάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και έχοντας απέναντί του την πρώην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Σημειώνεται πως, όπως προέκυψε από τον πόθεν έσχες, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει νοικιάσει σε ΜΚΟ τρία από τα οκτώ ακίνητα που αγόρασε στην Αθήνα το 2018, δηλώνοντας: «αυτοί δεν μας έλεγαν αν θέλετε πρόσφυγες να τους πάρετε στα σπίτια σας;»…

Τα ακίνητα αγοράστηκαν στο 50% της αξίας τους.

Μιλώντας στο «Στο Κόκκινο» ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν κρύβω τίποτα, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Τρία από αυτά τα διαμερίσματα φιλοξενούν πρόσφυγες, ενοικιασμένα από ΜΚΟ στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΣΤΙΑ. Αυτές οι μισθώσεις συνεχίζονται και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Μαθαίνω ότι θα προσπαθήσουν να το εμφανίσουν κι αυτό ως “μέγα σκάνδαλο”. Τα διαμερίσματα αυτά ανήκουν πλέον στα δύο μου παιδιά, είναι τριών δωματίων, στην περιοχή των Λιοσίων και των Αχαρνών. Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”».

Ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας αναφέρθηκε επίσης στο πόθεν έσχες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μάντα, ο οποίος όπως ανακύπτει, είναι μέλος ΜΚΟ, η οποία, όπως υπογράμμισε ο κ. Κυρανάκης, «συμμετείχε στο σκάνδαλο για το μετατραυματικό στρες, ώστε να μένουν εδώ παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι δεν δικαιούνται διεθνούς προστασίας».

Αυτό που συνέβη ήταν να ξεσπάσει άγρια κόντρα με την Ρένα Δούρου.

Δείτε:

loading...