Αριστεροί με δεξιές τσέπες…

Ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης είναι το αρχαιότερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλέγεται από την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ (τότε Συνασπισμός) ελάμβανε οριακά 3% του ελληνικού λαού για να εισέλθει στη Βουλή. Ακολούθως “μεταπήδησε” στην Ευρωβουλή και είναι μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής, και από το 2014 είναι Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!

Ναι, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο θιασώτης και υπερασπιστής των συνθημάτων της αριστεράς: “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, “Φονιάδες των λαών Αμερικανοί” και άλλα τέτοια τσιτάτα, που στην συνέχεια ξεχάστηκαν! Ναι, ο Δημήτρης Παπαδημούλης Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Ο συμμετέχων στα ακραία επεισόδια – πρώτος από αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία μαζί με όλα τα επιτελικά στελέχη της τότε αριστεράς του Συνασπισμού –

στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1999 κατά την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπιλ Κλίντον! Την εποχή εκείνη που ο “Συνασπισμός της αριστεράς και της προόδου” (σήμερα ΣΥΡΙΖΑ) θεωρούσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ ανεπιθύμητο πρόσωπο για την Ελλάδα!

Όμως αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα για τον Δημήτρη Παπαδημούλη! Αλλά, μαζί με τις ιδέες υπήρξε ριζική μετάλλαξη και στην τσέπη! Έτσι στο προ ημερών δημοσιευμένο πόθεν έσχες 2019 του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, το “πορτοφόλι” του ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο!

Ωστόσο, το νέο στοιχείο που προστέθηκε στο πόθεν έσχες 2019 του κ. Παπαδημούλη, είναι η αγορά ακινήτων! Αγορά οκτώ διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων και των Αχαρνών), όταν η μεγάλη πλειοψηφία του λαού πένεται και δυστυχεί!

Στον πολιτικό σάλο λοιπόν, που προκλήθηκε για την “δεξιά” τσέπη του “αριστερού” Παπαδημούλη, ο κ. Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπερασπιζόμενος τα νέα πλούτη του, είπε:

«Τα τρία από τα εν λόγω διαμερίσματα τα μίσθωσα σε ΜΚΟ για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών, στο πλαίσιο του προγράμματος “ΕΣΤΙΑ”»!

Δηλαδή τι ακριβώς μας είπε; Μας είπε με άλλα λόγια, πως είναι φιλάνθρωπος και ενοικιάζει τα ακίνητά του έναντι 5,5 ευρώ το τετραγωνικό για την στέγαση μεταναστών (;;;)! Το οποίο αντίτιμο της μίσθωσης των ακινήτων το εισπράττει από τα κονδύλια για την αντιμετώπιση του “μεταναστευτικού”!

Είδατε πόσο αλληλέγγυος είναι ο κ. Παπαδημούλης με ξένα “κόλλυβα”;

Να γιατί η “αριστεροί” του ΣΥΡΙΖΑ ήταν χειρότεροι σε όλα τα ζητήματα (εθνικά θέματα, οικονομικά κ.α.) από οποιαδήποτε κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ!

Αυτές οι εισπηδήσεις, υπερβαίνουν κάθε κοινό νου!!

Ο φασισμός Ερντογάν σε συνέχειες…

Για άλλη μια φορά ο φασίστας Τούρκος Πρόεδρος Ρ. Τ. Ερντογάν ξεπέρασε τον εαυτό του! Όπως μας ενημέρωσε το https://www.skai.gr/ έχει ξεσπάσει σάλος στην Τουρκία από τις απειλές που δέχεται για τη ζωή της η γνωστή δημοσιογράφος Νεβσίν Μενγκού με καριέρα στο CNN Turk και την DW.

Η δημοσιογράφος καταγγέλλει πως η ίδια και δυο ακόμη γυναίκες, έχουν στοχοποιηθεί από ακραία Μέσα Ενημέρωσης που στηρίζουν την κυβέρνηση Ερντογάν, αλλά και από λογαριασμούς στο Twitter. Σύμφωνα με την ίδια, απειλούν να τη σκοτώσουν και να την βιάσουν.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μενγκού ανέφερε ότι αν πάθει κάτι θα φταίει το τουρκικό κράτος και έκανε λόγο για παραστρατιωτικές οργανώσεις, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

“Δεν έχω και πολλά πράγματα τα οποία μπορώ να κάνω για να προστατευτώ. Τι μπορώ να κάνω; Όσα κάνεις κι εσύ. Αυτός είναι και ο λόγος που τονίζω πως, αν συμβεί κάτι σε μας, την ευθύνη θα την έχει η Τουρκική Δημοκρατία, καθώς δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες της”!

Η καταγγελία για απειλές, προκάλεσε την αντίδραση του Αλί Μπαμπατζάν, πρώην υπουργού Οικονομίας και Εξωτερικών του Ερντογάν και νυν πρόεδρο του κόμματος της Δημοκρατίας και της Προόδου. Είπε ότι μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να διασφαλίσει ο μέλλον δημιουργεί διχόνοια και εχθρότητα. Τη δημοσιογράφο στήριξε επίσης η πρόεδρος του “Καλού Κόμματος” Μεράλ Ακσενέρ η οποία τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να απειλεί γυναίκες και παιδιά!!

Συλλάβετε τον Μπιλ Γκέιτς, είναι “εγκληματίας εμβολίων”…

Το πάντα καλά ενημερωμένο https://www.pronews.gr/ μας πληροφορεί, πως Ιταλίδα βουλευτής, η Sara Cunial, σε μια “δυνατή” ομιλία της προς την Βουλή αναφέρθηκε στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες, οι οποίες παραδίδονται από τους ανθρώπους σε τρίτους, με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού και τον ρόλο που παίζει σε όλα αυτά ο Μπιλ Γκέιτς, του οποίου ζητάει την σύλληψή του.

Η Σάρα Κουνιάλ, μέλος του Κοινοβουλίου της Ρώμης, καταδίκασε τον Μπιλ Γκέιτς ως “εγκληματία εμβολίων” και προέτρεψε τον Ιταλό Πρόεδρο να τον παραδώσει στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης, εξέθεσε την ατζέντα του Μπιλ Γκέιτς στην Ινδία και την Αφρική, μαζί με τα σχέδια για την εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής μέσω του προγράμματος ψηφιακής αναγνώρισης ID2020.

Το 2015 ήταν οι Ιταλοί που αποκάλυψαν μυστικά κινεζικά βιολογικά πειράματα με τον κορωνοϊό. Το βίντεο, το οποίο μεταδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015, έδειξε πώς οι Κινέζοι επιστήμονες έκαναν βιολογικά πειράματα σε έναν ιό συνδεδεμένο με το SARS που πιστεύεται ότι ήταν Coronavirus, προερχόμενο από νυχτερίδες και ποντίκια, ρωτώντας αν αξίζει τον κίνδυνο για να μπορέσουν να τροποποιήσουν ιούς για συμβατότητα με ανθρώπινους οργανισμούς.

Σε μια έκτακτη ομιλία επτά λεπτών την οποία ακολούθησε μεγάλο χειροκρότημα, η Sara Cunial, η βουλευτής της Ρώμης είπε ότι η Ιταλία είχε υποβληθεί σε “Ιερά Εξέταση ψευδών επιστημών”!

Επικρίνει το περιττό lockdown που επιβλήθηκε στους Ιταλούς στην υπηρεσία μιας παγκόσμιας ατζέντας. Προέτρεψε τους συναδέλφους πολιτικούς ηγέτες να σταματήσουν οποιαδήποτε σχέδια προκειμένου να υποχρεώσουν τους πολίτες να παραδοθούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό COVID-19 στα χέρια της διεφθαρμένης ελίτ – την οποία αναγνώρισε ως το Βαθύ Κράτος.

Αναφέρεται στον ρόλο που έχουν τα “διεφθαρμένα” ΜΜΕ, όπως τονίζει “αναισθητοποιούν τα μυαλά των πολιτών”!

Φυσικά υποστηρίζει ότι ο κόσμος δεν πεθαίνει μόνο από τον ιό, αλλά και από την φτώχεια και την πείνα, η οποία προέρχεται από τα μέτρα του lockdown!

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον… “φιλάνθρωπο” Μπιλ Γκέιτς που είχε προβλέψει την πανδημία και εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να εξαλείψει τον ανθρώπινο πληθυσμό!!

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 19 ΜΑΪΟΥ 2020

loading...