ΠΡΟΣ ΔΙΣ-ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ: Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Β΄ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!

Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ…«ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ»!!!




ΒΙΝΤΕΟ

Η ΔΙΣ-τοπική πλέον και νεοεποχίτικη εκκλησιαστική «ηγεσία» θέλοντας να μπαλώσει τις απίστευτες «υποχωρήσεις » της στον
«καίσαρα», σήμερα το βράδυ στις 12 θέλει να γιορτάσει «κατόπιν εορτής» ή πιο σωστά στην απόδοση της εορτής την Ανάσταση του Κυρίου μας!

Και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η ακολουθία της αποδόσεως είναι ακριβώς ίδια με την Πασχάλιο Λειτουργία θα «επεκτείνουν»  λίγο την ομοιότητα και θα πουν και  «δεύτε λάβετε φως» για να το «ζήσουν» και οι πιστοί, που ανήμερα της Αναστάσεως κλείστηκαν έξω σαν απόβλητοι, γιατί αν γιόρταζαν τότε θα  κολλούσαν τον…ιό!!!

Με λίγα λόγια η βλασφημία συνεχίζεται μετατρέποντας την Ανάσταση του Κυρίου μας σε… θεατρική παράσταση που μπορεί να «παιχτεί» και «κατόπιν εορτής»!!!

Έτσι σήμερα 26 Μαΐου, παραμονή της αποδόσεως του Πάσχα, προτελευταία ημέρα που ψάλλεται το Χριστός Ανέστη, η ΔΙΣ-τυχής,  θέλει να εορταστεί η Ανάσταση «αναδρομικά»!!!. Η εγκύκλιος, που εκδόθηκε με την υπογραφή του Πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής και Αρχιμανδρίτη Βαρνάβα,  έχει σταλεί σε όλες τις εκκλησίες και τα μοναστήρια.

Στη Μητρόπολη της Αθήνας από τις 9 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, θα κάνουν ότι είναι Μεγάλο Σάββατο βράδυ κατά την οποί θα τελεστεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία του Πάσχα!!!
Θα χοροστατήσει ο αρχιεπίσκοπος….

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...