Σοκαριστικό ΒΙΝΤΕΟ με κουκουλοφόρους να λιντσάρουν μέχρι θανάτου μαγαζάτορα στο Τέξας


Ένα βήμα πριν τον αιματηρό εμφύλιο οι ΗΠΑ.
Καθώς οι νεκροί στους δρόμους αμερικανικών πόλεων αυξάνονται ώρα με την ώρα, διάφορα βίντεο έχουν αρχίσει και αποκαλύπτουν το πραγματικό «ποιόν» όλων εκείνων που διαδηλώνουν στο όνομα της ελευθερίας και της ισότητας.

Στους δρόμους των ΗΠΑ εκτυλίσσονται σκηνές χάους που παραπέμπουν σε γενικευμένη αποσταθεροποίηση, λίγους μόνο μήνες πριν τις κρίσιμες προεδρικές εκλογές.

Ομάδα μαυροφορεμένων χούλιγκαν-κουκουλοφόρων ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν άνδρα ο οποίος έκανε το…έγκλημα να προστατεύσει το μαγαζί του!

Οι παρακάτω εικόνες μας έρχονται από το Ντάλας του Τέξας, όπου τις τελευταίες ώρες έχουν μεταφερθεί τα βίαια επεισόδια που λαμβάνουν χώρα στη Μινεσότα και αλλού.

Ομάδες άνανδρων ατόμων επιτίθενται κατά ενός άοπλου καταστηματάρχη , τον οποίο αφού τον αφήνουν νεκρό στο έδαφος τον ληστεύουν και του σπάνε το μαγαζί!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για το μοναδικό παρόμοιο περιστατικό.

Σε όλες τις ΗΠΑ, μαγαζάτορες που προστατεύουν το βιός του γίνονται στόχοι των «διαδηλωτών», την ώρα που όλα τα «μεγάλα ΜΜΕ» επικεντρώνονται στην αστυνομική βία και την ανάπτυξη του στρατού στους δρόμους των πόλεων:

*Ακολουθούν σκληρές εικόνες:


Δεν υπάρχουν σχόλια :