Οι δυνάμεις κατοχής Στέλνουν αστυνομικές δυνάμεις στην Τήνο μετά τις αντιδράσεις των κατοίκων για τις ανεμογεννήτριες

Με καταστολή απαντάει γι’ άλλη μια φορά το κράτος απέναντι στις αντιδράσεις των κατοίκων της Τήνου ενάντια στην τοποθέτηση ανεμογεννητριών στα βουνά του νησιού.

Όπως αναφέρει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Κοινό Τηνίων  επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από άλλα νησιά να φτάνουν σήμερα στην Τήνο προκειμένου να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών σκυροδέτησης των ανεμογεννητριών, της Ενεργειακής Κυκλάδων Ε.Π.Ε., στην θέση Πράσσα, αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου.

Όπως σημειώνει, δεν είναι η πρώτη φορά αλλά η δεύτερη που μετακινούνται δυνάμεις της αστυνομίας για να συνδράμουν στον συγκεκριμένο ιδιώτη, καταστέλλοντας τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η οποία έχει επανειλημμένα δείξει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου.

Η ανακοίνωση του “Κοινού Τηνίων”:

Η ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που θέλουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από άλλα νησιά να φτάνουν σήμερα στην Τήνο προκειμένου να εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών σκυροδέτησης των ανεμογεννητριών, της Ενεργειακής Κυκλάδων Ε.Π.Ε., στην θέση Πράσσα, αύριο Τετάρτη 20 Μαΐου.

Είναι η δεύτερη φορά που μετακινούνται δυνάμεις της αστυνομίας για να συνδράμουν στον συγκεκριμένο ιδιώτη, καταστέλλοντας τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας η οποία έχει επανειλημμένα δείξει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο νησί της Τήνου. Είναι η δεύτερη φορά που ο δίκαιος αγώνας των Τηνιακών προκειμένου να προστατέψουν το νησί τους, χρήζει καταστολής για χάρη μιας εταιρείας.

Αυτή τη φορά όμως, δε διστάζουν να μετακινήσουν ολόκληρη ομάδα αστυνομικών από νησί σε νησί, την ίδια στιγμή που οι μετακινήσεις των πολιτών περιορίζονται, για να μην διαδοθεί ο νέος κορωνοΐός. Είναι άραγε η “επένδυση” της Ενεργειακής πιο πάνω κι από την δημόσια υγεία;

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση “Κοινό Τηνίων”, ως ελάσσονα αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου, οφείλει να είναι παρούσα για την επίβλεψη και την προστασία της δημοτικής έκτασης, στην περιοχή Πράσσα, και αυτό θα πράξει, τηρώντας τις απαραίτητες προφυλάξεις για την μετάδοση του ιού.

Επιπλέον, καταγγέλλει την παρουσία ενισχυμένων αστυνομικών δυνάμεων στην Τήνο, στις υπηρεσίες μιας ιδιωτικής εταιρείας και συστρατεύεται με τον αγώνα της Τηνιακής κοινωνίας ενάντια στις ανεμογεννήτριες.

ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΕΣ” ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

3pointmagazine.gr/

loading...