ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Ο ΑΣΠΟΝΔΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ, Ο ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ»


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΦΟΒΙΚΟ «ΙΣΤΟΡΙΚΟ»
Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης


Λόγω της αναταραχής που δημιουργήθηκε, μάλλον τεχνηέντως, με ένα στέλεχος από μια ομάδα ιών που είναι γνωστή εδώ και 50 χρόνια είχα αρχίσει να γράφω μιαν εργασία...

Ώσπου ήρθε η «άποψη» κάποιου Αριστείδη Χατζή σαν περίττωμα μύγας πάνω στο πορτραίτο του μεγαλύτερου πολιτικού του πλανήτη όλων των εποχών, του τρίτου χρονολογικά μετά από τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Μέγα Κωνσταντίνο, του Μεγάλου Καποδίστρια.

Μου ζητήθηκε να μιλήσω, να απαντήσω, να δώσω την σωστή διάσταση στο θέμα, λόγω της μεγάλης αγάπης που έχω στον Μέγα αυτόν Άνθρωπο και Έλληνα. 

Με μεγάλη λύπη γράφω τις λίγες αυτές γραμμές. Όχι μόνο δεν αξίζει τον κόπο αλλά κινδυνεύω να εκτροχιαστώ, να γράψω ανοίκειες φράσεις πάνω στην οργή μου.

Και είναι και αχρείαστο!

Δεν λέω συγκινητικό ήταν που προσπαθούν κάποιοι να απαντήσουν σ΄αυτόν τον ανιστόρητο χαρακτηρισμό αλλά χωρίς να το θέλουν του έδωσαν αξία.

Τα περιττώματα δεν τα αναλύεις, αρκεί να τα σκουπίσεις...

Ο Α. Χατζής ομονοεί με τους δύο μαυροφορεμένους σκοτεινούς εκείνους πληρωμένους δολοφόνους του Μέγα Καποδίστρια που δεν ήταν βέβαια οι Μαυρομιχάληδες. 

Δικαίωμά του, ας τον αφήσουμε στην μειονεκτικότητα της   αφάνειάς του να δέρνει τον αέρα!

Όσο για την επιτροπή τιμωρίας των ηρώων του 21 που έχει σαν έμβλημα μια ριγέ κορδέλα που παραπέμπει σε ρολό υγείας (ότι πρέπει για να σκουπίζεις περιττώματα) που καταλήγει στον άσο, δεν αξίζει παρά την λήθη μας, να μείνει στον άσο όπως και το έμβλημα! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :