ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ….”ΠΟΛΙΤΕΣ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ!

*”ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ”

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΕΣ” ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ;;
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ;

ΟΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Νά σημειώσω ότι δεν μιλάμε για τούς Έλληνες παλιννοστούντες οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα (ή γιά Έλληνες τού εξωτερικού οι οποίοι θέλουν να έρθουν) σαφώς και μπορούν να πάρουν τήν ελληνική ιθαγένεια αφού είναι Έλληνες ούτως ή άλλως λόγω της καταγωγής τους, αλλά δεν μπορεί να μιλάμε για ιθαγένεια σέ αλλοεθνείς μόνο και μόνο μέ 7 χρόνια παραμονής στην Ελλάδα και αφού τούς κάνουν…. “νόμιμους”.
Ότι…. μαγειρέματα δήθεν για όρους κλπ καί νά κάνουν στήν νομοθεσία, ό στόχος τους είναι ή Ελληνοποίηση χιλιάδων αλλοθρήσκων καί αλλοεθνών!

Διαβάστε τί μάς λένε:

“Για τον σκοπό αυτό κ. επικεφαλής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας είμαστε αποφασισμένοι τα συμπεράσματα, που περιλαμβάνονται στη μελέτη που επεξεργαστήκατε, στη βάση της προγραμματικής σύμβασης που υπογράψαμε από κοινού και με τον κ. Γενικό πριν από περίπου 4,5 μήνες, να αποτελέσουν βασικά σημεία της νομοθέτησης του Υπουργείου Εσωτερικών και είμαστε αποφασισμένοι να τα κάνουμε πράξη.

Θέλω να σας συγχαρώ για την εργασία που κάνατε. Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη της ΕΑΔ και του Υπουργείου Εσωτερικών της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας, για την πολύ σημαντική και ποιοτική δουλειά την οποία θα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”

Παραλαμβάνοντας την έκθεση που θα αποτελέσει πιλότο για όλο το δημόσιο, καθώς στηρίζεται σε πραγματικά στοιχεία για την εφαρμογή ρεαλιστικών πολιτικών και μεταρρυθμίσεων ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε ότι:
«Όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό θα γίνεται με όρους, επαναλαμβάνω, αντικειμενικότητας, ταχύτητας και απόλυτης διαφάνειας, και επομένως και ισονομίας που είναι ένα βασικό ζητούμενο και στην εποχή μας».

Ο Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας κ. Άγγελος Μπίνης επισήμανε ότι η έκθεση είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που εισάγεται για πρώτη φορά στο ελληνικό δημόσιο, ενώ ο ΓΓ Ιθαγένειας κ. Αθ. Μπαλέρμπας υπογράμμισε ότι η Έκθεση ανοίγει νέους δρόμους για το δημόσιο καθώς θεμελιώνει μια νέα διοικητική κουλτούρα.

Πηγή: skai.gr

loading...