Μου ειπε θελω να σε γ@@@σω και ορμηξε- Τζο Μπάιντεν: Η πρώην συνεργάτιδά του περιγραφεί καρέ-καρέ την σεξουαλική του επίθεση

Δείτε τη συνέντευξη της Τάρα Ριντ για όσα συνέβησαν το 1993 – «Τα δάχτυλά του μπήκαν μέσα στον κόλπο μου, δεν υπήρχε κουβεντούλα, ήταν τόσο ξαφνικό» εξομολογείται
«Ό,τι συνέβη έγινε πολύ γρήγορα», υποστήριξε η Τάρα Ριντ περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την σεξουαλική επίθεση την οποία ισχυρίζεται ότι δέχθηκε το 1993, από τον τότε γερουσιαστή, Τζο Μπάιντεν.

Σε συνέντευξή της στην διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφο Μέγκαν Κέλι, η 56χρονη σήμερα Τάρα παραδέχεται ότι εκείνο το διάστημα εργαζόταν στο επιτελείο του Τζο Μπάιντεν.

Όπως λέει, εκείνη ήταν ακόμη χαμηλόβαθμο στέλεχος στο επιτελείο όταν της ζητήθηκε να φέρει στο γραφείο του την τσάντα του για το γυμναστήριο.  Η 29χρονη τότε Τάρα μπήκε στο γραφείο του φορώντας γόβες κι εκείνος την χαιρέτησε με το μικρό της όνομα.

«Έκτοτε βλέπω στον ύπνο μου συχνά άσχημα όνειρα και πολλές ξυπνάω φωνάζοντας “σταμάτα”» εξομολογήθηκε η Ριντ στην δημοσιογράφο.

H Ριντ, όχι μόνο εύχεται ο Μπάιντεν που σκοπεύει να διεκδικήσει την προεδρία στις εκλογές του 2020 να αποσύρει την υποψηφιότητά του παράλληλα όμως δεσμεύεται να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους αν το κάνει και ο ίδιος ο Μπάιντεν .

«Θυμάμαι ότι με έσπρωξε στον τοίχο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πού είναι η τσάντα αλλά αυτό σκέφτηκα…Έβαλε τα χέρια του κάτω από τα ρούχα μου αλλά όλα συνέβησαν ξαφνικά, οπότε, όταν μιλάω γι΄αυτό, είναι πολύ δύσκολο γιατί τόσα πολλά πράγματα συνέβαιναν ταυτόχρονα, είναι λες και ο εγκέφαλος μου να αργούσε αντιληφθεί τι συνέβαινε», λέει η γυναίκα στη συνέντευξή της.

«Στη συνέχεια, έβαλε το ένα χέρι του κάτω από τη μπλούζα μου και το άλλο κάτω από τη φούστα μου. Το ανέβασε ψηλά και θυμάμαι ότι σχεδόν είχα σηκωθεί στις μύτες των ποδιών μου. Όταν έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, μου μιλούσε ταυτόχρονα κι έγερνε προς το μέρος του κι εγώ έγερνα μακριά από το κεφάλι του» συνέχισε την περιγραφή της.

Φίλησε το λαιμό της, όπως η ίδια λέει, και τη ρώτησε ψιθυριστά αν θέλει να πάνε κάπου αλλού.  «Αν και δεν θυμάμαι ακριβώς όλα όσα μου είπε, ακόμη θυμάμαι που είπε: “θέλω να σε γαμ..ω” Το είπε χαμηλόφωνα καθώς τον έσπρωχνα μακριά. Τα δάκτυλά του μπήκαν μέσα στον κόλπο μου, δεν υπήρχε κουβεντούλα, ήταν τόσο ξαφνικό και συνέβαινε έτσι απλά. Εγώ τον απέφευγα» , θυμάται η Ριντ.

Όταν απέρριψα την προσφορά του με την ίδια να είναι εμφανώς παγωμένη, ο Μπάιντεν απομακρύνθηκε: «Με κοίταξε και είπε: “τι στο καλό ρε φίλε, άκουσα ότι σου άρεσα”».

«Θεωρούσα αυτό που συνέβη ότι ήταν δικό μου λάθος.Αμέσως άρχισα να σκέφτομαι τι έκανα , πως το προκάλεσε, αν είπα κάτι σε κάποιον, εάν έδωσα αυτή την εντύπωση, το μυαλό μου έτρεχε. Ήξερα ότι ήταν κάτι πολύ περισσότερο από μία επίθεση, ήταν πολύ άσχημο» είπε η Ρίντ ενώ μιλώντας για τον Μπάιντεν είπε ότι «ήταν θυμωμένος και μπορούσα να το νιώσω- δεν ήταν ότι φώναζε θυμωμένος αλλά αυτή η εχθρότητα, τραβήχτηκε μακριά και απλώς με κοιτούσε ευθέως».

«Μου έδειξε το δάκτυλο του και είπε “δεν μου είσαι τίποτα, τίποτα”.  Και σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το σκληρότερο και ξέρω ότι οι άνθρωποι μιλούν για την σεξουαλική επίθεση αλλά το λόγια του, μου έμειναν για όλη μου τη ζωή. Και καθώς προσπαθώ να πω την ιστορία μου και γίνομαι κομμάτια, αυτά τα λόγια επανέρχονται. Ήταν τόσο σκληρά. Οπότε όταν με είδε ότι άρχισα να αναστατώνομαι από αυτά που είπε, με έπιασε από ώμους και κάπως με ταρακούνησε και είπε: “Είσαι εντάξει, είσαι καλά”» συνέχισε η Ριντ.

Στη συνέντευξή της που διήρκεσε 42 λεπτά, η Τάρα παραδέχθηκε ότι δεν είχε παλιά το θάρρος να μιλήσει για το παρελθόν και πως δυσκολευόταν να παραδεχτεί τα όσα είχαν συμβεί. «Δεν είμαι εγκληματίας. Ο Τζο Μπάιντεν θα πρέπει να υποβληθεί σε ανιχνευτή ψεύδους» επέμεινε.

Την Πέμπτη, το δικηγορικό γραφείο του Ντάγκλας Βίγκντορ ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την υπόθεση της Τάρα Ριντ.

Υπενθυμίζεται ότι, εφημερίδες μη φιλικά προσκείμενες προς τον Τραμπ, όπως οι New York Times και η Washington Post, δημοσίευσαν πρόσφατα μαρτυρίες δύο φίλων της Ριντ, που επιβεβαιώνουν ότι τους εκμυστηρεύθηκε την καταγγελία της για τον Μπάιντεν σε ανύποπτο χρόνο. Άλλες επτά γυναίκες διατύπωσαν καταγγελίες για άσεμνες χειρονομίες του πρώην γερουσιαστή και αντιπροέδρου μέσα στον τελευταίο χρόνο.

loading...