Φρίκη: Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε τον γιο του… γιατί δεν τον αγαπούσε

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στην Τουρκία! Ο ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας, Τσεβχέρ Τοκτάς, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 5χρονο γιο του επειδή δεν τον αγαπούσε.

Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στις 23 Απριλίου, όταν ο γιος του Τοκτάς εισήχθη σε κλινική της Προύσας με υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα που παρέπεμπαν στον ιό Covid-19. Την ίδια μέρα, ο Τοκτάς φώναξε τους γιατρούς λέγοντας ότι ο γιος του είχε προβλήματα αναπνοής και το παιδί πέθανε δύο ώρες αργότερα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πέρασαν έντεκα μέρες μέχρι που ο Τοκτάς παραδόθηκε στην αστυνομία και εξήγησε ότι ένπιξε το παιδί με ένα μαξιλάρι (!) γιατί δεν το αγαπούσε, όχι επειδή φοβόταν επειδή είχε κορονοϊό ή κάτι παρεμφερές.

«Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα» ήταν η ανατριχιαστική ομολογία του ποδοσφαιριστή.

«Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιό, από τότε που γεννήθηκα. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα» συμπλήρωσε με απίστευτη κυνικότητα ο Τοκτάς, ο οποίος κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.

loading...