ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ

ΠΡ@Δ@ΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΕΙΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΥΗ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΘΑ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ! ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

https://kyklwpas.blogspot.com/2020/05/blog-post_28.html?fbclid=IwAR2KS099mBtcJ-4o7_2vvcaDDUW38xT43SNFdqoMXvQFjCQHu82FvfnHtTk

Αθλιότητα-προδοσία σε όλο της το μεγαλείο. Ο Κουμουτσάκος με υπογραφή του ισλαμοποιεί την Κρήτη. Όπως παραδέχτηκε ο ίδιος:
“Αφού
οι μετανάστες που θα διασώζονται θα πρέπει αναγκαστικά να μεταφερθούν σε κάποιο κοντινό λιμάνι, η Ελλάδα, ώστε να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, πρόσφερε το λιμάνι της Σούδας, με την προϋπόθεση να γίνεται κατανομή των ανθρώπων και σε άλλα κράτη που συμμετέχουν στην επιχείρηση”.

Προσέξτε πω΄ς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα
αδικιαο9λόγητα: θα τους δεχόμαστε όλους (όπως και στα νησιά του Αιγαίου) για να γίνεται μετά κατανομή των λαθρομεταναστών για το πού αλλού θα πάνε! Ρε προδότη, σε ποιον τα λές αυτά; Και στα νησιά μας έτσι υποτίθεται θα γινόταν, αλλά τους παίρνουμε όλους πακέτο εμείς.

Πολιτικά καθάρματα κατυαστρ’έφουν την Ελλάδα.

loading...