Τρελό ριάλιτι: Μαμάδες και κόρες με περίεργες… έως και αρρωστημένες σχέσεις

Η αμερικανική τηλεόραση έχει πολλά περίεργα ριάλιτι και ένα από αυτά που έχουν ενοχλήσει αρκετούς τηλεθεατές επανέρχεται δριμύτερο με νέα σεζόν.

Ο λόγος για το sMothered του TLC το οποίο έχει ως πρωταγωνίστριες μαμάδες με τις κόρες τους, οι οποίες μοιράζονται μία παράξενη σχέση, ενίοτε πιο στενή απ΄όσο θα έπρεπε.

Στη νέα σεζόν θα δούμε έξι ζευγάρια που κάνουν διάφορα πράγματα, από το να μοιράζονται το ντους μέχρι να παίζουν παιχνίδια ρόλων και να… γλείφονται!

Στον πρώτο κύκλο οι τηλεθεατές είχαν δει μαμάδες που πήγαιναν σε πάρτι μαζί με τις κόρες τους, έκαναν κοινό μπάνιο ή έβγαιναν μαζί ραντεβού.

Στη δεύτερη σεζόν θα δούμε τρία ζεύγη από τον προηγούμενο κύκλο και τρία νέα.

Ήδη γνωστές είναι η Kathy και η Cristina, που η μία αποκαλεί την άλλη σύζυγο, η Sunhe και η Angelica, που κάνουν μαζί μπάνιο και βγαίνουν έξω μαζί με τα αγόρια τους και η Dawn με τη Cher, που μιλάνε η μία με την άλλη συνεχόμενα όλη την ημέρα.Οι μαμάδες και οι κόρες της πρώτης σεζόν του ριάλιτι

Πάμε όμως να γνωρίσουμε τις νέες μαμάδες με τις κόρες τους:

Mary και Brittani
Η Mary είναι 55 ετών και η Brittani 20 και ζουν στη Φλόριντα. Κάνουν τα πάντα μαζί, από ψώνια και πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι ντους το πρωί. Κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και η Mary αποκαλεί την κόρη της τον έρωτα της ζωής της. Ξέρουν ότι το να κάνουν ντους μαζί είναι περίεργο αλλά λένε ότι δεν τις ενδιαφέρει. Το ξεκίνησαν από όταν η Brittani ήταν παιδί και έκτοτε δεν μπορούν να το κόψουν. Η Mary μάλιστα θα αποκαλύψει στην εκπομπή πώς η σχέση με την κόρη της, έχει προκαλέσει πρόβλημα στους ερωτικούς δεσμούς της.

Διαβάστε επίσης Madelyn Cline, το νέο σέξι κορίτσι του Netflix

Marcia και Alenna
Η Marcia είναι 68 ετών και η Alenna 21 και ζουν στη Νέα Υόρκη. Η Alenna έχει μία σπάνια εκ γενετής ασθένεια, με αποτέλεσμα να μην αναπτύσσεται φυσιολογικά. Ως παιδί υπέστη τεράστιο μπούλινγκ, γεγονός που την έφερε πολύ κοντά στη μητέρα της Marcia.

Η Marcia αποκαλύπτει ότι οι δυο τους παίζουν παιχνίδια ρόλων και εκείνη υποδύεται τη σκληρή, για να βοηθήσει την κόρη της να τα καταφέρνει στα δύσκολα. Η Marcia υιοθέτησε την Alenna από τη Σιβηρία και λέει ότι επειδή δεν της αγόρασε ποτέ σκυλάκι, κάνει η ίδια το κατοικίδιο και… ξυπνάει την κόρη της με το να τη γλείφει στο πρόσωπο!

Διαβάστε επίσης Ηθοποιός αποκάλυψε λεπτομέρειες για την αληθινή σκηνή σεξ που γύρισε σε ταινία

Laurie και Sarah
Η Laurie είναι 60 ετών και η Sarah 26 και ζουν στη Φλόριντα. Η Laurie είχε πάντα πολλά προβλήματα υγείας γεγονός που έκανε την Sarah πολλές φορές να υποδύεται εκείνη τη μαμά.

Κάνουμε τα πάντα μαζί, δηλώνουν. «Πάμε μαζί σε ραπ συναυλίες, για ψώνια, για καφέ» λένε σε συνέντευξή τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://watchandchill.gr

loading...